Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 13. januára 2010 11:21:09 CET
    je to dobra stranka som rad ze je neviem kam by som chodil.
  • 9. januára 2010 13:02:30 CET
    chodim sem rad nic necakam ale sprijemnujem si cas.
  • 6. januára 2010 18:48:32 CET
    Stranka super , po tyzdni od registrovania som nasiel prvu obet, a hned o dva dni bola akcia. Dufam ze postupom casu tych obeti bude pribudat a ja budem moct svoje brutalne sny realizovat.
  • 19. decembra 2009 9:14:08 CET
    preco-ze si najdem partnerku na vztah ktora ma rada bdsm:
    co ocakavam-uz nic
    co chcem-to sa ale neda tak ako panicky,subici mal po 1nicku a jeden druheho neskusal
  • 14. decembra 2009 10:33:25 CET
    Samozrejme, to chápem, veď je to internet, možnosti sú veľké.
    Ja som sa však o komunitu začal zaujímať asi pred mesiacom, keď som sa rozišiel s dievčaťom, s ktorou som si myslel, že prežijem zbytok svojho života. Za ten čas bolo jedno stretnutie, a na tom som sa zúčastnil, i keď som tam nikoho nepoznal, tak som toho veľa nenavravel =)
  • 14. decembra 2009 10:32:12 CET
    VCOM STE STARY HARCOVNICI-VEKOM,SKUSENOSTAMI,STYM ZE CHODITE NA STRETAVKY MAL SOM IST NA STRETAVKU ALE TO TREBA ESTE 1NO STRETKO STYM KTO TO ODSUHLASY AJ TO SOM MAL DOHODNUTE(AJ KED JE TZV KRIZA)PRACA MI NEDOVOLILA ANY TO STRETKO S PANI Z PN RAD PRIDEM A ODOVZDAM SA ABY SA PANICKY MOHLI POHRAT
    • 13 posts
    14. decembra 2009 7:55:01 CET
    sem sa môže zaregistrovať každý a môže tu vystupovať pod viacerými nickmi, mužským, ženskými, ako chce. Tým že je to anonymné môže písať čo chce. To k úrovni diskutujúcich. Druhá vec je, že ak sa robí raz za čas stretnutie kde sa dá stretnúť navzájom, tí čo sa najviac sťažujú, že sa nemôžu s nikým zoznámiť, ostanú nepochopiteľne ticho a nevyvinú žiadnu snahu sa tam dostať. Preto sú také reakcie od starých harcovníkov. Boli stretnutia kde boli dve - tri dominy ktoré by sa radi zabavili a nebolo s kým. A celkom zadarmo. Len nás to už nebaví písať stále dookola.
  • 14. decembra 2009 0:35:58 CET
    Jasné, teba hádžem do druhého vreca =)
    • 5 posts
    13. decembra 2009 21:03:51 CET
    ..nikdy som s tebou nevalcil ..mas pravdu, ze uroven zopar jedincov je tu dost biedna :-) ....ale nemozes kvoli niektorym, hadzat vsetkych do jedneho vrecia
  • 13. decembra 2009 18:55:00 CET
    Je mi jasné, kam obaja mierite, a máte pravdu. Ale neodpustím si poznámku, že pravdu mám v tomto prípade aj ja =)
    Táto stránka mi už pomohla, takže o tom ani diskutovať nemusíme. To, že je jediná fungujúca je tiež pravda, a jej spracovanie sa mi dokonca celkom páči. Jediné, na čo som narážal, bola úroveň niektorých diskutujúcich, a ako to už býva, potom sa podľa nich správajú aj ostatní - či už v tom, že sa im prispôsobujú, alebo pre istotu vôbec nediskutujú.
    Ale ja si myslím, že som celkom trpezlivý človek, takže uvidíme =)
    Mier? =)
    • 13 posts
    13. decembra 2009 18:37:48 CET
    a hlavne je to jediná fungujúca slovenská diskusná BDSM stránka. Takže nemáš veľmi na výber. V podstate jedine tu sa dá spoľahlivo dozvedieť ak sa niečo deje kde a kedy sa to deje.
    • 5 posts
    13. decembra 2009 15:40:27 CET
    ....jedno vyplyva z druheho ..po styroch dnoch si si spravil usudok o tom, ako to tu chodi ..ja si usudok spravil az po par mesiacoch. ..a poviem ti, ze mi tato stranka pomohla v niektorych veciach .-) ....prilis zbrklo sa rozhodujete.
  • 13. decembra 2009 15:08:53 CET
    To, že som napísal, že si tu nájdem niekoho asi ťažko nevyplýva z toho, že som tu taký krátky čas, ale z toho, ako sa mi zdá, že to tu chodí.
    Nevravím, že je to nemožné, ale že je to veľmi ťažké, vzhľadom na úroveň niektorých prítomných (mám na mysli obe strany), a preto tomu moc neverím. Snáď sa mýlim...
    dik sintee, moj personnal bodyguard =)
    • 5 posts
    13. decembra 2009 13:30:31 CET
    ..vdaka za upozornenie ..to vies, my starsi mame aj sklerozu obcas :-) ..len v com to ma hlavu a patu? ...v tom, ze po 4 dnoch, co si tu spravil nick, napise, ze asi tu tazko niekoho najde? ..keby to napisal po pol roku, tak uz je to na zamyslenie, ale po štyroch dnoch? ....mimochodom, ked si precitas, co som napisal, nezaradil som ho medzi IH
  • 13. decembra 2009 13:16:00 CET
    prosim ta, skus sa nenavazat do uplne kazdeho, ale aspon naozaj uvazit, ci to co pise ma hlavu a patu.. Ja v tom prispevku nevidim nic z toho, na co si to otocil..
    ..u Zemana si bol naposledy na Truebonda celkom mily, len skoda, ze si si aspon nezistil nick :o))
    • 5 posts
    13. decembra 2009 12:35:47 CET
    ..a hlavne ste vsetci nadrzani a nedockavi ..si myslis, ze ked si spravis nick , tak tu caka na teba 50 domin s prosikem, nech si jednu vyberies? ..BDSM je totiz aj o velkej tolerancii a trpezlivosti, ked toto pochopis, tak tvoja sanca niekoho najst sa urcite zvacsia, inak sa zaradis medzi to hejno IH co tu len otravuju.
  • 13. decembra 2009 11:02:24 CET
    Chcel by som tu hlavne spoznat ludi orientovanych bdsm smerom. Idealne by som si chcel najst partnerku na dlhodobejsi vztah, ale pochybujem, ze prostrednictvom tohto webu sa mi to niekedy podari. Holt, mame to tazke =)
  • 24. októbra 2009 20:24:25 CEST
    Ocakavam a dufam ze sa nesklamem.Ocakavam vela vela uchylov ze ani nestoja za pozornost,takze tomuto ocakavaniu sa viac nebudem venovat,dalej ocakavam ze najdem aspon zopar fajn ludi,ktorym nevadi moj vek moja vaha a ani to ze nemam realne skusenosti a nebudu pochybovat o tom co som a kto som,ale zoberu ma taku aka som
  • 17. septembra 2009 12:37:31 CEST
    Proste ocakavam ze tu najdem nieco tak uzasne ze som to ani neocakaval.
  • 23. augusta 2009 3:02:04 CEST
    to nieje pravda, ale musíš hladať poriadne
  • 21. augusta 2009 23:37:40 CEST
    chcel som tu najst dominu na vztah. ale ako sa ukazalo take domini uz dosli a niesu.
  • 25. júla 2009 16:17:10 CEST
    na tejto stranke som sa zaregistroval z dovodu, ze ma bdsm zaujima a chcem sa dozvediet viac, a taktiez som chcel najst partnerku nato. Oboje je mozne, ak je aspon trochu ochota z druhej strany, a clovek ma skutocny zaujem, potom si myslim ze to nemozne nieje.. samozrejme nepodarilo sa hned, ale trpezlivost..
    • 5 posts
    26. júna 2009 23:22:56 CEST
    rudy 539 ma 15 rokov hlada tu osobu vekovo pod 18+ myslim ze admin byto tu mal prezriet a preistit
  • JK
    10. júna 2009 22:58:41 CEST
    Dlouho jsem na této stránce nebyl, alespoň potom co ji má "v moci" jiný administrátor. Je to čím dál horší. K dobám, kdy tato stránka vznikla se to nedá vůbec přirovnat. Jo bejvávalo ....
  • 6. júna 2009 23:26:16 CEST
    ten dotaznik co je dole v profilu kdyby byl rozsirenejsi tak by to bylo bezva a v anketach ta posledni kdyby fungovala by bylo skvele