Forums » Nekategorizováno

REALNE DOMINY

• 8. júna 2007 14:22:26 CEST
    Díky, jsem rád, že jsem oslovil spřízněnou dušičku.
  • 8. júna 2007 14:18:04 CEST
    Budu stručnej: Moje řeč
    PS: Než jsem promluvil, stačils tam šoupnout další post. Souhlas rozšiřuju i na něj.
  • 8. júna 2007 14:16:19 CEST
    Hraná dominance?
    Spíše zneužitá dominance mi vadí více. Pravda je, že hranou dominanci odhalím až po nějaké chvíli. Ale vzhledem k tomu, že jsem se v tomto ohledu usadil, pak především nové dámy, které v tomto oboru nově dělají, nevyhledávám. Nevyhledávám proto, že jako subík nemůžete být " majetkem" více dam a především, pokud chcete rozvíjet svoje prožitky v D/s vztahu, musíte mít dominantní partnerku, která si svoje a limity posunuje s Váma a tudíž vás musí dobře znát a vy ji též. Míra oddání se je závislá na komunikační shodě obou partnerů, byť ten jeden se "krčí u nohou", ale to je právě to BDSM.
  • 8. júna 2007 14:01:07 CEST
    Jistě, tato diskuze je totiž nesmyslně založená. Reálná domina je od autora pojata jako ta ,která to nedělá za prachy, ale je to nesmyslné a zcestné. Stejně nakonec každá Domina od otroka něco dostane a je vlastně fuk, jestli je to apanáž za provedenou lekci, nebo forma daru nebo odvedené práce atd. Po dohodě Dominy s otrokem, stejně žádná strana na investice nehledí jako na něco nepatřičného, spíše jako na nutné výdaje, které zkvalitňují jejich D/s vztah.
  • 8. júna 2007 13:57:52 CEST
    Jsem rad ze existujes a zapojujes se do diskuze.tim potvrzujes svoje hodnoceni.Rad bych s zeptal,nemuzes nejakym zpusobem ovlivnit zapojeni vice domin? bylo by to ku prospechu myslim vsem,je tady cela rada velmi rozumnych lidi,kterym dekuji ze tady jsou.
  • 8. júna 2007 13:52:35 CEST
    Opravdova domina je ta,ktere je to skutecne zivotni styl,prosazuje svoje zasady a presto zustava clovekem.Je to velke umeni,na nic si nehraje.Mozna je jich vic,ale presto si myslim ze rada z nich to hraje.Jinak dekuji za stejne hodnoceni Nelyss.Vlastne jsem chtel s tim vyvolat diskusi o tom,ze kdyby bylo vse takove,tak je mnohem vice priznivcu BDSM,nebudou zkreslene informace.Budu rad kdyz se objevi prispevky z obou stran, Dik
  • 8. júna 2007 13:25:07 CEST
    preskakujes do temy, ktora je preberana inde...maledom na domina.sk - ozaj na smiech, ale vsak co uz, ved ide o biznis, ze ano...
    Vulgarne si uzurpujem akesi pravo?:-) Ja tu vravim svoj nazor - a zrejme viaceri na take nieco nie su pripraveni, stravit to. Ale nech si zvykaju, plne usta tolerancie a akosi - tu by chceli pouzivat roubik na nespravnom mieste...
  • 8. júna 2007 13:21:06 CEST
    A ty si kto, ze si dovolujes hodnotit moje pocity? Realita je taka, ako ju vidis ty, ze ano... Hlupostou si sa zapojil akurat tak ty...
  • 8. júna 2007 12:34:58 CEST
    Tvoje pocity nekoresponduju so skutocnostou a preto ich nepredhadzuj ako patent na pravdu. Inokedy sa nezapajam do hluposti ale ty si mimoriadne......
    LEITLOU

• 8. júna 2007 10:52:21 CEST
    Co sa tyka tvojej otazky - ano, mam taky pocit... ked vidim reakcie Kazouh-a, je to priam presvedcenie...
    Teraz tvoj citat: Si na stranke domina.. na stranke kde sa ludia nemusia skryvat kde su zeny dominantne a muzi submisivni so vsetkym co k tomu patri. - koniec citatu. Aky to rozdiel oproti tomu, co si pisala v inej teme tejto diskusie, raz tak - zas onak, ako sa to momentalne hodi, ze.
    Tvoje slova o tupych a vugarnych reakciach mi ozaj vyznievaju komicky - nie si zjavne zvyknuta polemizovat, asi sa obklopujes ozaj len stadom "subikov" bez vlastneho nazoru.

Pre Ivo:

Ja som submisivny na spravnom mieste, v spravnom case a k spravnej osobe. Ale mas totalnu pravdu, ze ovela vacsiu ulohu u mna zohrava fetis...
  • 8. júna 2007 7:47:31 CEST
    Souhlas, jen Sorelovi křivdíte
  • 7. júna 2007 23:55:56 CEST
    Děkuji,jsem potěšena
  • 7. júna 2007 21:32:16 CEST
    Nechcel som Ta urazit ale aj tak sa mi podla spravania a tvojho profilu vidi ze si skor fetisista ako subik
  • 7. júna 2007 20:16:03 CEST
    Zamerne si vyberas iba tie slovicka z kontextu, ktore ti vyhovuju. Ja som napisal, ze nemusim dokazovat TU - ked ma uz citujes, cituj ma presne. Ty mna nebudes usmernovat, ako sa mam spravat, ci som slusny alebo nie... Ja sa so svojou dominantnou partnerkou dokazem bavit ako 2-nohy...ale vidim, ze ini s tym maju problem a potom zobronia o kusok uzitia si, pasuju sa do ulohy ozaj kusa stada bez vlastneho rozumu. Submisivita nevylucuje osobnost - ale to je takym ako si ty, zbytocne vysvetlovat...
  • 7. júna 2007 19:36:57 CEST
    Nepochpim,preco niektory nadavaju na platene dominy.Ved oni su taktiez ludia a ked vedia svoju pracu robit dokonale a muzi,ktory su ochotny za to zaplatit,tak preco by to potom nerobili.Ved ked sa da aj takymto sposobom si privyrobyt,tak nevidim v tom problem.To je to iste ako keby som si nasiel aj ja druhu pracu,ktory viem takisto robit ako tu hlavnu ,mozno aj lepsie a nemal by som mat ako za to zaplatene?To by malo aky potom zmysel a pritom aj cas stravim,ktory je mi vzacny .Ja viem,ze vacsina subikov hlada bud dlhodoby alebo staly vztah s takou dominou ale ked aj mozno taka existuje,tak aku ma ona istotu,ze ju subik neopusti a nenajde si druhu?A pri tom sa moze do neho tak zalubit,ze by s nim chcela ostat nastalo.Kto jej potom vrati ten cas straveny s nim?Tak to potom vsetko samo vysvetluje,ze preco je mozno asi 95% takychto domin
  • 7. júna 2007 19:14:20 CEST
    Stále nevím co je pod pojmem "opravdová domina" ze strany subíků vlastně myšleno. Takže, jak to chápu já - tedy, že dominanci dámě věřím a ta mi ji dává najevo, pak těch Dominantních madam je podstatně více než udáváš. Jelikož jen já sám znám více než 10 " opravdových" Domin v ČR, a jistě existuje vícero Dam , které neznám, pak musím konstatovat, že v číslech se mýlíš, jsi zbytečně pesimistický.
    Ale mohu potvrdit, že Madam Nelyss je opravdu skvělá žena. Žena Domina.
  • 7. júna 2007 18:24:55 CEST
    Neviem Preco vyskakujes na zeny ako take, ci sa zena stretne s muzom(stretko), alebo ci ide len tancovat je len na nej, a zalezi zvacsa na vychove muza. Ber to tu tak, ze sa tu stretavaju zeny, ktore o svojej prevahe nad muzmi vedia a muzi ktori to radi akceptuju. A ked to nechapes ako pises: "Nemusim submisivitu dokazovat" tak sa tu aspon spravaj slusne
    Nie je sa podla mna problem stretnut ak sa bavis s "dominou" ako clovek a nie ako s nastrojom na tvoje uspokojenie
  • 7. júna 2007 16:58:50 CEST
    Nelyss se omlouvam
  • 7. júna 2007 16:01:57 CEST
    jsem rad ze jsem zabrousil do teto rubriky,z mnoha nazora ovsem nelze souhlasit a to ohledne domin. Pravda je bohuzel takova ze tech opravdovych co je to smyslem jejich zivota je velmi malo,odhaduje se v Cr asi jen do 10. Muzu te ubezpecit ze mezi Ty patri Nelyss. Skvela domina,madam a clovek.Kdyby se chovali vsichni tak,tak BDSM by bylo daleko vice rozsirene. Dik
  • 7. júna 2007 8:40:22 CEST
    Souhlasím, a právě zde je to o jisté toleranci, kterou obvykle nacházím jen u lidí vyznávající a žijící vztah D/s.
  • 7. júna 2007 1:43:59 CEST
    pardon za slovník ale hodí ze to

na každém je kousek pravdy...jsou arogantní krávy co si svojí dominanci dokazují hnusným a nesmyslným chováním za který by si zasloužily facku a ne úctu a jsou tu také ženy co to mají v hlavě srovnané a lze s nimi komunikovat na úrovni

Pak jsou tu blbí patolízalové kteří slepě souhlasí se vším jen aby dostali jednu lekci a když jí dostanou jdou o dům dál a jsou tu i praví submisivové kteří to myslí vážně a jsou ochotni do toho dát vše.

Jde jen o to kdo koho potká a kdo dokáže zkousnout to že druhá strana je ta horší varianta.já se s tím peru ale moc se mi to nedaří
  • 6. júna 2007 22:28:23 CEST
    U nás teda pěkně venku nebylo:-))) Však si tady všichni pěkně hrají, ale každý na vlastním písečku.
  • 6. júna 2007 15:57:17 CEST
    to stale riesite kto sa na co hra? sak cely zivot je len hra, ze vas to este bavi rozoberat to furt dookola, pozrite ako je vonku pekne a chodte sa radsej bavit :-)
  • 6. júna 2007 12:35:56 CEST
    Ja si myslím že sú tu dominantné dámy ktoré majú dominantnosť v krvi, ale sú tu dámy čo sa iba na ničo hrajú a vôbec nevedia o čom to vlastne je, a ešte si robia z toho zlatú baňu. Týmto nechcem tvrdiť že odcudzujem dominy, ktoré si dajú za svoje služby zaplatiť. Podľa mňa je to aj o subikoh sú tu taký čo hľadajú dominu na celý život, sú tu aj taký čo im stačí iba domina čo im za peniaze" naseká na zadok " a potom sa spokojný vrátia ku svojej rodinke s vyvetranou hlavou. A samozrejme aj taký čo iba špekulujú a nič a nikdy sa im nebude páčiť.
  • 6. júna 2007 11:00:21 CEST
    nebylo to myšleno konkrétně na tebe,ale všeobecně.A KDYBY jsi si pozorně četl co jsem napsala,nepsal by jsi tady takové bláboly.