Forums » Nekategorizováno

Dogplay

• 10. septembra 2011 3:13:38 CEST
    Presne tak, je to o chuti sa hrat a zabavat sa ...
    • 2 posts
    19. mája 2010 14:01:01 CEST
    Chystám se na Fetiš párty s pejskem, budeme tam 29.5. Ještě jsou nějaká místa volná, přidá se někdo? www.volny.cz/fgp
  • 12. marca 2010 9:45:36 CET
    Takéto náhodile stretnutie môže vyvolať fakt usmevnu až komickú reakciu :) ale častejšie čo si popísala, nič nevidia, srdce až v krku, ani len pomyslenie pozrieť sa tým smerom a za najbližším rohom premýšľajú, či sa skutočne udialo čo videli
    Tý otrlejší sa pozastavia a s usmevom na tvári si vychutnávajú ten pohĺad, ano úplne zdieľam tvoje zaľúbenie pre tento adrenalinovy zážitok

Keď sme boli s priateľkou jedného času cez leto v indianskom campe pod tatrami, často sme si pred svitaním ( ale aj v noci pri splne ) prehodili cez koňa deku a len tak polonahý a pomaľovaný ( zakrývala ma len dečka na šnúrke :) vyrazili ku jazeru a dali si rannú osviežujúcu sprchu pod krištáľovo ľadovým vodopádom a potom trochu v jazere a na brehu blbli ( tá divoška ma priviazala nahého ku stromu a vychutnávala si moju bezmocnosť, veď som jej to aj následne oplatil, keď som si ju celú cestu do tábora viezol spútanú :) Keď sa les zaplnil turistami a hubármi, bolo príjemné sledovať ich prekvapené a udivené pohľady, ako si tak voľne cváľame lesom, bolo to pre dušu neskutočné osvieženie
  • 11. marca 2010 18:24:20 CET
    Pred pár rokmi som ja vencila "psa" v lesiku...mimo civilizaciu...bola som normalne oblecena...on nahy na voditku.Zrazu z nicoho nic...vybehol chlapik na bicykli.Samozrejme nas videl,nepozrel sa ani napravo ani nalavo...hladel priamo pred seba...bol urcite v soku a v duchu si vravel "toto ked poviem doma starej " :))Tiez ma to samozrejme zaskocilo...ale ta situacia sa mi velmi pacila...a celkove si mylsim ze ma vzrusuje ked sa na mna niekto pozera...alebo ma sleduje...a ja o tom viem a robim sa ze neviem :)Alebo...situacia mimo civilizaciu..ale rodinky tam chodia na nedelne prechadzky.Bolo leto..krasny den...vysli sme si so subikom na cistinku...schovali sa trochu za stromy...on bol nahy na 4 a ja som si na neho sadla...dala dole tricko..opalovala sa a telefonovala s kamoskou...kedykolvek mohol ist niekto okolo...boli sme sice za stromamy...ale aj tak...to napatie je prijemne :)))))
    • 5 posts
    11. marca 2010 18:07:03 CET
    ..no su tam lesne cesticky a okolo hranice vedie asfaltova cesta ....znam to tam, nejaku dobu som tam sluzil na hranicnom oddeleni, nez som odisel na prezidium PZ.
  • 11. marca 2010 15:37:28 CET
    ano má to svoje kúzlo, môže sa to stať až závislosťou a to až na toľko, že pri posúvaní hraníc, dopovaním čoraz vyššou dávkou adrenalínu ku čoraz častejším náhodilým a nepredvídateľným stretnutiam, v tom sladko omamnom opojení ľahko strácaš opatrnosť, obozretnosť a ľahko sa môžeš dostať do nepríjemnej situácie, preto je lepšie vyhliadať miesta, kde sa vyskytujú ľudia s podobnou uchylkou a dávkou tolerancie
  • 11. marca 2010 15:18:30 CET
    neviem ako vas, ale miesta kde niesu ludia ma v podstate nevzrusuju...paci sa mi moznost ze ma niekto moze vidiet
  • 11. marca 2010 13:46:24 CET
    aha, myslis ten lesik medzi mostom a hranicou? no tam sa mi to zda nejak moc zarastene.. mam pocit, ze tam sa neda lesom moc pohybovat. ale omrknem to este teda
    • 5 posts
    10. marca 2010 17:09:28 CET
    ten hajik je Pečniansky les ..ludia su maximalne na chodniku, co vedie okolo dialnice, pripadne smerom k inchebe, ale da sa zajsta dovnutra hajika, a tam je klud :-)
  • 10. marca 2010 11:45:40 CET
    Ano s komármi to je v posledných rokoch katastrofálne najmä okolo rusovského jazera, aspoň nás môže tešiť, že tie naše zatiaľ neprenášajú maláriu :) ale v armyshope sa dá vybrať spoľahlivý repelent a komáre nakoniec môžu byť aj výborným nástrojom mučenia :)
    Priateľke ktorú som hodinku vystavil zmyslovej deprivácii, som okolo hlavy krúžil reproduktorom vydávajúcim bzukot hejna komárov, ako sama priznala, "fyzicky" cítila ich štípance.
    Ale to len na okraj, kedže sme v téme o dogplay. Na pováženie to začína byť aj s premnoženými kliešťarmi.

Zaujímavé miesto je aj na zlatých pieskoch z opačnej strany oficialnej pláže, ako je nudapláž, je to odľahlé, z jedenej strany je dialnica oddelená vysokou stenou, je to tam zarastené, terén prijateľný a taktiež tam skoro nikto nechodí, aj keď priateľka sa trochu tešila, že nás niekto vyruší, nestalo sa tak :)
    Najvätšou obavou je možný skrytý narušiteľ, ktorý si pokojne fotí spoza kríčkov, preto v neznámom teréne použiť aspoň kuklu alebo obľúbenú plynovú masku .)
  • 10. marca 2010 11:33:36 CET
    no osobne sa mi to s tou ludoprazdnotou toho parciku ani moc nechce verit, to bude asi skor len na nejake opatrnejsie hratky :)
    a najvacsi problem v lesoch okolo BA su paradoxne beztak komare..
  • 10. marca 2010 10:55:39 CET
    Podľa google earth dotyčný hájik susedí s obytnou štvrťou, je zaujímave, že ten hájik je také ľudoprázdne miesto ( nepochybne mimo víkendu a najmä doobeda .)
    Okolo bratislavy je to samý hájik a lesík, ktoré sú omnoho vyľudnenejšie, ale určite nie su tak po ruke a trochu adrenalinu ku tomu asi patrí :)
  • 10. marca 2010 6:13:10 CET
    no moc daleko sa mi trepat nechce, ale mozes skusit dat nieco aj dalej. pozeram na ten hajik na mape.. kde je to presne?
    • 5 posts
    9. marca 2010 16:01:40 CET
    ...zalezi ako daleko od ba si ochotny zajst :-) ...ale docela zaujimave miesto je, s podivom, skoro v centre Bratislavy v Kapitulskom Dvore ...je tam pekny hajik, kde nik nechodi
  • 9. marca 2010 8:25:43 CET
    ehm.. vencenie v byte? tak to by sa ti teda psik skutocne podakoval

len v BA je trochu problem s priestorom, vsake kopec ludi a ked si vedies na voditku nahu fenku po luke a z lesa vyjde rodinka s detmi...
    prip. dajte nejake tipy na opustene zaujimave miesta
  • 26. novembra 2009 18:11:24 CET
    prolistuj te si www.volny.cz/subdom/gaston , jsou tam fotky i v přírodě
  • 15. novembra 2009 2:00:41 CET
    mas to niekde na rapide alebo inde ? rad by som si kukol ako to vyzera :)
  • 14. novembra 2009 22:40:13 CET
    Je pekny film The Pet... O tom ako si pan chova ludsku fenku. V pripade zaujmu viem posunut dalej.
  • 14. novembra 2009 22:13:23 CET
    Nooooo, tak to by som aj chcel skúsiť.
  • 14. novembra 2009 13:22:34 CET
    Pokiaľ sa chcete trošku hrať:

Tak napríklad tréningy na ČASOVÝ LIMIT:
    - zlízať z intímnych partií (alebo z nôh) pána/paničky horúcu čokoládu (alebo čokoľvek iné podľa chuti) - o tom, či je to dokonalé rozhodne pán/pani a podľa toho odmení alebo potrestá

- spraviť sa sám ako nadržaný psík/fenka bez pomoci rúk buď na nohe majiteľa, alebo na vankúšiku (už ste videli, ako si vie psík šikovne poskladať svoj pelíšok na kôpku, na ktorej sa potom pred vašimi očami spraví? fakt je to čarovné :)
  • 1. novembra 2009 21:00:22 CET
    aj tak je moj nazor taky,ze exterierove vencenie je ovela lepsie ako niekde v byte,si len predstav taku chatku niekde na samote ako vybehnes na peknu prechadzku a tych stimulatorov okrem bodliakov a podobne sa najde aj viac a aj moznosti na hru
  • 1. novembra 2009 19:07:10 CET
    ja si skor myslim, ze to voooobec nie je o realnych skusenostiach, ale o chuti hrat sa, stat si milym pritulnym psikom a zabavat sa rovnako, ako sa vzrusovat
  • 1. novembra 2009 13:41:10 CET
    Nepochybné čaro vytvára sama príroda ktorá poskytuje množstvo prirodzených stimulátorov ako sú bodliaky, žihľava, mravce, sneh, turisti...
    :o)))))
  • 1. novembra 2009 0:48:09 CET
    mas odpustene a dakujem za odpoved,ale aj tak si myslim ze to vencenie v prirode ma predsa len svoje caro
    • 6 posts
    1. novembra 2009 0:27:25 CET
    Ja venčím len v rámci bytu. A tým považujem túto tému za uzavretú. Len by som ešte chcel dodať, že potreba sa vykonáva na WC. A na záver, že aportujú sa nápoje z kuchyne do pracovne (väčšinou spálňa). No a úplne nakoniec, že venčím len keď už dlho kňučí a škrabe na dvere, prípadne donesie v zoboch vodítko.