13. novembra 2012 13:14:19 CET
Nepotrebujem si nic skusat, a za inych vravim, pretoze VIEM ze to tak beru.
Nikdy v zivote by som nechcela ani len zakopnut o submisiva, pre ktoreho by bolo sluzenie pred ludmi ponizenie a nie cest.
Takze Ty sa laskavo nestaraj do toho, ake maju chute ini ludia, ked o tom hovno vies, a radsej sa uz konecne zacni riadit tou toleranciou, o ktorej vsade rozhlasujes, a pritom neznesies ani len to, ze niekto ma iny nazor.
EXHIBICIONISTA - jj, ibaze by som to presmerovala skor na opacne pohlavie - vzhladom k tomu ze aj 90% ,,subov" su v konecnom dosledku pseudodominanti, ktori si myslia dominanciu s demenciou. Jedna trafena hus tu prave zagagala a je to doslova ,,vykladny kus" co sa tej pseudodominancie tyka
a P.S.: neviem, ci si narazal na mna, vzhladom k tomu ze si nejak nie som vedoma, co je arogancia na tom, ze niekde napisem nazor za svojich partnerov, ktory viem ze maju (tomu sa horovi komunikacia a poznanie jeden druheho), ale prave s takymi zenami normalny submisiv vydrzi VELMI dlho. Nie vsetky zeny sa totizto riadia heslom, ze subicek v preklade znamena hnusna a spinava handra bez hrdosti na vytieranie podlahy a nic viac