28. decembra 2011 11:24:15 CET
Môj prvý zážitok s touto praktikou som zažil keď som bol asi pred troma rokmi na „laparoskopickej“ operácií hernie (pruhu).
Po operácií som mal oslabenú brušnú dutinu všetky svaly boli mimo. Teda aj tie ktoré slúžia na to keď sa chce človek vymočiť. Ako všetci vieme človek musí po operácií do nasledujúceho dňa ležať a vôbec nevstávať. Po niekoľkých neúspešných pokusom vymočiť sa do tej „fľašky“ v ľahu prišiel na rad katéter. Bolo asi tak okolo 10 hodín večer, prišla sestrička, bola trošku viac pri tele mala na krátko ostrihané čierne vlasy a v ruke držala zabalenú súpravu. Zasvietila mi lampičku čo som mal nad hlavou, stiahla perinu poniže kolien, vytiahla tú nemocničnú košeľu nad pupok a začala rozbaľovať súpravu. Okolo penisu mi dala nejaký papierový obrúsok, a keď už bolo všetko nachystané, podotýkam že mi už riadne stál , začala pomaly zasúvať hadičku do močovej trubice. Zmocnil sa ma nepríjemný pocit ktorý silnel a prechádzal do bolesti. Penis mi automaticky zvedol a cítil som ako mi trubička vchádza do močového mechúra. Keď moč začal prúdiť von bol to neskutočný pocit úľavy . Sáčok bol čoskoro plný. Zobrala papierový obrúsok zakryla ma a šla preč. Ráno mi to už vyťahoval chlap ale ta sestrička bola úžasná. Po čase mi však zistili hydrokélu (voda v semenníku) a tak som šiel pod skalpel znova tento krát na urologické oddelenie. Hneď ako som so sestričkou podpísal papiere prišiel nejaký chalan s holiacim strojčekom a asi viete čo sa stalo (škoda že túto prácu nerobia sestričky :)) Dostal som zas košieľku a pojme ho ležať. Jazvička bola na takom zlom mieste že sa mi nezhojila dobre a mal som tam taký výrastok. tak som šiel ešte na operáciu s lokálkou kde mi tento kožný výrastok mali odstrihnúť. Na sále som sa vyzliekol do naha a okolo pása som si omotal bielu plachtu. Sestrička mi povedala aby som si ľahol. Keď som si ľahol stiahla mi plachtu nad kolená a ja som tam ležal na ostro na sále kde boli tri sestričky, jedna mi začala vajka potierať nejakou dezinfekciou a pripravovať ma na zákrok. po zákroku už bolo všetko OK :)
Odvtedy som sa začal o túto praktiku viac zaujímať. V oblasti klinik podľa mňa práve najviac robí lekárske prostredie ktoré to celé umocňuje a dáva tomu úplne iný rozmer