19. júna 2007 17:35:51 CEST
No, samozřejmě jsem svůj seznam nemyslel nějak jako: todle tam chci, jinak vám rozšlapu hračky a zbourám kredenc. Chtěl jsem utrhnout vlnu podobných seznamů, z nichž by se mohly použít nejčastěji opakované okruhy.
Btw. já si taky nemyslím, že by preference, které tady na sebe vykecáme, měly někoho vyprovokovat k neuhasitelné touze ihned s takovou spřízněnou duší založit tajný spolek, scházet se při petrolejkách a založit si stavební spoření. Ale na druhou stranu není k zahození, když člověk zjistí, že má pro stejnou libůstku slabost někdo další. Sdělené preference jdou také konfrontovat s projevy svého nositele na tomto fóru - příspěvek, který na první přečtení vytahuje obočí vzhůru, lze pochopit, když zjistím, že těžiště zájmu pisatele a nikoli jeho konverzační zarputilost vede jeho prsty po klávesnici.
Sám občas rád vejletuju po profilech zdejších dom dam a vím, že mě potěší, když zjistím, že se nám potkávají vkusy. (Což mne ovšem neinspiruje ke zkoulování dámy soukromými zprávami. Nejvejš tak jednu lichotku...)