Forums » Nekategorizováno

Kam to speje cele preboha ?

• 5. mája 2007 16:49:31 CEST
    BDSM je životní styl, a jakýkoliv život se bez byznysu neobejde. Nabídka, jak Abela píše, kvazidomin by zajisté nebyla v takové míře a vůbec žádná, pokud by po nich nebyla obrovská poptávka ze strany mužů. Jiná otázka je nakolik jsou tito pánové submisivní.
    Dalším faktem je, že se občas ukáže, že mnohé kvazidominy jsou docela reální chlapi, to je jiné kafé, že :-))
    Takže to chce jen dobře selektovat, ověřovat a prověřovat. Jelikož to tak funguje léta, nevím proč se teď tak durdíš. Zřejmě ti došla trpělivost, ale v tomto ohledu si zbytečně ničíš nervy.
  • 5. mája 2007 16:40:42 CEST
    biznis je biznis a pokial je ten profidomin, co za to vyberaju peniaze spojeny s BDSM, nevidim dovod, preco by tu nemohli mat tiez svoje inzeraty.

ved komu sa nepaci salon, v ktorom profidomina ponuka svoje sluzby, nemusi ju navstivit. kazdemu podla jeho chuti.

neviem, ci tu inzeruju aj len "takzvane dominy" inak povedane "dievcata pre vsetko". nezistovala som to a neviem o tom, ze by tu niekto o tom pisal z vlastnej skusenosti.

ak ma niekto tuto skusenost, je na mieste, aby sa vyjadril a pripadne dal info adminovi na vymazanie/odignorovanie takehoto inzeratu.

p.s.:
    poznam subikov, ktori davaju prednost salonom s platenim za sluzby a poznam tiez takych, ktori sice boli v salone, ale po tom ako okusili caro jednej dominy, ktora ich ovladala nie pre peniaze, ale preto, ze to tak chcela, zostali len pri nej
  • 5. mája 2007 16:24:56 CEST
    hej ale admin by mal selektovat tie inzeraty ... jednoducho to zmazat ,ked vecina ludi tu pise ze BDSM je zivotny styl ,tak biznis nech robia ine
  • 5. mája 2007 16:21:36 CEST
    vies moja kolko sa trebars bezny clovek narobi na 3000korun kde inde by dostala 3litre za hodinu ,nech skusia normal pracu asi tazko ,ked lepsi job jak sa hrat na dominu nenajdu,pochybujem ze platia dane ... cize sa dopustaju podvodu :D
    • 2 posts
    5. mája 2007 14:33:34 CEST
    Nie je mi jasný tvoj postoj? Priklonil si sa k sorelovi, alebo ku mne?
    • 2 posts
    5. mája 2007 14:13:49 CEST
    co ktomu dodat ... stranka je tu a aky ludia tu chodia to uz tazko ovplivnit ...
  • 5. mája 2007 14:02:44 CEST
    Mrzí ma, že nám kazia, tieto kvazi dominy, reputáciu. Ale v malej miere síce, ale musím sa nás zastať? Viete, čo je to vytvoriť si čo aj najmenší salónik, s bičíkmi, latexom, obojkami, krížom, kladou a pod. vecičkami? Nemáte ani poňatia, že?Je pravda, že domina nemá za žiadnu cenu ponúkať erotické služby, to sú tie osobky, ktoré nám kazia povesť! Nehádžte nás do jedného vreca! Sorel: Ty už asi nikdy, a možno si nikdy, nenavštíviš ozajstnú profi DOMINU. Sorry, vyjadrila som len svoj názor.
  • 5. mája 2007 13:23:28 CEST
    Moje řeč.Taky začnu vybírat peníze od domin za své služby.Proč by na tom měly vydělávat jen ony,že?