18. apríla 2008 19:11:25 CEST
Něco ti povím, ty hromádko hnoje, jak ty jsi sprostý, to svět neviděl,ale i já o tobě vím spoustu věcí a taky to, jak tady každému lezeš se svou sprostou a nevymáchanou hubou každému na nervy.
Já na tebe kálím zvysoka, protože taková kreatura si nezaslouží ani odplivnutí. Můžu ti ale říct, že polovina lidí z těchto stránek tě má plně zuby ,jak se pleteš do všeho a každého napadáš.Mne neurazíš a když už jsme u toho, tak tobě asi chybí nejen pevná ruka nějaké dámy ,ale i základy slušného vychování,takže si své "kouření za 150" presentuj někde jinde, asi s tím máš zkušenosti, že?
A ty,Lady Jesiko, vím ,kam míříš, tak mě laskavě nechte v klidu, nedělejte ostudu větší, než jste si těmi svými invektivami už udělali, a sahni si do svědomí. Jestli máš pochybnosti o mé osobě, tak mi zavolej, jestli máš odvahu a můžeme to probrat.Číslo ti klidně dám.
739761180
Chováte se všichni čím dál hůř a mě nebude nikdo nařizovat, jak a kdy a kam můžu psát, a jestli jste si nevšimli, ten první příspěvek nepatřil ani octorovi, ani Nenufer a ani tobě, milá zlatá.
Tak se starej o sebe.
Děkuji
Madam Sombsa
P.S. Víš, nemyslím, že zrovna já bych potřebovala jakoukoli reklamu, lidé, co mne znají,si mě váží a to mi stačí. Než začneš takto spekulovat, řeknu ti, že ani ten váš slavný žebříček domin nestojí za starou bačkoru. Stačí se podívat na pár zahraničních stránek-domme directories, a žádnou Alexandru ani MA tam nenajdeš, ale mě ano a mnohdy velice vysoko v žebříčku, ne-li první .viz www.domme.com a další a další. Máš snad pocit, že někoho z vás potřebuji?.Ne ,milá zlatá, a asi ti to leží v žaludku, že?
No jo, pravda bolí
Opravdu už hodlám komunikovat pouze s adminem a vy všichni-bud´te od té lásky a jako bych neexistovala.