Forums » Nekategorizováno

na verejnosti

• 13. novembra 2012 12:25:14 CET
    Holt sú medzi nami také, ktorým pojem dominancia a arogancia splýva v jedno, u takých normálny subík dlho nevydrží.
    • 13 posts
    13. novembra 2012 9:12:22 CET
    tak si tú česť niekedy vyskúšaj. A ak nie, tak nevrav za iných.
  • 13. novembra 2012 8:14:50 CET
  • 12. novembra 2012 15:35:18 CET
    To nie je ziadny rozdiel, myslela som ze som to napisala dost jasne, submisiv je ovela viac hrdy na to, je to pre neho vrcholna cest
  • 12. novembra 2012 12:54:55 CET
    No to je ten rozdiel medzy dominantom a subikom :-) dominant hrdy a subik ponizeny ale zase na druhu stranu vzrusenie asi velmy podobne az rovnake :-D
  • 11. novembra 2012 14:16:20 CET

na verejnosti mam prave naopak pocit hrdosti ze mozem ukazat svojho bud poslusneho otroka, alebo hraveho a poslusneho psika na prechadzke, a tak isto je to hrdost aj zo strany suba, ze ma tu cest ze sa s nim pochvalim a som s nim spokojna.
  • 11. novembra 2012 8:43:58 CET
    Chystá sa dnes niektorý dominant do sauny Expert na Nacked nedeľu a mal by chuť na sexualne ladené BDSM hry či už sukromne v kabinke alebo v prítmy ( Dark Room ) pred zrakmi ostatných a to všetko spojené s relaxom a saunovaním :)
  • 18. júla 2008 11:32:22 CEST
    ti tu všetkym vypisuješ ako videm ked si to nazažil tak zavidiš ked si take ženy nenašiel.
  • 18. júla 2008 11:31:08 CEST
    cav never si ked nechceš je to pravda. Ak tebe to ženy neurobeli nemôžem za to že take kamaratky nemaš že su frigidne lezby a sa nezabavaju.
  • 18. júla 2008 10:22:34 CEST
    toto čo si napísal je asi masturbačná fantázia, však? Snaž sa byť trochu realistický. Vieš aby to tu malo aspoň nejakú úroveň. A neodradil si predovšetkým ženy.
  • 18. júla 2008 10:19:37 CEST
    To o čom píšeš je predsa normálne, ak niekomu s objektívnych dôvodov pomáham s topánkami o obdobne, tak tiež pri tom nemám pocit hanby. Ak je to však v rámci d/s hry s dominantným proťajškom, tak je to pre mňa vzrušujúce. Všimol som si v tvojom profile,že tebe poníženie nič nehovorí resp. tam máš 0. Takže to tvoj postoj vysvetľuje. Chcel som týmto len povedať, že sto ľudí sto chutí.
    A ozaj zjednávať výtržnosť na priestupok - asi máš s tým skúsenosti-na ktorej strane si bol?
  • 17. júla 2008 15:07:15 CEST
    k tuna rozoberanym pojmom-

NAHOTA- co to ma spolocne s hanbou? kazdy ma 2 ruky 2 nohy, vtaka, pripadne jeho prijemny naprotivok...
    ukzat to na verjensoti nie je problem,o hanbe uz vobec nie rec.
    ked budes sulozit na verejnsoti, pricom s aokolo budu pohorsovat dochodci, hikat nadrzani pubertaci a napokon presviedcat hliadku pz sraby ti ututlala precin vytrznictva na
    priestupok proti obcianskemu spolunazivani, tak asi moc velky pocit hanby z nahoty nemas...naco?

POSLUHOVANIE-jednoduche obutie topanky alebo donesenie kabelky ci napoja nie je ponizujuce.
    ludia sa mozno divali udivene, ked som na navsteve vyzuval a obuval priatelku, zapol gombiky a zips na bunde. nevedeli nic o tom ze ma ochrnute zapastie a sama si to nemoze urobit. mal som mat pocit hanby ze jej posluhujem aj ked to nevedeli?
    mal som roztrubovat, to nie je hanba, ona je v skutocnosti submsivna len si prilahla puta zadkom a porusila si nerv?
    boze ako mozu taketo normalne veci niekoho ponizit? mozno dakoho kto nema sebavedomie...???nechapem tomu...

o lizani clenkov a podobnych veciach nehovorim...
  • 16. júla 2008 23:01:17 CEST
    cavte ja som bol holi na verejnosti. Som bol ponženy. Bol som u kamaratky na navšteve na dva tižne. Kazala mi aby som poumaval všetke schody a okna sa mi nechcelo. Tak si zavolala dve kamaratky vyviedli ma na dvor tam ma vyzliekli do hola a priviazali ma o prachak ktory mala na dvore. Som bol tak holi hodiny okolo prešlo vela ludi divali sa na mna hambil som sa. Potom mi obleikli damske tanga a podprsenku a tak som bol do večera. Ludia ktory išli okolo sa mi smiali že mam oblečene damske spodne pradlo. Daktore ženy kričeli že mi obleču ich spodne pradlo. Som sa hambil. TO bol trest. Potom ma odviazali.
  • 22. marca 2008 13:51:23 CET

http://www.youtube.com/watch?v=s76ezfUEBM0
  • 14. marca 2008 9:07:08 CET
    na verejnosti bych rad zustal normalni,to uz povazuji za dost trapne
  • 13. marca 2008 3:20:11 CET
    neviem akeho odhalenia ale dobre hmm
    • 6 posts
    12. marca 2008 9:19:57 CET
    užiješ si trocha hanby z odhalenia
  • 11. marca 2008 1:11:17 CET
    a chalani co to ma ako spolocne s tym ci na verejnosti hej alebo nie? nejak mi unika pointa
    • 13 posts
    11. marca 2008 0:45:07 CET
    po zbraniach
  • 10. marca 2008 19:57:14 CET
    Už nejakú dobu existuje pozorovacia technologia - MILIVIZIA - ktorá je pdobná termovízii ( sníma prirodzené vyžarovanie energie tela ) ale pracuje na vyššej vlnovej dlžke, v milimetrovej oblasti.
    Miliviziou je možné jasne vidieť kovové predmety pod oblečením.

Niečo podobné chcú teraz zaviesť v anglicku na verejných miestach ( železničná stanica )
    Takže ak je niekto prívržencom kovových pomôcok nosených anonymne na verejnosti, asi zváži pri buducej ceste do anglicka, čo si pribalí do kufra
  • 6. marca 2008 23:25:22 CET
    NA VEREJNOSTI TO JE SUPER AKO PISALY MNOHY Z VAS ZEN POCIT Z ODHALENIA JAJ PROSTE ADRENALIN FUNGUJE A CLOVEK JE VO VTRZENI SUPER POCIT VAZNE KTO NESKUSAL MOZE BANOVAT
  • 6. marca 2008 21:57:16 CET
    Este stale byvam s rodicmi. Najvacsi adrenalin som mal ked som na celorodinny nedelny obed prisiel s diamantovym uvazom pod satami, poviazanym vtakom, kolikom v zadku a stipcami na hrudi. Ten strach z odhalenia je velmi dobra droga. Nemusim trikrat hovorit ze nikto z rodiny(rodicov, starych rodicov a surodencov) nema ani sajn co som za uchyla.
  • 5. marca 2008 12:44:50 CET
    Je zaujímavé ako na sexualne napätie reagujú ženy a muži. Sledujem nočný komedialny program v štýle skrytej kamery, s anglickými titulkami ale s nápismy na obchodoch v azbuke.
    Tak napríklad muži po tom čo sa dozvedeli, že ide o skrytú kameru reagovali prekvapene a rýchlo sa pobrali kade ľahšie.
    Ženy reagovali poburene, aktérov mlatili kabelkou, ale po ukazaní na skrytú kameru, sa v mžiku okamihu rýchlejšie ako blesk rozosmialy a dokonca aktéra vyobímali. Pozeral som ako buk, moje ego utrpelo, aké ľahké, stačí mať skrytú kameru - dokonca sa ani neobťažovali zamaskovať odhalené partie
    Išlo o sceny keď ženu v reštaurácii odviedli akoby k telefonu, zatiaľ sa dohodnutý učastnici vyzliekli a dotyčná sa vrátila naspäť. V bowlingovej herni sa hralo hore bez. Na mužskú šatnu dali cedulku WC, pričom dvere šli vznútra len ťažko otočiť. Čašníkovy v reštaurácii padli nohavice. Na ženskej šatni zakryli skrinky a urobili z nej konferenčnú miestnosť. Vrcholom boli kabínky pri mori na lane - nahota v priamom prenose.
    Inak reagovali ženy s partnerom. Keď čašníčke padla sukna a ostala v tangách, pričom muž pohotovo dvíhal sukňu, každý jeden dostal po hlave.
    • 0 posts
    30. októbra 2007 20:17:54 CET
    Také vám přispěji svojí troškou.
    Svoji dívku (a Paní:-)) jsem jednou vzal nakupovat. Tu mršku nenapadlo nic lepšího, než mi v kabince v HaM nasadit na bradavky žabky ze záclon. Pak jsme šli normálně nakupovat, já ale musel jít krok za ní. Když šla do obchodu, tak já jsem musel čekat venku se sklopenou hlavou. V případě, že se jí něco líbilo, mě prozvonila a já jsem směl jít dovnitř to zaplatit. To nakupování netrvalo nijak dlouho, ale díky žabkám mi to přišlo jako věčnost.
    A to je konec, milé děti.
  • 30. októbra 2007 14:45:18 CET
    To je mi líto..