Forums » Nekategorizováno

domina - nedomina

• 6. marca 2007 21:24:13 CET
    Mam priatela, ktory je submisivny a miluje bd, latex, koza, ponizenie.. Ja som s nim zacala, vsetko ma naucil, strasne ma to zo zaciatku bavilo.. teraz je to vsak inak. Milujem ho, ale uz ma nebavi tato "hra".. Som dominantnejsej povahy, ale asi nie tak, aby som robila real dominu. On vsak nie je schopny "normalneho" sexu, len ked je zviazany dokaze mat "sex".. inak ho nevzrusi nic, ani ja... je to psychicke a uz 8 rokov sa to nezmenilo..a urcite ani nezmeni.. Zivot bez neho si sice neviem predstavit, ale co mam robit? mate niekto skusenost? Alebo poculi ste uz o takom pripade? Mam sa cely zivot len pretvarovat, ze ma to bavi?
  • 21. marca 2007 17:09:56 CET
    Asi jsi to odhalil, ale ve skutečnosti to bylo mnohem mnohem drsnější. Fakt nebylo o co stát. Ale už je to fuč, naštěstí.
  • 21. marca 2007 17:05:33 CET
    No vidíte a s vanilkovou partnerkou jsem kompromis nenašel a ke konci jsem byl přesvědčen, že má bokovku anebo je frigidní, ale nepátral jsem po tom. Teď mi je to už dávno fuk, dávno jsem odešel a snažím se realizovat život v rámci možností světských i v rámci D/s vazeb. Mám dojem, že v D/s světě je ten kompromis snadněji stanovený. Ale je to asi i tím, že mám za sebou drsnou zkušenost
    • 2 posts
    21. marca 2007 10:46:15 CET
    vsetko je to ako obvykle o tolerancii. Ta je rozhodujuca. A mam pocit ze dost ludi sa predstavou ze by mali ublizovat svojmu partnrovi vystrasi
  • 21. marca 2007 8:09:38 CET
    Tomuto typu ženy říkám vanilková semetrika. Dominantní a autoritativní v běžném životě, ale naprosto odmítající jakýkoliv náznak bdsm a navíc striktně popírající, že by dominantní kdy byla. Zpravidla se staví do role důsledné zastánkyně naprosté, na lékarnických vážkách odvážené rovnoprávnosti. Podobné typy znám ze svého okolí a je to děs.
  • 21. marca 2007 6:44:18 CET
    Jistě i tak to může být. Já několik let žil v manželství s vanilkovou partnerkou, která ale vystupovala hodně autoritativně ( dominantně úmyslně vynechávám, protože toto ji spíše odpuzovalo). Hodně jsem se snažil, včetně galantnosti, přesto nám ten vztah nakonec nešel udržet. Ke konci to bylo i dost vyhrocené.
    • 2 posts
    20. marca 2007 20:56:20 CET
    Submisivita je prekliatim hlavne v pripade ked si ju clovek nevie uzit, ono aj v realnom zivote s vanilkovou partnerkou sa daju najst cesty ako si to uzit bez toho aby si to v podstate ona vsimla. Silne pochybujem ze by sa nejakej zene nepacil galantny muz :-)
  • 19. marca 2007 22:14:33 CET
    Láska hory přenáší :-), ale nezávidím ti. Já jsem na tom o poznání lépe, nemám vanilkovou přítelkyni, kterou bych miloval a tak si užívám své submisivity, kterou nepovažuji jako prokletí, ani jako dar, ale jako svou výhodu pro realizaci různých představ s dominantními partnerkami.
  • 19. marca 2007 8:53:37 CET
    Submisivita sama o sobě není prokletí, stává se zdrojem frustrací teprve v momentě, kdy není naplněna.
  • 19. marca 2007 0:05:26 CET
    Nejhorší je když máte přítelkyni,milujete jí,ale není to Domina....člověk chce být věrný a být s ní štastný ale to stejně nebude nikdy....má submisivita je mé prokletí
  • 17. marca 2007 1:26:30 CET
    Ked tak rozmyslam nad tym, co pises, (odhliadnuc od toho, ze v uplne prvom tvojom prispevku pises o 8 - rocnom vztahu, teraz sa scvrkol na 6 - rocny)pripada mi to trocha chaoticke.

Moj nazor - ty niesi dominantna a tvoj priatel nieje submisivny, skor by som povedal, ze je fetishista. Ma svoje fetishe, ktore ho vzrusuju a ktore potrebuje k sexu.V beznom zivote sa chova ako normalny chlap.
    A s tym, bohuzial nenarobis nic.Poznam to z vlastnej skusenosti
  • 16. marca 2007 20:43:36 CET
    a pomohli ti nejak nase reakcie? ..inak muselo to byt super ked si ako 17rocna priviazala v posteli tvojho buduceho
  • 16. marca 2007 20:15:53 CET
    Nevylievam si tu srdce.. Dala som temu do fora s cielom poznat nazor ludi, ktori vedia najlepsie o com d/s vztah je a taki ludia sa ti bezne na ulici po prve neprihlasia a po druhe ani ja nechodim s napisom na tricku. Takze je logicke, ze tuto temu dam na stranku, kde som dufala, ze najdem niekoho, kto ma resp. mal podobny problem. Mam 6 rocny vztah, nie je to mesacna zalezitost aby si mohol hovorit o "obohratej hracke".. A samu seba som nepodviedla, pretoze nas vztah sa zacal priviazanim k posteli, takze v tom vztahu som od zaciatku vedela do coho idem.. Nie je to vsak take jednoduche, lebo priatel ma velmi uzko orientovanu svoju submisivitu... v podstate len pri "sexe".. Co sa tyka bezneho zivota, nenecha sa ani ponizovat, ani nebude lezat na zemi pri mojich nohach... V beznom zivote je proste "normalny", len ked ide o sex proste prepne...
  • 12. marca 2007 19:48:42 CET
    nebudte taky vazny lebo si budem o Vas mysliet ze vsetci ste blbci len ja som L... . he he ho ho hi hi.
  • 12. marca 2007 14:07:00 CET
    poradny subik ;-)))))))))))))))))))))))))
    xex
    ........ co je to poriadny subik ? :) co je to poriadna domina ? :) co je to poriadny pes, poriadne auto, poriadne jedlo, poriadna laska atd atd ;-))))) ludia myslite predtym ako nieco napisete
  • 12. marca 2007 13:42:05 CET
    Timeaa možná není profi domina, ale ten její partner rozhodně není pořádný subík. Vždyť nakonec bude dávat rozkazy on jí. A to že jí to už nebaví..., co je na tom špatného, že chce zkusit něco nového.
    • 2 posts
    12. marca 2007 8:10:52 CET
    Vidim, ze musim prvu vetu rozvinut.

Timea vie do coho ide - vie, ze jej priatel je sub., ze miluje bd, latex, kozu, ponizenie...(staci precitat prvy Timein prispevok)
    No zrejme nema s tym skusenosti ako domina, tak ju to priatel nauci.
    Uz chapes logiku prvej vety?

Nesedia mi argumenty typu:"Vatsina ludi to robi tak a tak.."
    popr.:"Na inych forach je to tak a funguje to..."

Ale k veci.Timea zrejme vobec nieje dominantna ale koli udrzaniu vztahu sa podriadila do tej roly, co sa jej nakoniec vypomstilo.Podviedla samu seba.

• 2 posts
    12. marca 2007 7:12:47 CET
    dodatok

neviem ci zijes v nejakom BDSM partnerskom zvazku ale nepripada mi to tak. Pretoze kazdy partnersky zvazok je o komunikacii a kompromisoch
    • 2 posts
    12. marca 2007 7:08:44 CET
    Ta prva veta ti logicky nesedi :-)
    Timea vie do coho ide a priatel ju zauci do tajov? Tak bud to vie alebo sa to nauci :-))
    Ale podstatna je ina vec, vacsina sme nepovedali ze sa na to ma vykaslat, len sa hlada sposob ako to spravit aby nemusela byt dom 100% casu. Vacsina ludi co poznam nie je absolutne dom alebo absolutne sub (a ze ich poznam pozehnane mnozstvo).
    A hlavne zial jej priatel podla toho co tu pise nie je typom toho starostliveho suba (co mozem pre teba spravit aby si bola spokojna) ale toho uzivajuceho si (zviaz ma aby som bol spokojny ja). A toto je vec ktoru Timea nezvlada co mi nijak divne nepripada.
    Ja viem ze som viac menej dom, moj manzel je viac menej sub ale aby zakazdym ocakaval povrazky to nie.
  • 12. marca 2007 0:29:52 CET
    Timea na zaciatku vie, do coho ide, citi sa byt dominantna, priatel ju zauci do tajov BDSM, paci sa jej to...

Neskor zrazu zisti, ze uz ju to nebavi..
    (obohrata hracka?)

Potom si zacne vylievat srdce na stranke, ktorej podstatou je BDSM, ze jej submisivne zalozeny priatel to inac nevie (nechce), iba v submisivnej polohe.

A cuduj sa svete, nachadza tu urodnu podu(aky je ona chudacik a aky je on strasny egoista...)

Pripada mi to trocha zvratene, ako tie nase "femdom" odsudzuju subika za to, ze je subik!
    • 2 posts
    11. marca 2007 21:55:50 CET
    Ak Tvoj priateľ naďalej nebude prístupný kompromisu a nebude rešpektovať aj Tvoje potreby, skôr či neskôr začneš hľadať niekde inde. Skús ho viac pritlačiť a ak ani to nepomôže nevidím Váš vzťah ružovo
  • 11. marca 2007 14:54:17 CET
    Ve větle dalších podrobností - zdá se, že ne - bohužel.
  • 11. marca 2007 1:34:47 CET
    takze som nebol az taky pesimista?
  • 10. marca 2007 20:43:56 CET
    Tvým problémem a klidně i důvodem toho, že tě už BDSM hry nebaví je to, že stále jenom dáváš.. a nic nedostáváš zpět. Možná se cítíš i zneužitá, že vlastně sloužíš svému partnerovi jako erotická pomůcka... Celý život se přetvařovat a přemáhat nemůžeš, to nejde, skutečně to nejde. Budeš muset partnerovi položit nůž na krk. Buď najde způsob a udělá něco proto, aby sis na své přišla i ty, nebo - dosaď si co chceš.
    Každopádně pokud jsi sexuálně flustrovaná teď, co bude za 2,3,5, let?? A pokud tě z té flustrace přejde chuť na sex úplně (a to se může stát snadno, věř tomu), tak bude co? Přítel si bude hledat někoho jiného? Někoho kdo mu to bude dělat tak, jak se mu to líbí?? Uvažuj.. a klidně dej tohle auditko přečíst i jemu. Všechny ohledy stranou, on je nemá také..
  • 10. marca 2007 15:47:57 CET
    Tvůj kluk má docela štestí, že má tebe a že ho máš ráda jinak by asi dávno dostal kopačky. Já jsem taky subík a být svázaný je pro mě hrozně vzrušující, ale určitě by mě vzrušil i příkaz abych madam uspokojoval jazykem nebo třeba abych předvedl krásné něžné milování. Myslím si, že když to jednou uděláš podle přání jemu, měl by se příště snažit on. A ne se jen nechat svázat a uspokojovat. Jsi přece jeho rovnocená partnerka a ne děvka kterou si zaplatil a která mu to udělá za peníze podle jeho představ.
  • 10. marca 2007 14:30:30 CET
    stereotyp to je pricina toho preco cloveka nieco omrzi aspon ja to tak vnimam a viem. Takze tak.