Forums » Nekategorizováno

REALNE DOMINY

• 5. júna 2007 20:48:49 CEST
    Ja ti poviem alebo napisem ked mam byt presny ze uplne submisivny niesom voci svojej partnerke. Na tejto domene ani realnym subikom byt nemozem lebo som iba virtualny. Takze tak. Ale priklaniam sa k tvojmu nazoru. Nie podla vlastnych skusenosti ale podla skusenosti nojej najmilsej jej kamosky. Tie tvrdia ze co my tu asi nikto neda za pravdu, ze submisivnych ale takych skutocne narodenych submisivnych muzou je malo. Dokonca su vo velkom nepomere so zenami.Muzou ktory sa submisivite mozu priucat ak maju na to nervy a trpezlivost a este ... je uz viac. Moj osobny nazor co sa tyka zien, je ze schopnosti ovladat svojho partnera a nadradzovat sa nad neho nemaju len podaktore zeny. Je ich viac nez dost a co ma trapi je ze v urcitych pripadoch sa zeny snazia tieto vlastnosti v sebe skryvat, dusit alebo o nich nevedia. Dufam ze som tymyto svojimy nazormi a skusenostami zo zivota nikoho neurazil.
  • 5. júna 2007 17:34:49 CEST
    Nerikam ze vsechny,ale 85 procent jakoze domin neumi komunikovat,ani nechteji a pak si stezuji,ze je nemozne najit subika.Sami se neumi otevrit ani omylem,po subikovi pozaduji maximalni vykony,ale jim staci kdyz napisou ze nerady cekaji.Na kazdou dominu na nete pada nejmin 200subu,to mi neříkejte že je tak nemožné najít toho pravého.jenže když z vašich odpovědi čiší hned jen touha po penězích ,fádní arogance,neschopnost poslat foto,rozumě se domluvit,tak to je potom těžké.Mnoho subiku to mysli dosti vazne a jsou opravdu schopni udelat maximum,ale vyciti li,ze jde jen o zlatokopku,ktera chce mit stado otroku,kteri ji budou odevzdavat otrockou dan a podobne picovny tak je jasne ze nepolezou takove kurve do prdele :)
  • 5. júna 2007 16:11:59 CEST
    malo ma poznas dievcatko :o)))) platena :o)
    • 2 posts
    5. júna 2007 15:45:45 CEST
    no mna baví predstava,že si muž "akože subik" ,ktory ma zaujem o lekciu na hodinu,v čase ktory jemu vyhovuje a v ktorom ho manželka nebude postradať myslí,že dominantna žena si ho pozve do jej bytu,poskytne mu služby sexualneho charakteru,bude vyzerať dokonale = v latexe koži so spustou pomocok....a urobi to preto lebo ju to baví :o))))))
  • 5. júna 2007 11:48:07 CEST
    Pani wena má úplnú pravdu. Za nejakých sľubovačov si poslušný otrok nevie nájsť svoju pani.
  • 5. júna 2007 9:39:37 CEST
    keď sa to tu tak rozoberá....istý čas, keď som hľadala otroka, som sa stretala so strašne veľa "akože otrokmi". pekné reči, mnoho kecov a keď sme sa mali stretnúť, proste neprišli, neozvali sa a potom, po mesiaci sa zrazu znova objavili a začali žobroniť o odpustenie.

a tým, že som sa zaoberala týmito nulami, som možno nedala šancu niekomu, kto naozaj myslel svoje slová vážne...

je nás tu 24 tisíc. keď sa tak zamyslím...koľko tu je naozaj reálnych submisívov?....
  • 5. júna 2007 8:56:05 CEST
    A ty z kterej pomocnej si vypadol ty chamajto :) daj si halusky s kapustnicu a neser
  • 4. júna 2007 20:19:12 CEST
    vies mne sa prave paci ze to do profilou pisu. Skratka davaju o sebe vediet ak mas chut zaplat si. Tiez sa my prilis nepaci a vobec nesuhlasim s obohacovanim sa na ukor citou a tak podobne. Lenze tato vlastnost patri k ludskym, a treba ju tak brat.
  • 4. júna 2007 18:20:05 CEST
    No přiznám se že když vidím inzerát domin "hledám solventního otroka" nebo "si bohatý submisiv" tak na mě ony dámy nepůsobí jako relané dominy.každá at se živí jak umí.když se nějaká dá na profi dráhu,tak at. když nějaká požaduje peníze na zaplacení nákladů-pomůcky atd ,tak at ale když nějaká XXXXX hledá rovnou prachy a až po tom subíka tak mě to slušně řečeno "nadzvedává ze židle"
  • 4. júna 2007 13:23:25 CEST
    ...musim sa smiat...xixi...asi si este neuzil vela dobreho sexu ked takto pises...
  • 4. júna 2007 10:33:29 CEST
    ok, tak sa to tu zvrháva...dáme si fórum reály sub, reálny otrok, reálny switch?

• 4. júna 2007 10:11:58 CEST
    takže predsa niečo pribudlo, ale minulo sa to trochu účinkom...jednoducho som chcel presne špecificky vylúčiť prostitútky, jednoducho ženy, ktoré sa hrajú na dominy len kôli prachom asi tak
  • 4. júna 2007 9:31:33 CEST
    to je neplatena reklama :o)
  • 3. júna 2007 23:02:33 CEST
    Ono to není až tak zlé, jen ssuubb a cuvier drobátko rozvířili hladinu. Název REÁLNÁ DOMINA je pomílený, poněvadž, buď domina JE anebo NENÍ. Dělit je na profi a nonprofi je taky pofidérní, poněvadž mnohdy nonprofi inkasuje více jako inzerovaná profidomina. A stejně vždy to sklouzne k jednoduchému schematu: D/s je o dohodě dvou stran Dominantní a submisivní. Ostaní je jen okecávání a hra se slovíčky. A ti co jsou zklamaní je volí ostřejší a tI co uspěli jsou smířlivější.
    • 2 posts
    3. júna 2007 21:26:13 CEST
    chimera o realnej domine ako vidim sa rozrasta :-)
    podla mna to pre vacsinu pritomnych otravov zial znamena ze je to taka co im splni ich predstavy bez ohladu na realitu anajlepsie este za ninmi docestuje a zaplati vsetky vydaje
  • 3. júna 2007 20:13:02 CEST
    no uz to asi tak bude. Neviem azet navstevujem len ojedinele.
  • 3. júna 2007 19:50:47 CEST
    Daska, ja si ju predstavujem presne tak ako len ty vyzeras :o)
  • 3. júna 2007 19:39:22 CEST
    a ako vyzera realna domina?
  • 3. júna 2007 18:15:46 CEST
    no nieje tam žiadna taka a asi any nebude
  • 3. júna 2007 16:39:45 CEST
    Jak to tak vypadá, tak ze sub... se nikdo nikde bavit nechce, proč asi...?
  • 3. júna 2007 12:29:25 CEST
    To musis mat velmi dobry prehlad o uzivateloch azetu. Ak tak dobre vies ze tam ziadna registrovana, nema spravanie s ktorym sa povysuje nad muzou.
    • 5 posts
    3. júna 2007 9:51:14 CEST
    na pokeci azet nie su žiadne realne dominy, aj tu je na tejto stanke malo realnich domin
  • 3. júna 2007 6:29:33 CEST
    Právě, ale někteří mají mindrák
  • 3. júna 2007 0:40:38 CEST
    vždyt je to jedno.každý at se živí tak jak umí.
  • 2. júna 2007 23:26:02 CEST
    No já o tom nepochybuji, jen občas stačí málo a něco se dostane i pod brnění. Tak jsem přišel s podporou. Obvykle i "obrněným" Dámám dělá účast druhých dobře.