Forums » Nekategorizováno

Reálný, opravdový, sutečný submisiv, otrok existuje??

• 1. júla 2007 12:36:28 CEST
    Víceméně jsem si v diskuzních forech docela detailně mohli dočíst, co všechno si subíci přejí a z různých reakcí si můžeme leccos odvodit. Dominy zde tu otázku už několikrát také naznačily: Existuje vůbec reálný submisivní člověk, který je ochoten Dominantovi sloužit ( s důrazem na slovo sloužit) nebo dokonce člověk, který je schopen dotáhnout svou submisivitu až do stavu blížícímu se k otroctví?? A jde to ve vztahu D/s nebo jen ve vztahu Domina - otrok?
  • 3. júla 2007 18:22:05 CEST
    No sláva.. :)) Ještě, že jsme se neservali:)))
  • 3. júla 2007 17:14:34 CEST
    takže každý jinými slovy, ale nakonec jsme se všichni dopracovali k jádru pudla
  • 3. júla 2007 13:36:44 CEST
    trochu sme sa zamotali vo vykladoch takze to zhrniem ako spravne povedal xxxxxx, submisivita alebo dominancia je viac-menej vrodena. Je subjektivna. Avsak na to,aby som mohol/mohla tuto svoju orientaciu uplatnit v praxi voci konkretnemu partnerovi,musim ho ako svoj protipol najprv akceptovat, ako spravne poznamenala Liina. Tak. A je to
  • 3. júla 2007 12:56:02 CEST
    Ano madam. to nepopírá, co jsem napsal předtím. Vy popisujete dohodu jinak naladěných subjektů. Že se nedohodnou to hned neznamená, že se nejedná o dominu nebo o subíka, počítačově by se řeklo, že jsou každý na jiném levelu, na jiné hladině. A to je právě to co říkám, že prvně by si každý měl uvědomit kým je a kam až je ochoten zajít. Setkání s dominou ho jen usměrňuje a následná služba dotvoří.
  • 3. júla 2007 9:37:44 CEST
    dobre,tak poviem iny priklad Ja mam rada mile a usluzne typy, s dobrym spravanim a takych, ktori sami od seba uznavaju nadradenost zeny. Nemam rada subikov, ktori su prilis sebavedomi a pristupuju k D/s sposobom - som silny muz a ty ma skrot. Tento proces ma nebavi. Mam rada poddajnych muzov. To neznamena, ze ten hrdy a divoky chlap nema submisivne predstavy. Ale potrebuje valkyru, bojovnicku, ktora ho premoze a TAK mu da pocitit svoju prevahu. Ja mam rada lokajov a sluhov a nemam chut s nikym bojovat. To neznamena, ze ja nie som dominantna alebo ze on nie je submisivny. Otazka je,ci on mna bude ako dominantnu vnimat a ci ja budem vidiet v nom tu jeho submisivitu. Ze si do oka nepadneme,je jasne, ale bude ma on povazovat za dominu a ja jeho za submisiva? Ja neviem, nemam na to predbezne ziaden nazor ...
  • 3. júla 2007 9:05:02 CEST
    To jsou nepravděpodobné situace, sice možné ale extrémní teoretizování. Já jsem za dobu, kdy jsem si uvědomoval svoji submisivitu nepotkal Dominu, která by nevěděla, byla nejistá. I když mne jedna podrazila (nonprofi), pak její dominance byla skutečná a to mohu s klidným svědomím, říct o všech Dominách s kterýma jsem se potkal ( profi i nonprofi), tedy vůbec jsem nepochyboval o jejich dominantních sklonech.
  • 3. júla 2007 9:00:10 CEST
    Naopak bez uvedomělé subjektivity není reálné objektivity.
  • 3. júla 2007 8:59:25 CEST
    do istej miery mas pravdu, ale ... predstav si situaciu,ze nejaka pani o sebe povie,ze je domina, dokonca bude mat ambicie sa tym zivit. Nejaky subik sa k takejto dame v dobrej viere objedna a na mieste zisti, ze pani je neista,nevie,co ma hovorit,co ma robit, stale sa klienta vypytuje, ci sa mu to paci, ci ho to neboli a podobne. Dobre, teraz nesklznime do debaty o preoblecenych prostitutkach. Povedzme,ze to ta pani robi zadarmo, lebo si MYSLI,ze je dominantna . Ma to par logickych chyb,ale je to hypoteza a uz sa ponahlam do prace takze, bude onen subik tuto damu povazovat za dominantnu,napriek tomu,ze ona sama sa za taku vyhlasuje?
  • 3. júla 2007 8:55:34 CEST
    trochu lavirujeme medzi subjektivnym a objektivnym ponimanim submisivity ci dominancie a z toho potom vznika iste napatie,ze kazdy hovori o niecom inom
  • 3. júla 2007 8:48:01 CEST
    Záleží na úhlu pohledu. Profidomina už dominou JE, když k ní přichází subík, na rozdíl od subíka, který si mnohdy ještě neuvědomuje co je a jde zkoušet. Profidomina se inzeruje dopředu, tedy VÍ, ŽE JE DOMINA, zatímco potencionální subík jde a VÍ, že jde k domině.
  • 3. júla 2007 8:42:47 CEST
    Ale pokud si subík sám před sebou nepřizná, že má submisivní sklony, pak se může stát, že k Vám nikdy nepřijde. Když potká Dominu, ta může jeho sklony probudit, to ano. Ale dominy nejsou na každém rohu a dřímající submisivní sklony mohou usnout navěky. Subík si musí uvědomit svoji submisivitu a musí chtít ty svoje chutě rozvinout, bez toho se k dominantní partnerce nedostane a subík se z něho nestane.
  • 3. júla 2007 8:39:25 CEST
    Nechcem tu viesť žabo-myšiu vojnu, no tá veta o "občasnom premýšľaní čo čítaš", zrejme platí viac pre teba ako pre mňa.
    Ja som reagoval na nesprávny výklad teórie, že kedy sa stávame dom., resp. submisívni.
    Ty mi oponuješ a pri tom rozprávaš o niečom úplne inom, totižto o akceptovaní d/s -:)).
  • 3. júla 2007 8:20:16 CEST
    myslim,ze si nepochopil,co madam Liina chcela povedat. To,ze niekto o sebe povie,ze je submisivny alebo dominantny,este nic neznamena. Su to len slova. Nestaci,ze ja o sebe poviem,ze som domina, ale hlavne moj partner musi vediet,citit a respektovat,ze domina naozaj som. Nestaci,ak takuto vec proste oznamim. On mi musi uverit, ze som domina, /to nemyslim v zmysle,ze ho oblaznim, oklamem, ale uverit v zmysle ze ma sam tak bude vnimat, sam od seba/. Kazdy ma rad inych partnerov,ine prejavy submisivity ci dominancie. Konkretne moje predstavy sa niekomu mozu javit ako dominantne a niekomu nie. Nemozem byt dominantna voci niekomu, kto nebude moje dominantne postavenie vnimat. Mozem si akurat zvolit do takeho vztahu neist alebo z takeho vztahu odist. Takisto je vela subikov,ktori o sebe tvrdia,ze su submisivni, ale ich predstava submisivity sa nezhoduje s predstavou o submisivnom partnerovi pripadnych zaujemkyn, jeho predstavy enaplnaju ich predstavy. Takze dama neakceptuje submisivitu takehoto uchadzaca,neakceptuje ten konkretny druh submisivity,ktory on ponuka a ani ho ako submisiva nemusi vnimat. Takze objekt sa sice vnutorne moze citit submisivne, ale jeho submisivita nebola akceptovana dominantnym partnerom, a pre daneho partnera on teda nikdy ako submisiv vnimany nebude a ziaden D/s vztah nenastane. Tolko na temu akceptacia.
  • 3. júla 2007 7:26:03 CEST
    To že máš dar submisivity daný v genovém řetězci ještě neznamená,že bude akceptovaný pokud si nenajdeš vhodný protějšek,se kterým by jsi ho "uplatnoval".Peníze s tímto nemají co společné,občas je potřeba přemýšlet nad tím co čteš
    • 6 posts
    3. júla 2007 0:03:55 CEST
    Musím vyjadriť nesúhlas s teóriou, že sa dominantní, resp. submisívni stávame až po akceptácii "protějšku".
    Môže to platiť vo vzťahu profidomina - subík, kde sa domina stane dominou až vtedy, keď ju akceptuje nejaký subík
    a zaplatí jej za služby (môže byť aj opačné gardé).
    No mi ostatní úbožiaci máme ten dar (trest?) zapísaný v génovom reťazci už pri narodení -:).

• 2. júla 2007 22:13:29 CEST
    no kedze je drzy, tak asi trest!!!
  • 2. júla 2007 15:18:13 CEST
    Trest alebo zhovievavost? ale asi si to treba vyrozpravat
  • 2. júla 2007 13:21:23 CEST
    ano vie byt...a DRZO nepozorny!

nie ZATIAL nehladam. ZATIAL mam jedneho s rolnickou.
  • 2. júla 2007 13:17:49 CEST
    Pri Vas vie byt niekto nepozorny? Takeho momentu by som sa bal. ale verim tomu ze sa to niekedy moze stat.
    PS: Dufam ze ma tu nezabiju. Nehladate niekoho:)
    PS2: Moze mat vztah s Vami slabe stranky? okrem slabych stranoch partnera asi nic
  • 2. júla 2007 13:14:16 CEST
    Ano partnersky zivot by mal byt na prvom mieste, Ono len ked niekoho stretnes ako dominantneho a si dlho len jeho hrackou, Tazko sa prechadza do vztahu "klasickeho" chce to cas
  • 2. júla 2007 13:00:21 CEST
    Ivo
    Samozrejme, ze si nevybyjam slabe stranky vztahu na BDSM, ale pozornost vyzadujem aj ak prave moj subik nema navleceny obojok.

Nenufer

Liina

"Jak domina/dominant, tak i submisiv/subinka se stávají dominou/dominantem a submisivem/subinkou totiž v tí chvíli, kdy jejich dominanci/submisivitu někdo (většinou protějšek) přijme a akceptuje.."
  • 2. júla 2007 12:59:32 CEST
    suhlas
  • 2. júla 2007 12:52:04 CEST
    Jestli ono to nebude tím, že jak sex, tak prachy hýbou světem..:)) A ti subíci prachy neberou, takže je celkem bezpředmětné o nich v tomhle kontextu mluvit:))
    Každopádně i domina, která si od subíků nechává platit je reálnou zcela jistě. Kdyby byla nereálná, tedy nebyla by skutečná, tak by ty prachy neměl jaksi kdo inkasovat, že jo?:)
    Jak domina/dominant, tak i submisiv/subinka se stávají dominou/dominantem a submisivem/subinkou totiž v té chvíli, kdy jejich dominanci/submisivitu někdo (většinou protějšek) přijme a akceptuje... A pokud akceptuje, záleží jen na těch dvou, jaké podmínky a pravidla si určí..

A co se týká rozdílného hodnocení, jak ženy pohlíží na muže a naopak - řekla bych, že máš pravdu...
    • 2 posts
    2. júla 2007 12:03:40 CEST
    este to trochu rozviniem nebude to tak trochu tym, ze zeny pristupuju k hodnoteniu muzov inym sposobom,ako muzi hodnotia zeny? Ano,som feministka,no a co. To s tym nema nic spolocne. Muz a zena, to je proste rozdiel, ktory vidite a citite
    • 2 posts
    2. júla 2007 11:54:33 CEST
    viete,co je zaujimave? ked je otazka postavena,ci existuju realne dominy, tak debata spravidla konci hadkou o tom, ci domina moze alebo nemoze brat od subikov peniaze. Ked sa otazka tuto v tomto auditku postavi naruby /co nezabudajme,ze bola povodna kazouhova snaha a tajny vedecky experiment /, tak to tu nejako cele speje k otazkam partnerskeho spoluzitia ... Je to len moj postreh? ak je spravny, moze to mat nejake logicke zdovodnenie?