Forums » Nekategorizováno

na verejnosti

• 13. novembra 2012 21:43:12 CET
    ach, kedy konecne prestanu utocit a urazat ludia, ktori pozrali vsetku mudrost sveta, vedia dokopy prd o realnom BDSM, a jedine, co im hovori pojem ,,dominancia" je vybijanie si komplexov na internete na ludoch, ktori sa snazia diskutovat, a vymienat si skusenosti.

Kedykolvek je tu chvilku klud a ludia zas zacnu diskutovat, nevydrzia, a zakazdym zase zacnu.

To uz snad skutocne ani nie je mozne. To je uz CHOROBA.

Majte konecne aspon MINIMUM tej inteligencie, a nechajte ludi normalne diskutovat. ked chcete niekoho ohovarat a drbat do neho, tak sa uz konecne naucte robit to cez sukromne spravy, a prestante konecne zneprijemnovat cele fora ostatnym.

Ze niekoho niekto nema rad pre akukolvek pricinu, to FAKT nikoho na fore nezaujima, tak si to KONECNE uz uvedomte.
  • 13. novembra 2012 21:40:03 CET
    nie len, ze prehana, ale uz peknych par prispevkov je pekne mimo.. no to je pre nu tak typicke (hust si stale to svoje dokola a este o tom presviedcat aj ostatnych)

uz davno som stratil chut to tu vobec citat, nie to sa este do nejakych diskusii aj zapajat, vzhladom k tejto osobe

to je tak, ked sa snazi rozdavat rozumy teoretik mudrlant co si pozera videa na youtube a o praktikovani bdsm na verejnosti si akurat tak nieco precita na internete
  • 13. novembra 2012 20:16:22 CET
    Nabuduce si ale precitaj aj ten text, ktory som napisala pod video lebo podla Tvojej reakcie je vidiet, ze si necital... =)

A pre kristove rany na svatych nebesiach PROSIM TA NA KOLENACH, rob nieco s tym pravopisom, lebo ja az placem ked to vidim....
    • 13 posts
    13. novembra 2012 20:15:22 CET
    Zaprisahaval som sa že sa k zyxy vyjadrovať nebudem ale nemôžem ... Zas prehana

BDSM okrem festivalov, klubov a ohlasenych eventov nie je ani v Londýnea ani nikde na svete tolerovane - fetish áno .. Fajn obleč sa do latexu, bud transka na verejnosti ale ak chces akcnit na verejnosti tak mas problem so zakonom aj v UK

a do toho sa ráta aj subik na obojku bozkavajuci nohy a iné ..
  • 13. novembra 2012 20:13:13 CET
    Zaujimave prave som ho dopozeral, ale toto bi na slovensku nebolo realne a podla mna aj zbitocne.

Toto uz neni podlamna o verejnom ponizeny ale prezntacia sirokej verejnosti a to mi pride zbitocne aj tak nepochopia.
    • 13 posts
    13. novembra 2012 20:08:31 CET
    Zuzka, Pekne ilustracne videjko poukazujuce na to, o com pisem.. =)

http://www.youtube.com/watch?v=vBHw0woxFK4

Mnozstvo ludi je tam len preto, lebo je to video z fetivalu, inak je to u jednotlivcov uplne normalne v zahranici.

Vies, ja by som to oznacila na slovensku ,,negramotnost", co sa tyka BDSM - pretoze 99,9% slovakov ma svoj svet, a absolutne nevie, co sa deje vo svete, mizive percento ludi tu skutocne zazilo realnu BDSM komunitu (staci sa obhliadnut okolo aj na tomto fore), takze pre to aj tie niektore zaostale nazory.

Na druhej strane je pochopitelne ze sa za BDSM niekto hanbi, kedze je to tabu a v podstate vie, ze tym vyvola ,,verejne pohorsenie".

Je to vsetko v podstate o tom, v akom PROSTREDI sa clovek pohybuje, a vyvija.

Ked sa na Slovensku prejdes po ulici so svojim otrokom, ludia po Tebe hadzu nenavistne pohlady, a aj to je este ten lepsi pripad, ak Ta nezbalia policajti - taze je logicke, ze sa hanbis a citis sa neprijemne.

Ale ked sa takto prejdes v akomkolvek vyspelom meste na svete, tak sa nic nedeje, nikto po Tebe nezazera a nikto Ta neriesi ako nejakeho vyvrhela, cize logicky nemas dovod sa hanbit.

P.S.: Zuzka, inak ja som tu zalozila temu ohladne D/s na verejnosti, tam som to tiez rozoberala dost detailne a vysvetlovala moje skusenosti a moj nazor na to
    • 13 posts
    13. novembra 2012 19:31:04 CET
    OK. Nič sme sa síce nedozvedeli, ale ani som to v podstate nečakal. Takže končím aj ja s touto témou. Pa.
  • 13. novembra 2012 16:54:09 CET
    ??? - Skus to sformulovat zrozumitelne prosimta, lebo vobec nerozumiem.
  • 13. novembra 2012 16:52:03 CET
    ako sa snim prechadzas? to je ako?
    • 13 posts
    13. novembra 2012 16:25:39 CET
    Vyjadrila som sa velmi zretelne a to nielen tu, nerob zo seba debila - az taky blby zas nie si, uz to nie je ani vtipne. Mudrejsi ustupi, ako vzdy, takze ako vzdy koncim.
    • 13 posts
    13. novembra 2012 16:22:39 CET
    takže ma pouč. Máš na vodítku na verejnosti svojho otroka, ale nie si jeho domina. A vlastne vôbec nie si domina. Pochopil som to už konečne správne?
  • 13. novembra 2012 16:20:51 CET
    vam neda dobre robit, vy hnusni chori uchylaci?!
    dajte uz konecne pokoj tomu uzasnemu dominnantnemu prirodzeniu, kym mu neprivodite mrtvicu!
    • 13 posts
    13. novembra 2012 16:07:46 CET
    uz nam to tu tak chybalo :)
    • 13 posts
    13. novembra 2012 15:45:09 CET
    Preco sa rozculujem? To Ty velmi dobre vies preco sa rozculujem, ved Ty vies vsetko a pozral si vsetku murdost sveta.

A pisem snad niekam ze sa vyjadrujem za vsetkych??? od zaciatku pisem o SEBE a o SVOJICH skusenostiach, ked si zadubeny, a zaujaty, to nie je moj problem ! Ale pokial niecomu nerozumies, tak si to precitaj radsej 20 krat, az kym to nepochopis, namiesto toho aby si do niekoho zase zacal drbat.

NIE SOM nijaka ,,domina" - a uz vobec nie ,,profesionalna" aby som mala nejaku karieru ! Prestan si tu aspn vytrhavat veci z kontextu a snazit sa zosmiesnit ma, pretoze velmi dobre poznas moj nazor na pomenovanie ,,domina".

Uz skutocne vacsiu hovadinu si teraz napisat nemohol.

Ale tazko take nieco vysvetlit cloveku s obmedzenym uvazovanim, ktory nie je schopny rozlisit pojem ,,domina" a pojem ,,prirodzene dominantna".

Takze OPAKUJEM este raz - ,Ze Ty nie si schopny akceptovat zivoty a nazory inych ludi, to uz je Tvoj problem, ale chod si to kompenzovat niekam inde a nie tam, kde chcu ludia diskutovat, skutocne to uz nikoho nebavi."
    • 13 posts
    13. novembra 2012 15:39:20 CET
    Neviem prečo sa stále rozčuľuješ. Ešte endávno si mi písala že tvojim prísnym kritériám nevyhovel ešte nikto. A keď som ti poželal veľa šťastia v tvojej kariére dominy, napísala si mi že ty domina nie si. A teraz píšeš ako verejne venčís svojich subíkov ktorí sú na to patrične hrdí. OK. Ja s tebou nepolemizujem v tomto. Len som napísal aby si sa nevyjadrovala za všetkých takýchto subíkov. Za tých svojich sa kľudne môžeš.
    • 13 posts
    13. novembra 2012 15:21:28 CET
    Zrejme by som mala zopakovat to, co som napisala -

,,niekde napisem nazor za svojich partnerov, ktory viem ze maju (tomu sa horovi komunikacia a poznanie jeden druheho)"

Zopakuejm este dalsiu vec, ktoru stale kvoli svojej zadubenosti nie si schopny pochopit:
    ,,Takze snad uz teraz som to vysvetlila trosku sirsie a jasnejsie, ako to beriem JA A MOJE OKOLIE"

Takze opakujem - ries si svoje veci, alebo sa nauc citat, ked uz chces na vsetko reagovat svojimi nesmierne premudrelymi komentarmi typu ,,vsetko viem vsade som bol". Alebo sa nauc pochopit to, ze niektori ludia medzi sebou komunikuju, a preto o sebe vela veci VEDIA.

Ze Ty nie si schopny akceptovat zivoty a nazory inych ludi, to uz je Tvoj problem, ale chod si to kompenzovat niekam inde a nie tam, kde chcu ludia diskutovat, skutocne to uz nikoho nebavi.
    • 13 posts
    13. novembra 2012 15:15:50 CET
    fakt nepotrebujem vykladača mojich slov.
    • 13 posts
    13. novembra 2012 15:15:02 CET
    Nepotrebujem si nic skusat, a za inych vravim, pretoze VIEM ze to tak beru.
    Celkom som zabudol že ty "vieš" vždy všetko.
  • 13. novembra 2012 14:31:41 CET
    Nebudem sa vyjadrovat k tomu cloveku uz.

Tesi ma ze si to pochopil, no nepochopia to iba ti, ktori to nechcu pochopit a chcu rypat do niekoho za to, ze nieco berie inak ako oni a dokazovat si tym svoju ,,dominanciu". Ja beriem ,,inak" napr. aj muzov v damskom v submisivnej role - ak chces, kludne mi napis sukromnu spravu a rada Ti vysvetlim aj to, aby sme tu neboli off topic =)
  • 13. novembra 2012 14:18:30 CET
    Pozname sa z Lonom osobne a uz aj myslim ze dost dlho nemyslim si z to myslel nejak zle len to trosku zle podal.
  • 13. novembra 2012 14:16:11 CET
    Dakujem uz som pochopil :) dokonca uz aj pri tom prvom vyvetleni smerovaneho na mna :-) len som nestihol zareagovat.
  • 13. novembra 2012 13:46:27 CET
    Pri takych ludoch nemozes nic ine cakat... A hlavne, ak sa najde niekto, kto nejaku praktiku berie a citi inak ako oni, to je s nim amen. By Ti vedelo vela ludi tu rozpravat o jednej skupinke, alebo ludom im podobnych, ktorych je bohuzial nespocetne mnozstvo. Ale dost o tych, ktori za to nestoja.

Tak sa skusme vratit k teme - zrejme si nepochopila (a asi nielen Ty), co som pisala v prvom prispevku, u nas je to jednoducho tak, ze pre subika je sluzba, uazanie svojich schopnosti a poslusnosti na verejnosti - CEST...

Fakt si neviem predstavit, ze by to pre neho malo byt ponizujuce a ze by sa mal hanbit za to, co ho Panicka naucila.

Napriklad hlavne v dogplay, a podobnych praktikach. Ze je Pan v dominantnejsom postaveni, a pes je pod nim, to ani nahodou NEZNAMENA ponizovanie.

Ze sa o niekoho staram, cvicim ho, milujem ho, venujem mu svoj cas, a on mi je za to vdacny svojou oddanostou - tak ponizenie u mna teda skutocne vyzera inak. Keby som niekoho chcela ponizovat, tak sa o neho s laskou nestaram, to da snad logiku.. =)

Takze snad uz teraz som to vysvetlila trosku sirsie a jasnejsie, ako to beriem JA A MOJE OKOLIE
  • 13. novembra 2012 13:36:53 CET
    mozno by stalo za to sa opytat koho pricinenim a ktore nicky tam zohravaju vzdy klucovu rolu
  • 13. novembra 2012 13:33:54 CET
    Prosim nesklzavajme hned do osocovania a urazania sa mam pocit ze kazd forum tu skvor ci neskvor konci velmy velmy podobne. Potom sa tu cudujeme ze tu upada uroven a inteligencia.
  • 13. novembra 2012 13:14:19 CET
    Nepotrebujem si nic skusat, a za inych vravim, pretoze VIEM ze to tak beru.

Nikdy v zivote by som nechcela ani len zakopnut o submisiva, pre ktoreho by bolo sluzenie pred ludmi ponizenie a nie cest.

Takze Ty sa laskavo nestaraj do toho, ake maju chute ini ludia, ked o tom hovno vies, a radsej sa uz konecne zacni riadit tou toleranciou, o ktorej vsade rozhlasujes, a pritom neznesies ani len to, ze niekto ma iny nazor.

EXHIBICIONISTA - jj, ibaze by som to presmerovala skor na opacne pohlavie - vzhladom k tomu ze aj 90% ,,subov" su v konecnom dosledku pseudodominanti, ktori si myslia dominanciu s demenciou. Jedna trafena hus tu prave zagagala a je to doslova ,,vykladny kus" co sa tej pseudodominancie tyka

a P.S.: neviem, ci si narazal na mna, vzhladom k tomu ze si nejak nie som vedoma, co je arogancia na tom, ze niekde napisem nazor za svojich partnerov, ktory viem ze maju (tomu sa horovi komunikacia a poznanie jeden druheho), ale prave s takymi zenami normalny submisiv vydrzi VELMI dlho. Nie vsetky zeny sa totizto riadia heslom, ze subicek v preklade znamena hnusna a spinava handra bez hrdosti na vytieranie podlahy a nic viac