Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 30. januára 2009 9:12:48 CET
    Profesor6: presne zformulovaná podstata veci.

Táto stránka splnila moje očakávania, našla som tu "spriaznené duše" a tým aj šancu splniť si reálne svoje sny.
    Na ulici totiž ťažko rozoznám subíka od vanilky
  • 29. januára 2009 18:59:13 CET
    Pravdupovediac, je to fajn sposob, ako uputat pozornost, ale z toho kvanta odpovedi sa lahsie vybera, ak si pozriem na fore, co ten clovek prezentoval ako svoj nazor. (Ak teda ozaj hladam CLOVEKA, nie masturbacnu pomocku)
  • 29. januára 2009 13:55:25 CET
    dobre napisane ...opravdu ta zoznamka je asi to posledne, a tazko povedat, ci aj niekdy uspesne
    • 8 posts
    27. januára 2009 9:59:42 CET
    Paci sa mi, ze sa tu da nenasilnou formou zistit velmi vela o ludoch, ktori prispievaju do tem. A ak nieco zaujme, staci uz len oslovit :-) Na zoznamku by som sa velmi nespoliehala, to je podla mna v tejto sfere viac zufaly pokus, nez realna sanca.
  • 24. januára 2009 13:39:13 CET
    Je dobre , ze takato stranka existuje, aj ked nebola medzi prvymi ktoru som pred desatrocim nasiel na nete,verim ze viacerim pomoze pri ich tapani a roznymi vycitkami duse ,,preco prave ja?". U niektorych jedincov to vyvola pocit velikastva, chvastunstva a nadradenosti- mylny dojem o nejakej vyvolenosti , ostatni pochopia ze maju len o jeden balvan na pleciach viac a naucia sa s nim zit.
    Ked je niekto BDSM+ pozitivny neznamena to ,ze je nas zakonity priatel, dokonaly clovek , rovnake percento klamarov , podvodnikov , nasilnikov je aj medzi ludmi BDSM+ ako medzi beznou populaciou, len psychickych problem , nasledne aj diagnoz je medzi nami o nieco viac.
    ako aj IQ >140 je skor dar pre ludstvo , ale trest pre daneho jednotlivca, tak aj orietnacia BDSM+ nie je darom , ale faktom, ktory treba zobrat na vedomie a najst si svoju cesticku tak ako aj v oblasti Bdsm ,tak aj v beznom zivote.
    • 13 posts
    23. januára 2009 16:05:12 CET
    Internet je dokonalý na vybíjanie si komplexov, schovávanie sa za silné reči, hranie sa na niečo čo nie sme - to som očakávala, splnilo sa. Ale zároveň je to dobrý prostriedok na nesmelé oslovovania, fajn debaty o všetkom, spoznávanie nových ľudí - aj to som očakávala a aj to sa splnilo. Ľudia sú proste aj taký aj taký. Buď to budete tolerovať a budete sa baviť s tým s kým chcete a ten zvyšok si nevšímať, alebo jednoducho nestrácajte s internetovým chatom ako takým vôbec čas. Rešpektujem všetkých zvedavcov, začiatočníkov, profi D, a aj ľudí ktorí skutočne hľadajú vzťah alebo akúkoľvek jeho formu, alebo len pokec s priateľmi či nové tváre :-)
    • 2 posts
    16. januára 2009 1:05:48 CET
    bez prace nie su kolace, bez komunikacie nie je zoznamovanie :-) Myslim ze vyjadrit svoj nazor na nejaku temu je ovela prinosnejsie ako vzdychat po panicke :-)))
  • 15. januára 2009 22:33:33 CET
    ja som vlastne len chcel povedat to ..ze my co sme novy tak ze sa chceme do toho dostat ...
    • 2 posts
    15. januára 2009 18:45:28 CET
    no na to ze si tu tyzden a este si nikam nic nenapisal tak ma ani neprekvapuje ze ti pred dverami nestoja zastupy paniciek ktore sa biju o to ktora si ta vycvici :-)
  • 15. januára 2009 15:56:54 CET
    Myslel som ze tu najdem niekoho kto ma vycvici ..lenze tu vobec nikto taky nieje ...ma mzaujem o obcasne stretnutia ....a nikoho so mnenasiel ....myslel som ze to tu bude ine
  • 14. decembra 2008 17:50:01 CET
    nie všetci spadli z neba učený a preto nemôžu hned vedieť všetko to čo vedia ti skúsenejší.máš ale aj pravdu že niektorý si to zamieňaju s klasikou a zoznamkou na nete a reál im nič nehovorí.ja som očakával že niektoré osoby sa budu viac snažiť aspoň odpovedať napríklad vetou "nemám záujem s tebou diskutovať " ked sa ich niekto niečo spýta ale to sa asi nestane ale som rád aspoň že s niektorými si máme čo povedať o týchto veciach a rozširovať si skusenosti ved človek sa učí celý život
  • 30. novembra 2008 10:53:07 CET
    očakávala som sub., ktorí majú dostatočné skúsenosti, hrajú sa a vyžívajú sa v bdsm :-)) ....nie začiatočníkov, zvedavcov, osamelých mužov, ktorí tým že sa vydávajú za sub. očakávajú nové možnosti zoznámenia, predsa len čakajú na možnosť klasického sexu, alebo im stačí si písať a zabíjať nudu
  • 1. novembra 2008 22:23:08 CET
    No )) Tech tvych profiku a poloprofiku je tu dost... ale jsou to fajn lidi ... Jen ta "seznamka" nestastna - to mas pravdu ... Vzdyt je to desna drzost kdyz te nekdo uz povahou sve nabidky pasuje do role IDIOTA ..
  • 30. októbra 2008 21:49:53 CET
    Tak například seznámení se s intel.lidma.Měl sem tu čest podívat se na seznamku ona hledá jeho.no,nebudu to komentovat,raději.Vidím,že i zde řádila sombsa a její odnože.Já osobně bych tyhle lidi aut.mazal,neb neuznávám profíky,poloprofíky a vůbec lidi,kteří se živí na sexu.Budu rád,když zde najdu normální lidi,kteří DS,bdsm,SM považují za příjemno v milování.Držím pěsti .Max
  • 12. októbra 2008 14:26:39 CEST
    "jak Sombsu ochcávají v tom jejich trapnym topu, kam se včera,než odešla z recese přihlásila i když zrovna ona to nemá zapotřebí-znají ji totiž všude.
    Je tam snad Kateřina,nebo Alexandra a MA?: "

Na "Kacenku" mi nesahej )) Ale nic proti Tobe ...
  • 12. októbra 2008 13:38:56 CEST
    "No jednoducho hladam nieco nadherne,ako každý sub,nieco uzasné,hladam svoju pani."

Hmm .. )) Originalne )) A vskutku NECAKANE )))))))))))))))))
    • 5 posts
    26. septembra 2008 19:32:30 CEST
    je vidiet, ako citas tu ..staci pozriet na fora ..su tam aj pravidelne stretka v Ba ..a vedel by si kto a kde sa to poriada
  • 26. septembra 2008 15:35:29 CEST
    podla profilu si z bratislavy....skus jednoducho zbehnut na verejne stretko k Zemanovi. ono ak ta ludia spoznaju osobne je to ine ako len o pisani si s neznamou osobou...
  • 26. septembra 2008 15:19:09 CEST
    suhlasim , lenze ja som nebol so ziadnou zenou odtialto este ani na kave : )
    nemam problem so zoznamovanim, len som chcel priemo zenu s podobnymi zaujmami.. a je to trochu zlozitejsie ako som cakal
    • 2 posts
    25. septembra 2008 11:36:16 CEST
    Ono nie je jednoduche sa s niekym zoznamit a navyse mi to mame komplikovanejsie este o dalsi podstatny bod v ktorom si musime sadnut. A zaruka ze si ho clevek najde na urcitom konkretnom mieste nie je, holt to tu nie je zoznamovacia kancelaria zo svojimi prepracovanymi postupmi :-)
  • 25. septembra 2008 10:43:31 CEST
    Ja napriklad som ocakaval ze sa tu budem mat moznost zoznamit s dominantnou zenou, kedze som mlady , vo veku tak zhruba do 30, a z nejakeho dovodu sa mi to absolutne nepodarilo .. mozno tu vacsina zien nic nehlada, ale berie to ako zabavu a travenie volneho casu online.. neviem
    • 2 posts
    24. septembra 2008 23:41:27 CEST
    Nejak uplne nechapem co si predstavujes pod Netiketou :-)
    Navyse problem s platenym pristupom je ze sa vecsina ludi vybodne na to ho zaplatit pretoze je kopa inych servrov kde to nie je potrebne. A to uz nehovorim o fakte ze naklady na nieco taketo by pri symbolickom poplatku boli vyssie ako vynos co sam uznas ze je dost spatny pristup, uz aj tak je to tu v cervenych cislach :-)
  • 24. septembra 2008 17:26:11 CEST
    Tvoj prispevok vyborne vystihuje realitu. Ucastnici tu nerespektuju NETIQUETTE a Admin sa o to nestara. Ja by som privital threaded formus, system pristupovych práv a lepsie vyriesenu postu Netvrdim ze je zlá, ale ma svoje muchy. Inac kvoli nemoznosti falsovat identitu aj platenie pristupu (Pozor za symbolicku cenu) aby sa dalo identifikovat, ci je dotycny realna osoba z danej krajiny a muz/zena. Viac vediet nemusime. Tak a teraz sa do mna pustite.

Váš oddaný
    Pätolízač
  • 19. septembra 2008 12:42:50 CEST
    Vacsina z nas asi ocakava obohatenie alebo rozsirenie svojho obzoru, pripadne zoznamenie sa.Mam vsak pocit, ze vacsina for na tejto stranke sa zaobera vzajomnym osocovanim a urazanim sa.Je to smutne, pretoze stranok s podobnym zameranim naozaj nie je vela.Ja osobne uz citam fora podla toho kto don prispieva, je to pre mna zaruka nejakeho zmyslu daneho fora.
    • 5 posts
    1. augusta 2008 7:02:06 CEST
    ...plus je nedockavy....si mysli, ze den po vzniku nicku mu odpise aspon 50 bab