Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 2 posts
    14. augusta 2007 23:48:12 CEST
    skoro kazdy spankingovy nastroj je vhodny aj pre zaciatocnika ( snad s vynimkou dlheho bica), vzdy je to o intenzite a ta je u kazdej dvojice uz od zaciatku ina. Je to vsetko o pokusoch a zial aj omyloch. Neexistuje ziaden jediny spravny nazor navyse nazor roznych spankingovych celebrit je diamentralne rozlisny :-)
    Skor by som videla zmysle v tom aby sa kazdy vyjadril ku konkretnemu nastroju :-)
  • 14. augusta 2007 21:09:44 CEST
    v podstate by to mohli byt informacie
    o aky spankingovy nastroj sa jedna,
    aka je jeho intenzita, ci sa doporucuje
    zaciatocnikom a podobne.
    • 2 posts
    4. augusta 2007 10:42:40 CEST
    Skus to trosku rozviest :-)
  • 3. augusta 2007 21:49:40 CEST
    Pekny vecer, podla mna by tu mohlo byt
    viac informacii o jednotlivych spankingovych
    nastrojoch
  • 28. júla 2007 21:05:19 CEST
    Já bych to s tím rozšiřováním profilu moc nepřeháněl, na co se potom budem ptát a o čem si pak budeme povídat, když si o sobě všechno přečtem v profilu . Mě se náhodou dotazy a vyslýchání od madam docela líbí Myslím si, že množství informací v profilu je dostatečné. A navíc si většina uživatelů není schopna v profilu vyplnit ani položky, které tam už jsou, tak proč ještě přidávat další.
  • 21. júna 2007 15:58:16 CEST
    co sa tyka tyx preferencii, bolo by podla mna dobre rozsirit ix w tom smere, ze ked si clowek da orientaciu switch, automaticky sa mu pri kazdej kolonke wyhodia dwa stlpce preferencii 0-6 - preferenciu D a preferencia s. pretoze jedna a ta ista praktika sa sice switchowi moze pacit w D pozicii, ale v s pozicii mu wela nehowori. uz tu ten nawrh urcite niekedy padol, ale stale sa nezrealizowal a myslim ze by to bolo fajn.
  • 21. júna 2007 13:03:46 CEST
    a nemyslis ze podla tvojho navrhu tam uz bude v podstate tolko toho, ze by to uz aj na taky dotaznik stacilo?
  • 19. júna 2007 22:58:34 CEST
    Já bych do profilu rozšířil ty tři sloupečky praktik hodnocených od 0 do 6 o sloupeček čtvrtý s následnými praktikami:
    klinik, dušení ( breathplay), krvavé praktiky ( tam patří třeba jehly), elektrostimulace, dlouhodobá služba( delší než jedna lekce).
    Co ty na to?
  • 19. júna 2007 17:35:51 CEST
    No, samozřejmě jsem svůj seznam nemyslel nějak jako: todle tam chci, jinak vám rozšlapu hračky a zbourám kredenc. Chtěl jsem utrhnout vlnu podobných seznamů, z nichž by se mohly použít nejčastěji opakované okruhy.
    Btw. já si taky nemyslím, že by preference, které tady na sebe vykecáme, měly někoho vyprovokovat k neuhasitelné touze ihned s takovou spřízněnou duší založit tajný spolek, scházet se při petrolejkách a založit si stavební spoření. Ale na druhou stranu není k zahození, když člověk zjistí, že má pro stejnou libůstku slabost někdo další. Sdělené preference jdou také konfrontovat s projevy svého nositele na tomto fóru - příspěvek, který na první přečtení vytahuje obočí vzhůru, lze pochopit, když zjistím, že těžiště zájmu pisatele a nikoli jeho konverzační zarputilost vede jeho prsty po klávesnici.
    Sám občas rád vejletuju po profilech zdejších dom dam a vím, že mě potěší, když zjistím, že se nám potkávají vkusy. (Což mne ovšem neinspiruje ke zkoulování dámy soukromými zprávami. Nejvejš tak jednu lichotku...)
  • 19. júna 2007 12:02:53 CEST
    Jsem skeptický v tom, že by Dámy dotyčný dotazník vůbec četly. Ony dnes obvykle dávají přednost osobnímu pohovoru a jako prvotní informace jim stačí to, co je dnes v profilu na Domině.sk
    • 2 posts
    18. júna 2007 23:04:32 CEST
    Rady ako take je dost tazke davat pretoze kazdemu vyhovuje nieco ine. Preto si myslim ze jednotlive auditka k temam aj kede su casto zavalene vselijakym balastom su velmi vhodnym miestom na diskusiu k tymto veciam. A myslim si aj ze celkovo sa tu diskusia pekne rozvija co je jeden z dovodov preco sem rada chodim.
    • 0 posts
    18. júna 2007 19:49:40 CEST
    především tuny zábavy a informací. Těch se mi zatím pohříchu ale nejvíce dostává ve forech, kde přispěvatelé jako Nenufer, Liina nebo Kazouh (omlouvám se těm, kteří si myslí, že také říkají něco, co stojí za to, a já je trestuhodně opomenul) kolikrát uhodí hřebíček na hlavičku. Proto bych ocenil nějakou sekci s návody a radami všech druhů (snad vyjma zahrádkaření), něco jako How to...
    • 2 posts
    18. júna 2007 19:13:42 CEST
    Mne teda pride detajlny az moc :-) Nevidim velmi zmysel v tom aby kazdy vedel uplne presne moje preferencie a hlavne tie sa aj tak menia od nalady, neexisuje nic u coho by absolutne platila rovnica toto spravi -> je z toho orgazmus
  • 18. júna 2007 16:09:13 CEST
    a co tak hodit tu moznost dotaznika separatne? niekde v menu, kazdy kto bude xciet si to moze vyplnit a pre mna aj ulozit a rozposielat...
  • 18. júna 2007 15:12:33 CEST
    To sice ano, ale myslel jsem tak do šesti bodů max, aby to rozšíření vzládla stávající stránka. Ale mám dojem, že radost z různých libůstek má každý jiné. Pak vzniká otázka na čem se shodnout.
  • 18. júna 2007 10:10:37 CEST
    No to úplně ne, jen nám ten rpofil připadá v tomhle ohledu málo detailní.
  • 18. júna 2007 10:07:22 CEST
    no promiň, byl to přece tvůj nápad ;)
  • 17. júna 2007 20:51:11 CEST
    Bezva, inspirace ti nechybí, aby z toho ale na druhou stranu nevznikl kompletní dotazník submisivního jedince. Viděl jsem už i pětistránkový
    • 2 posts
    17. júna 2007 20:48:02 CEST
    panenka skákavá vy ztoho rpofilu chcete spraviť úlný otrocký dotazník :-)
  • 17. júna 2007 20:08:07 CEST
    I agree...
    Tak dem shotgunovi vytvořit seznam těch praktik k doplnění, ať se po večerech nenudí ;)
    1) jsem pro rozdělení položek latex a kůže
    2) jsem pro zavedení položky cbt
    3) jsem pro zavedení položky 24/7
    4) jsem pro zavedení položky face-sitting
    5) jsem pro rozdělení položky výprask na více levelů - třeba: symbolický, mírný, tvrdý, extrémní
    6) další inspirace: fackování, pohrdavé vystupování (dominantní polovičky selbstverstandlich:), nadávání, bolestivé svazování (to by nebylo pro mě, ale nesmim myslet jen na sebe), horký vosk, živý popelník, živý nábytek, psiny (dog play), plivání (a dost, něco musim nechat ostatním:)
    jóó - a nakonec, jsem dost na kožíšky... vytvoření příslušného zatrhávátka by mi udělalo radost
  • 17. júna 2007 10:15:22 CEST
    Pak by ale mohla nastat možnost, že u nějakého nicku bude změt čísel. Spíše bych v profilu rozšířil výčet praktik, poněvadž obvykle se nikomu nechce do okýnka další praktiky vypisovat.
    • 2 posts
    17. júna 2007 10:07:00 CEST
    ako napad to podla mna nie je zle ale nepaci sa mi ta povinnost v nom, ked nikoho nehladam nemam predsa nutnost si to tam pisat. To ze vacsina ludi tu aj tak profily necita je uz druha vec.
  • 17. júna 2007 9:43:10 CEST
    a ešte by muži mali mať možnosť dať do vyhladavača vyšku vahu krasu a tak dalej :o)))
    • 2 posts
    17. júna 2007 8:56:27 CEST
    Velmi prakticka by bola moznost vyhladavania uzivatelov aj podla podla jednotlivych praktik a jeho priradeneho cisla - napr.: pohlavie: female, praktika: piss-6 (vyhľadat). Tiez by bolo prakticke, keby si kazdy uzivatel k registracii musel tieto cisla dosadit a nie len mal moznost obzerat cisla inych.
  • 13. júna 2007 18:12:44 CEST
    Tady ju asi nenajdeš ale že jsi to ty,dám ti radu,zkus seznamku.