Forums » Nekategorizováno

REALNE DOMINY

• 10. júna 2007 18:19:09 CEST
    Kedze KAZOUHsa mi neponukal tak minimalne v mojom pripade mu slavesk velmi krivdi. Asi to bude napokon predsa "len" slusny a prijemny muz.
  • 10. júna 2007 18:01:59 CEST
    Jo mohl bych to uvést, ale:
    1)on nečte ani to co mu odepíši, protože se chce jen hádat. Ostatně třeba se teď chytne za nos, když se celé forum staví proti jeho prezentaci názorů.
    2) nemám potřebu se před ním obhajovat. Protože on o můj názor nestojí, což dal jednoznačně najevo.
  • 10. júna 2007 17:00:55 CEST
    Předně si myslím,že KAZOUH nemá zapotřebí škemrat u "hociktorej" Dominy.A ted k Tobě:Zvláštní,že podle Tebe jsou tu všichni divní,jen Ty jsi normální,jen Ty jsi opravdový subík,jen Ty máš svou paní,jen Ty máš svůj názor a td.Jsi pan dokonalý,že?Nikdo jiný nemůže vyslovit svůj názor,všichni jsou tu vanilkáři a světe div se,nikdo jiný nemůže mít partnerku a všichni Ti tady snad závidí.Většího egocentrickýho zmetka jsem nepotkala,a Tvoje Paní,o které tedy silně pochybuji že existuje,a pokud ano,pak spíše v roli submisivní,nebot jinak by Tě musela při nejlepší vůli po přečtení Tvých příspěvků minimálně uškrtit.
  • 10. júna 2007 16:23:41 CEST
    Prečo, prosím ťa, nezavrieš hubu slaveskovi a neuvedieš aspoň jeden príklad, kedy tvrdšie oponuješ hociktorej domine.
    Veď si skoro na každom fóre mimoriadne aktívny, tak snáď jeden takýto príklad nájdeš a vyvrátiš to nehorázne tvrdenie slaveska:).
  • 10. júna 2007 14:58:07 CEST
    Aha, takže, když nesouhlasím s tebou a postavil jsem se na stranu Leitlou a Nelyss, tak škemrám? Pak tedy ani nečteš co jsem já kdy ti odpověděl a pak píšeš totální nesmysly. Takže ten "zúfalec" si ve skutečnosti ty - sám ze své podstaty.
  • 10. júna 2007 13:48:15 CEST
    Netrapi ma, co by teba zaujimalo. Ja som uz dvakrat napisal, ze ja som submisivny k spravnej osobe, v spravnom case. Vsetky tieto akoby-pacifisticke reci su vedene len z cistej zavisti - ze niekto ma tu slobodu vyjadrit sa bez strachu z toho, zeby si "pod sebou pilil konar".

Pre Kazouha

Tebe to napisem po lopate: Ja nie som v tvojej pozicii, aby som tu skemral o akykolvek zaujem ktorejkolvek Dominy. Sudnost stracas ty - z toho zufalstva, ved tymto to len dokazujes...
  • 10. júna 2007 13:08:02 CEST
    Ty sa sem chodis vyburit v hadani alebo co? Mna by len zaujimalo ci ta Tvoja Pani cita Tvoje prispevky na fore.
  • 10. júna 2007 11:52:52 CEST
    Od začátku co jsi sem nastoupil jsi útočný a zahleděný sám do sebe, takže postrádáš jakoukoliv soudnost a opět píšeš hovadiny, protože kritizuješ lidi, které neznáš a především převracíš skutečnost a to nejen o mně.
    Pro mne za mne si o mé osobě mysli co chceš.
  • 10. júna 2007 9:22:58 CEST
    Jasne, to je absolutne v hraniciach tolerancie, ze niekoho nazves idiotom - a este preto, lebo tu nehlada to, co ty tu hladas... Zmyslanie ozaj hodne len zufalca, ktory je rad za kazde slovo ponizenia od hociktorej kvazi-dominy. Ta tvoja mentalna ubohost ide do tej miery, ze nerozlisujes medzi formou a obsahom. Ja som napisal, ze mozem pisat co chcem - ale jedine expresivnejsie slovo dovtedy som pouzil pri tebe, ked som ti uz musel napisat, ci si ozaj taky tupy - a nepochopil si, ze tu nehladam dominu. Ty si reagoval, ze ak je to tak, tak som idiot...Gratulujem, vedla teba postavit hupacieho konika - podla IQ nezistim, kto je kto...

P.S. "Meze maji sve meze"? Pekne - najprv si premysli, co a ako napises...
  • 10. júna 2007 9:18:02 CEST
    Ja nie som vecny oportunista - ale clovek s vlastnymi nazormi. Nemienim sa tu s nikym virtualne "hrat", a kazdemu pritakavat len preto, ze je to kvazi-domina a par ludi si tu hra take hry... Ja myslim, ze tu je skor problem - ze niektori maju problem viest otvoreny rozhovor, bez "vanilkovania sa" - ako "ktosi" zaviedol tento terminus-technicus...
  • 9. júna 2007 23:42:26 CEST
    Jo a ještě dovětek: tvé rady jsou na prd, neboť hadrou být opravdu nehodlám.
  • 9. júna 2007 23:39:35 CEST
    To máš pravdu, v tvém případě jsem udělal výjímku a opravdu jsem tě nazval idiotem, čímž jsem ovšem neporušil meze tolerantnosti, protože i ty mají své meze. Koneckonců sám jsi napsal, že si můžeš psát co chceš a nevím, proč bych tak nemohl konat i já, zvláště když ty sám se nějakou tolerancí vůbec neřídíš.
  • 9. júna 2007 22:37:22 CEST
    ty jsi zvláštní člověk,na jednu stranu se rozčiluješ jak může někdo hodnotit tvoje pocity a na stranu druhou činíš ostatním to samé.Jsi věčný oportunista,nic a nikdo ti není dost dobrý,není čas na trochu sebekritiky?
  • 9. júna 2007 21:39:05 CEST
    To je uz otazka neschopnosti manazmentu - co uz... Goodwill je, ak si ho "niekto" nevie spravne zurocit - jeho chyba... Ale nic to nemeni na tom, ze navstevnost sa zvysuje vdaka maledom tematike.
    • 2 posts
    9. júna 2007 21:14:12 CEST
    Vies o vynonosti tejto stranky viem viac ako ty a viem ze aj bezplatenia hostingu je v cervenych cislach takze ......
  • 9. júna 2007 20:48:34 CEST
    No predsa viac ludi sem chodi vdaka tomu - to je o biznise, o reklame..ved nik nie je padnuty na hlavu... Na inych strankach biznis vidis, tu nie - zaujimave...

Pre Kazouh

Ty mna si tu nazval idiotom, ze? Plna huba o tolerancii, slusnosti... Sa pozri do zrkadla, uboziak... Kolkym tu Madam-kujes? Ved ty si absolutny zufalec - ktory nikdy ani dominantnu partnerku mat nebudes, lebo ty nie si hoden ani byt tou handrou...

• 9. júna 2007 18:13:44 CEST
    On spíše patří k rejpálkům, kteří jen plivou síru bez podložených argumentů, jen tady už to bylo bohužel několikrát!
    • 2 posts
    9. júna 2007 16:38:01 CEST
    Mozes mi prosim vysvetlit aky biznis ma tato stranka z maledom fotiek? Ked odhliadnem od toho co stoji poskytovatela prenos 341 GB za máj (kveten) co je ale prinos skor do minusu a nie do plusu.
  • 9. júna 2007 15:24:27 CEST
    Domnívám se, že ty i Leitlou hovoříte podobně, jen jinými slovy a tvůj názor si Leitlou vyložila trochu jinak, než bylo napsáno. Takže bych doporučil složit zbytečně zdvižené zbraně, vždyť je to zde především o toleranci, ne?
  • 9. júna 2007 13:33:55 CEST
    já si to uvědomuju moc dobře kde je moje místo.ale mám svoje názory a nehodlám se za ně stydět nebo je skrývat abych se někoho nedotknul.nemám důvod se chovat submisivně ke každému.přijde mi to hloupé a patetické.chovám se slušně ke všem ale poníženě jen k tomu kdo pro mě něco znamená.
    mám svojí paní a pro ní dýchám a žiju a všichni ostatní kdo se mnou nesouhlasí mají hold smůlu
  • 9. júna 2007 12:17:42 CEST
    Do diskusí se tady zapojují i ostatní Dominy,ale ovlivnit,aby jich bylo více,přiznávám že na to jsem moc "malá paní"
  • 8. júna 2007 15:28:44 CEST
    A když by to byl krátkodobý zážitek, myslíš, že by byl čas na něčí souhlas?:-) To by šlo ráz na ráz a pak bys mohl o krátkodobý zážitek přijít. Možná pak následný trest by byl asi taky intenzivní zážitek?? :-))
  • 8. júna 2007 14:48:56 CEST
    Kdyby nebyl nikdo proti :)
    V každým případě by se tak z imaginární dominy stala domina reálná, předpokládám.
    (Teda za předpokladu, že takové věci už někde nedělala)
  • 8. júna 2007 14:34:17 CEST
    Ten zážitek tak uskutečnit, pokud by to byla nějaká známá z blízkého okolí, která se najednou tak vybarví. Ten první šok a překvapení, to by bylo hodně intenzivní a byla by to šupa fajnšmekr zážitek. Ale pak by asi u jednoho kontaktu nezůstalo, že ?
  • 8. júna 2007 14:27:54 CEST
    Je to divnej termín, uznávám.
    Dovedu si představit, že toho obě strany o sobě moc nevědí, ale náhodou se jim potkají vkusy (šance jedna k miliónu, ale mohlo by to vyjít (mam rád Zeměplochu:)).
    Myslel jsem tím jakési nárazové splnění snu. Kdo z nás nemá někde v okolí nějakou netušící personifikaci své specializované fantazie. Známou, sousedku, bejvalou spolužačku, to je jedno. Občas si ji vykreslí před očima (většinou někde o samotě :) a představuje si. Představuje si dokonalý zážitek. A po tom promítání si ze zoufalství, že už jdou titulky a došel popcorn, řekne něco jako "nojo, no". Stejně pořád čeká, že by to ňák mohlo vyjít a ... No jo, kecám, no.
    Ale vyjít by to mohlo.