Forums » Nekategorizováno

co ocakavate

• 1. apríla 2011 12:26:16 CEST
    já jsem se zaregistroval protože si myslím že jsem hodně sub.a taky možná i bi tak doufám že mi někdo pomůže a zaučí mě do tajů bdsm
  • 31. marca 2011 9:03:18 CEST
    Ked som sa prihlasila na Dominu po madarskych strankach ocakavala som viac. Bolo dobre ,citala som rada prispevky,uvahy,pocity ako ich ludia zdielaju. Ocakavala som asi vela,lebo ozaj uruven za tie dva roky klesla,hlavne v prispevkoch.Technicke problemy su ineho razu. Tu je problem v ludoch.Sem tam ma zaujme clanok a to je vsetko,ale posielanie si pozdravou a RP posta ozaj nepatri do fora. Na to su ine stranky a posta na Domine. Pretoze potom to nieje forum ,ale len klebetenie a tlachanie o nicom. Ocakavam ale dalej zmysluplne prispevky a hlavne bez emocii a urazania. Len k veci o BDSM. Sofi
  • 30. marca 2011 19:19:50 CEST
    chapem a som toho isteho nazoru, rozumieme si, pekny vecer prajem
    • Moderator
    • 33 posts
    30. marca 2011 16:51:13 CEST
    tiez zastavam teoriu ze ak nemam napisat nieco co niekomu nieco da tak radsej nepisem, ale to je cisto moja prezentacia.
  • 30. marca 2011 16:00:20 CEST
    chapem "masineriu" a je mi proti srsti, prave preto neprispievam do forumu - no nic, su tu "hodnotnejsie" prispevky.... prajem pekny den
    • Moderator
    • 33 posts
    30. marca 2011 13:18:22 CEST
    fora co sa tu nachadzaju su diskusne, a ked diskutuju neporusuju ziadne z pravidiel. Druha vec je hodnotnost prispevkov, ale to je ich vizitka. Jedine co bude mazane su prispevky co porusuju pravidla.
  • 30. marca 2011 12:58:50 CEST
    nechapem preco si niektore osobky mylia forum z rp? reklama? priehladne a dost trapne. co ty na to admin?
  • 25. marca 2011 0:53:17 CET
    clovek tu pozna a pokeca s lidma co je BDSM spojuje,az na to ze se ani tady clovek nevyhne tomu ze je slovujou i ty co si pletou dominanci s demenci
  • 24. marca 2011 8:08:50 CET
    ....

....otazka kladena tisic-krat dokola
    ....hnana je potrebou zmocnit sa vaaasne
    ....tazatel pri PC casto-krat dohola
    ....skoda,ze tuzba v nom,tak rychlo hasne

:-))
  • 24. marca 2011 7:53:41 CET
    mne sa aj tak velmi paci tato zalozka:-)) je to ako sinusoida.. so zeleznou pravidelnostou prichadzaju tie iste otazky a s takou istou zeleznou pravidelnostou su na tieto otazky rovnake odpovede:-)))
  • 24. marca 2011 2:51:50 CET
    odporúčam prísť na dáke verejne stretko na tích sa neakčných a tam sa spoznáš z ľudmy čo chodia aj na akčne stretká a najlepšie sa porozprávať osobne alebo dohovor stretko a môžeš nezáväzne pokecať
  • 25. februára 2011 18:32:15 CET
    tak ja fakt neviem co hladam mozno dobru radu som fakt uplne neskuseni a verim tomu ze mi dakto zvas pordi .co tie zrazi jak to tam prebieha pordte som tak trochen nesmeli a neviem co a ako. dik mozno to tohoto fora ani neptri no nejak zacat musim
  • 19. februára 2011 7:11:34 CET
    ale na tvrzi to stoji za to prostredie super a aj ludia sú skveli ;.)))
    • 13 posts
    14. februára 2011 21:43:47 CET
    aj na Tvrz nemohol úplne hocikto. Bolo potrebné sa registrovať.
  • 14. februára 2011 21:32:24 CET
    aj ja som ženatý,,,,a chodím na stretká,,,,a občas aj z moju polovičkou,,,aj ked nema vzťah,,,,k DS,,,
  • 14. februára 2011 21:28:18 CET
    Ako bolo spominane, Bratislava je jedna z alternativ, dalsia je Zilina, treba sledovat fora. Moj dojem je, ze ked niekto nie je magor s velkym M, tak ked ta ludia viac spoznaju na verejnych stretkach, tak potom pridu aj tie odporucania.

Inak skoda ze tvrz (slunecni tvrz) skoncila. Tam boli akcne stretka otvorene pre kohokolvek. Co malo svoju vyhodu aj nevyhodu, ale dalo to novacikom ako ja moznost zazit svoje prve akcne stretko bez toho aby si musel ist cez odporucania, ked skoro este nikoho nepoznas.
    • 13 posts
    14. februára 2011 21:10:14 CET
    nie je to tak dávno čo som riešil podobné problémy ja. Akurát že som chodieval do Brna Prahy a tak podobne. Lebo tu nič verejne prístupné nebolo. Momentálne sa robí verejné stretko bez akejkoľvek registrácie v Ba prakticky každý mesiac. Z Trbnavy to máš na skok. Takže o čom vlastne hovoríš?
  • 1. februára 2011 19:45:14 CET
    A) cakat ze si na hociktorej stranke najdete protajsok behom par dni je uplne sialene.
    B) hladat si protajsok tym ze napisem 300 sukromnych sprav bez toho aby som si co i len precital profil je vrchol lenivosti
    C) ocakavat ze sa budu hrnut odpovedi cloveku ktory sa nezviditelnuje rozumnymi prispevkami vo forach je vrcholony optimizmus
    D) prist ako uplne novy a pokusat sa dostat na stretko kde je nutna registracia a rucenie niekoho je vrchol trufalosti

A TERAZ RADY Vyplnte si profil, ked nekoho oslovujete precitajte si aj jeho profil, nikdy neoslovujte protajsok tym ze sa vam pacia jeho BDSM preferencie a ci by s vami nesiel do akcie, komunikujte na forach, komunikujte slusne vystizne a k meritu (napisat prispevok do fora ktore vas neoslovuje v style "FUUUUJ" je zbytocne dranie klavesnice), a pokial chcete prejst z anonymity internetu medzi realnych ludi sledujete fora na ktorych su VEREJNE DISKUSNO SPOZNAVACIE stretnutia
  • 1. februára 2011 19:15:21 CET
    čital čital prečital, som dost toho prečital aj na akciu som sa chystal jednou som bol zrušeny že či mam odporučanie- jasne že som nemal lebo mi nik ani nodpisal (ktovie, možno som pisal nespravnym ludom) no a druhe druhe bolo v NR tam som mohol prist ale až na 20tu a bolo mi povedane že stretko začina o 18tej a zvykne sa byt tak cca do dvoch hodin tak som si pomyslel že na koniec sa ani neoplati... až na fore som čital ako bolo super ako sa bavili a ako boli dlho
  • 1. februára 2011 19:01:59 CET
    v tom čase to bola asi jediná stránka ktorá sa venovala bdsm tematike. Našiel som si fajn ľudí s ktorými som mohol preberať všetko čo sa témy týka no s pribúdajúcim časom sa to tu mení k horšiemu. Miestne kvázi dominantné ženy si z toho urobili biznis, ale ako vždy, česť výnimkám. Čo ma ale mrzí je fakt, že si tu už s málo kým môžem nájsť spoločnú reč. Snáď sa ešte časom niekto objaví..
  • 1. februára 2011 18:48:01 CET
    Co som ocakaval ked som sa sem prihlasil? Asi to ze najdem porozumenie v BDSM hrach a takto nadstavených ludí. Chodim sem niekolko rokov a zatial som nikoho realneho nestretol az na dve najprv solidne vyzerajuce dominy ale potom sa z nich vykluli poriedne Kurvy za FO a ešte k tomu uplne amaterske. Skoda výstiznej stranky, alebo je fakt BDSM na Slovensku tabu?
    • 13 posts
    1. februára 2011 11:45:11 CET
    ani nie ďalší honič ale ďalší lenivý prečítať si pár príspevkov spätne. Keď si otvoríš ktorékoľvek fórum v ktorom je spomenuté stretnutie alebo stretnutia, skôr či neskôr narazíš na rady ako začať. Tiež pochop že sa nám to nechce popisovať každú chvíľu každému zvlášť. OK?
  • 31. januára 2011 20:33:46 CET
    ja som sa sem zaregistroval lebo ma zaujima BDSM hoc mam len minimalne skusenosti, najprv som si myslel že možno najdem nejaku partnerku ale pochopil som ako to tu chodi, ked som aj napisal nejakej domine tak nikto nebol ochotny ani odpisat, možno im chodi podobnych mailov denne aj 200. . . ale ako ma potom novačik naskočit do vlaku ked mu nikto neotvori dvere a nikto nepopiše ako to chodi- vačšina ludi si asi aj tak mysli že iba dalši honič.
    • 13 posts
    31. januára 2011 15:37:20 CET
    tento argument neplatí všeobecne. Aj ja som ženatý a poznám aj vydaté dievčiny ktoré sa zrazov zúčastňujú. Nie každému sa dá, ale načo potom dominy vyhľadáva na sieti? Skôr si fakt myslím že pretlak je iba virtuálny.
  • 11. januára 2011 18:00:43 CET
    asi to bude tým , že väčšina z nás je zadaná ( a väčšinou vo vanilkovom vzťahu)a teda by sa asi ťažko vysvetlovala otázka"kde jsi včera byl?" odpovedou "to se nikto nedoví ty muuj kvítku medový" DDD takže zraz je fajn , ale to mi asi nehrozí:(