12. marca 2010 9:45:36 CET
Takéto náhodile stretnutie môže vyvolať fakt usmevnu až komickú reakciu :) ale častejšie čo si popísala, nič nevidia, srdce až v krku, ani len pomyslenie pozrieť sa tým smerom a za najbližším rohom premýšľajú, či sa skutočne udialo čo videli
Tý otrlejší sa pozastavia a s usmevom na tvári si vychutnávajú ten pohĺad, ano úplne zdieľam tvoje zaľúbenie pre tento adrenalinovy zážitok
Keď sme boli s priateľkou jedného času cez leto v indianskom campe pod tatrami, často sme si pred svitaním ( ale aj v noci pri splne ) prehodili cez koňa deku a len tak polonahý a pomaľovaný ( zakrývala ma len dečka na šnúrke :) vyrazili ku jazeru a dali si rannú osviežujúcu sprchu pod krištáľovo ľadovým vodopádom a potom trochu v jazere a na brehu blbli ( tá divoška ma priviazala nahého ku stromu a vychutnávala si moju bezmocnosť, veď som jej to aj následne oplatil, keď som si ju celú cestu do tábora viezol spútanú :) Keď sa les zaplnil turistami a hubármi, bolo príjemné sledovať ich prekvapené a udivené pohľady, ako si tak voľne cváľame lesom, bolo to pre dušu neskutočné osvieženie