Forums » Nekategorizováno

Čo si myslíte o produkcii OWK.

• 17. októbra 2006 13:00:12 CEST
    Keď prezerám stránku OWK je to fantastický pocit. Myslím, že celé to miesto so všetkými kulisami a fantastickými dominami je dokonalé a musí prebudiť fantáziu každého submisíva.
  • 24. marca 2007 19:33:01 CET
    Todle podepisuju. To máš svatou pravdu.
  • 24. marca 2007 12:57:05 CET
    Mě se ty videa líbí jen do tý doby,dokud ony dominy neotevřou pusu.třeba Madam Sarka...to je jedna velká tragédie.uplně svým projevem zničí celou atmosféru a poníží to do hotové frašky
  • 16. februára 2007 23:32:15 CET
    Mozno, uz si to nepamatam. Matne si spominam, ze tam slo o hadku o peniaze, kde jej partner "coby" otrok, si ju dost nevyberane podal...
  • 16. februára 2007 9:28:41 CET
    Čau, kdesi jsem před časem narazil na to, že se tam chudý český subče dostane zadara (možná nějakou zálohu že chtěj, kdybys to tam počochnil). Občas na jejich webu inzerujou, že sháněj, zdráhám se napsat herce, do nějakýho videa. Občas vyhlašujou spanking day. Sleduj jejich owk is looking for.
    Občas inzeruje MS na svých stránkách náboreček pro zamejšlený video. Myslim, že Christine ;) určitě taky.
    Hodně štěstí.
  • 16. februára 2007 9:16:51 CET
    Možná se o modelkách z owk fakt nedá říct, že jsou dominantní. Netroufám si odporovat, ale ani souhlasit, neboť jsem s žádnou z nich nepřišel do styku. V každým případě owk považuju za hollywood pro subčata. A jako takovej funguje na sto procent. Neznám na netu lepší zdroj témat pro zasnívání, než jsou fotky a videa z owk.
  • 14. februára 2007 23:10:27 CET
    Možná jo. Ale reálný SM vztah je naplněn dlouhodobou znalostí partnera, pak si to mohou užít oba. To během jedné lekce nejde, málokdo může utratit desetitisíce za to aby ho Domina poznala. I mezi Profidominami se najdou bohužel nedokonalé herečky. Pak chudák subík nemá love ani "dušičku v klídku" a můžu říct, že to jsou docela traumatické stavy. Nezbývá než: Kdo hledá najde, byŤ stylem Pokus - omyl:-)
    • 2 posts
    14. februára 2007 22:02:04 CET
    tie Profidominy su vacsinou aspon dominatne co sa o modelkach v OWK neda vzdy povedat :-)

Pedro1: Myslis clanok Pavla Stastneho v Perverze?
  • 14. februára 2007 20:27:32 CET
    Asi pred siestimi rokmi som cital dobry clanok o OWK, kde jeden "novinar" zachytil sukromny rozhovor jednej z majiteliek so svojim "otrokom" z ktoreho bolo jasne ze role maju zrejme prehodene... Niekde na webe by mal este byt.
  • 13. februára 2007 20:08:18 CET
    jsou na podobné úrovni, i když OWK je lépe asi vybavená. Stále je to ale šidítko, a pokud tam jdete, tak s tím musíte počítat a především hodně našetřit. Záleží na každého choutkách a možnostech.
    • 2 posts
    13. februára 2007 20:07:48 CET
    nachystaj si kopu penazi a nemyslim ze je to problem :-)
  • 13. februára 2007 19:37:21 CET
    poradí někdo jak se dostat do owk děkuji
  • 24. októbra 2006 17:56:44 CEST
    Většinou se to video dá zesvětlit v programu(canopus pro coder2,nebo ulead video studio10,atd.).pokud je rychlé PC tak to ani moc nezabere.
  • 24. októbra 2006 9:49:06 CEST
    ok, jdu po něm... ty předchozí s Madame Sarkou sou super a dík za ně. Na nich je vidět to, o čem sem psal. Kdyby v těch místech, za těch podmínek, natáčeli amatéři, byla by tam tak akorát tma.
    Zkoušel jsem na rapidshare leccos - to omezení vícenásobných přenosů mě nepálí, při rychlosti mýho downloadu by stejně s celkovým časem moc neudělalo, ale to vynucený čekání mezi dvěma downloady jako majitel připojení cdma vyřešim snadno - odpojim se od netu a znova se připojim.
  • 22. októbra 2006 19:17:36 CEST
    To Manman.stáhl jsem to,dal přejmenovat a přidaj příponu *.avi a jede to v pohodě.
  • 22. októbra 2006 17:28:36 CEST
    Dobre, mažem aj tie.

Ale tento je overený, stiahol som ho a pozrel, je OK.
    Ide prehrať v BSPlayeri:

http://anonym.to/?http://rapidshare.de/files/37456112/_OWK__-_ass-slave__Domina_FemDom_Domination_Dressage_whipping_latex_lace_leather_bitch__VCD_PAL__BDS
    • 3 posts
    20. októbra 2006 21:53:59 CEST
    Viděl jsem dva "filmy" z produkce OWK s Madam Samantou a nic moc. Žádná profipráce to není, ale pořád lepší, než nějaký homevidea... Filmový kulisy jsou super, holky hezký, ale dominanci věřím jen některým. No a je to samozřejmě zaměřený ven, na majitele tučnějších kont, než jsou v Česku a Slovensku...

"Lepší v bláhové naději sníti, než truchlivou poznati jistotu...", takže nehodlám poznat OWK blíže...
    • 2 posts
    19. októbra 2006 22:24:04 CEST
    e podla mna velka potemkinova dedina ale ludia su radi klamany
  • 19. októbra 2006 20:45:22 CEST
    jo owk toci peniaze a navyse si 'herci' svoje ucinkovanie este zaplatia sami :) ale investovat by mohli aj viac..fantazie je tolko a tam stale dokola to iste..a este aj tie holky stracaju na urovni ..esteze tam maju teraz tu Madam Katarinu
  • 19. októbra 2006 17:33:38 CEST
    Z toho seznamu částí filmu facesitting zas nejde stáhnout druhej díl - píše to, že byl smazanej.
  • 18. októbra 2006 17:17:58 CEST
    na e-mule P2P nájdete množstvo videíí od OWK, OWK je veľmi dobré, ale THE BEST OF je pre mňa www.WomanWorship.co.uk, ich videá sú najlepšie čo som videl,lebo sa zameriavajú hlavne na foot domination
  • 18. októbra 2006 12:22:37 CEST
    OK. - zmazal som ho (ja som ho nevidel).

Dal som tam niečo iné (dúfam, že v lepšej kvalite).
  • 18. októbra 2006 11:10:39 CEST
    Jasně, neni to moc peněz, ale jde o princip :)
    Jinak to video s Mme Shane příšerně rozfázovaný obraz a zvukovou stopu.
  • 18. októbra 2006 10:36:21 CEST
    Zopár "zaručených" postupov som už zkúsil, no bohužiaľ...nič.
    Ba, jeden mi vyšiel - zaregistroval som sa a zaplatil 8 Eur...
  • 18. októbra 2006 10:31:35 CEST
    Už někdo našel způsob, jak ten rapidshare oblbnout?
  • 18. októbra 2006 10:28:22 CEST
    Těžiště jejich příjmů je údajně v produkci filmů. Největší část jich přirozeně plyne za zahraničí.
    Na srovnání produkce MS a produkce OWK je nicméně pěkně vidět, kolik prostředků si OWK může dovolit investovat jak do techniky tak i do lidí (myslím lidí mimo záběr) kteří se na výrobě podílejí.
    Že je sen vždycky hezčí než skutečnost jsi řekl moc hezky. Úplně souhlasím. Myslím si, že naše (myslím nás tady) sexualita pracuje v převážné míře se vzpomínkama, představama a sny. Ten občasný reálek je tu spíš pro osvěžení fantazie.