Forums » Nekategorizováno

• 15. decembra 2007 0:38:57 CET
    Dobrý večer,chci poprosit ostatní o názor a představy o životě D/S vztahu v reálu.Nejen ze sex.hlediska(SM praktik..),ale i z hlediska peněz,jistot a zda jsou nějaké meze.Mám na mysli skutečný reál,ne např.pracovní otroctví atp.,ale každodenní život pod vládou Paní včetně trestů...možná i odměn..povinností..atd.Prostě Vaše představy,či zkušenosti.Předem děkuji za každou odpověď
  • 13. januára 2008 22:05:53 CET
    Souhlasím. Tvrdím to samé.
  • 13. januára 2008 18:18:45 CET
    může podle mne i chvíli občas obsahovat momenty z povídek, ale jak již tu píše Nenufer domnantní partner těžko kdy může být supermanem a submisivní partner robotem bez mozku... Navíc lidé nežijí ve společenském vzduchoprázdnu, většinou někde pracují, setkávají se jinými lidmi, chodí nakupovat etc... to vše nějak ovlivňuje tempo jejich života. V realitě běžného života člověku na hodně osobní (soukromý) život většinou zůstává několik hodin denně a ty většinou takné nevyplňuje jen intimním (sexuálním) životem. Takže to co zůstává v onom běžném každodenním tempu je poměrně malý čas a ten samozřejmě může být naplněný i sexualitou v životním stylu D/s... Ale jinak podle mého názoru je mnoho životních situací - aktivit, kde by výrazné projevy D/s vztahu mohly být komplikací s ohledem na ostatní lidi a nebyly by rozumné.

Pokud jde o osobní vztah, to je myslím něco jiného, to co submisivní jedinenc pociťuje vůči jedinci dominantnímu si přirozeně nese uvnitř sebe a to cítí oba i tam, kde své role nedávají nijak veřejně najevo. Navíc každý rozumný člověk si nějakým způsobem váží ostatních lidských bytostí, a tak myslím, že i rozumný dominant dokáže respektovat kvality svého submisivního partnera (může od něj bez problému přijímat např. rady v oboru kde se submisivní partner orientuje více než dominantní a pod.)... Myslím, že v D/s vztahu který je plnohodnotný existuje mnoho dalších rovin a že takový vztah nemůže být jen o sexu... pokud je to jen soužití dvou nějak se sexuálně uspokojujících jedinců, pak to podle mne není partnerský vztah...
    • 6 posts
    10. januára 2008 7:22:33 CET
    páči sa mi ako sa tu doberáte a chytáte za slovíčka ;o)
    jedna vec je istá, tak ako v Ds akcii aj v Ds vztahu máme každý to svoje - orechové a či to nazveš 24/7 alebo ja neviem ako, vždy to je to isté a ty to budeš vnímať svojím pohladom a očami a druhý to nepochopí, pretože necíti to sité čo Ty, ked to prebieha a deje sa okolo nás a hlavne v nás. Celé Ds je v srdiečku a hlavičke ukryté.

Takže priatelia, neriešte to, je to nakaždom páre ako si to zariadi a verím tomu, že si to každý zariadi podla svojho gusta a ak by niekto chcel vedieť ako ten ktorý pár žije, lebo to už je reálne žitie D + s, to už si info velmi doverné, ktoré vela krát ked sa napíšu ich iný čitatel nepochopí a vidí v myšlienke a písmenkách to svoje ....

viete či je najkrajší fetiš ? ... nie lodičky a nožičky, alebo iná časť tela Vašej Dominy, najkrajší fetiš je totálne zbožnovať svoju Pani a potom všetko ostatné nie menej krásne je taká čerešnička na dortičke.
  • 8. januára 2008 22:38:28 CET
    ideály alebo extrémy asi sa v prírode nevyskytujú - teda nikdy to nebude presne 50:50 ani 100:0 ale niečo medzi tým a bude to iste dynamický proces kde sa to mení podľa nálady, zážitkov, únavy... ale myslím že 92:8 sa zmení občas dajme tomu až na 81:19 ale nikdy na 49:51. Dom si môže nechať od subinky poradiť (veď čo už keď je skúsenejšia v niečom) ale rozhodnutie urobí vždy sám (aj keď pripúšťam že šikovná subinka vie toto rozhodnutie hodne ovlyvniť :o)).
  • 8. januára 2008 18:54:32 CET
    JJ. Ja si v našom vzťahu 24/7 neviem predstaviť ani priateľka nie. No tvoja úvaha alebo skúsenosť zo života (neviem nepochválil si sa) za skúšku stojí.
  • 8. januára 2008 18:51:53 CET
    Nepisal som nic o rovnocennom vztahu, suhlasim s Tebou ze kazdy vztah je D/s, ale nesuhlasim ze moze existovat plne 24/7 vztah, partnersky zivot je o tom ze kazdy chvilku taha pilku, ono aj najvacsi dominant potrebuje na chvilku si oddychnut od rozhodovaia a aj ten najvacsi subik potrebuje prejavovat svoju volu.
    A co sa tyka vztahu rodic - dieta ano tento vztah je o tom ze rodic sa snazi brat zodpovednost za dieta, ale taktiez si myslim ze spravny rodic v prvom rade pocuva co hovori jeho dieta a akceptuje jeho nazory (neznamena ze s nimi musi rovno suhlasit) ak s nim nesuhlasi tak sa mu to snazi vysvetlit a presvedcit ho argumentami ze ma pravdu, pokial voli cestu autoritativneho prikazu, vo vacsine pripadov riskuje to ze si dieta urobi za jeho chrbtom co chce a prestane s nim konzultovat problemy takze z toho vyplyva ze ani tento vztah nieje plne D/s.
    Ono kazdy vztah pokial ma byt zdravy je o konsenzualite.
  • 8. januára 2008 18:17:26 CET
    ... su celkovo 3 roviny mozných vztahov...
    ci uz v erotike alebo beznom vztahu dvoch ludi

1. ucitel-ziak
    2. rodic - dieta
    3. priatel-priatel

tieto 3 roviny vztahov spolu splývaju, prelinaju sa a ani jeden nedokaze existovat samostatne...

DS vztah a ani akýkolvek iný vztah dvoch ludi ak ma mat v sebe respekt, porozumenie a potrebnu doveru, ktorá vyvola pocit istoty a bezpecia ... a z toho vyplývajucu trvacnost a vnutornu hodnotovost dvoch ludi nemoze byt postavený na inej rovine akou je rovina 3. priatel-priatel .

Ostatné roviny sa potom doplnaju a prisposobuju.

mas iný nazor ?
  • 8. januára 2008 18:01:28 CET
    Podľa mňa je utópia rovnocenný vzťah. Vždy to padá na jednu stranu - v posteli aj v živote a tak vlastne ide o to či v oboch prípadoch na tú istú (teda či je ten istý dom v sexe aj v domácnosti).
    Myslím že 24/7 sa posúva smerom niekde ku vzťahu rodič/dieťa ( možno učiteľ/žiak). A za dieťa berieš zodpovednosť úplne samozrejme nezávisle od toho, koľko slobody mu necháš v rozhodovaní.
  • 8. januára 2008 16:31:13 CET
    Myslím si,že BDSM REÁL,nielen ako životný štýl,ale aj ako jednotlivá akcia je dosť problém.Hľavne na chate je kopu veľmi "múdrych a odhodlaných"ľudí,ale skutek utek.
    Ked má niekto z BA chuť na REÁL SPANK v pozícii subíka/nky/môže mi kľudne napísať.
  • 5. januára 2008 0:33:50 CET
    Jsem vskutku srdečně zvědavý. Zejména na ty vztahy končící na psychiatrii, nicméně i to přetváření osobnosti i bez sub zaměření mě nesmírně zajímá.
    • 2 posts
    4. januára 2008 23:09:09 CET
    ospravedlnujem sa za meskanie s odpovedou ale zase som tu len na skok, takze ked si znovu kuknem a prestudujem tvoje stranky odpoviem
  • 2. januára 2008 11:57:53 CET
    Podla mojho nazoru je 24/7 utopia, nieje to ani take zlozite pre sub, ale predstav si ze ako D musis o vsetkom rozhodnut a za vsetko niest zodpovednost, poznam velmi vela dominantnych ludi ale nepoznam medzi nimi nikoho kto by to zvladal nonstop, ono aj Dominanti maju svoje horsie dni kedy sa im nedari a potrebuju sa ku niekomu schulit a vyplakat sa mu na pleci, je to uplne prirodzene.
    Ono moze byt vztah medzo D a s ktory funguje nonstop, ale aj tak vacsinu casu ziju ako rovnocenny partneri a cele D/s sa odohrava len za dveramio spalne. Takze si myslim ze 24/7 v plnom rozsahu je skutocne len masturbacna predstava subikov, nemyslim si ze o tom ako o masturbacnej predstave rozmyslaju dominanti nakolko si uvedomuju to mnozstvo driny okolo toho, to by bolo presne to iste ako masturbovat pri predstave toho ze makas so zbijackou v kamenolome :-)
  • 2. januára 2008 11:04:01 CET
    len ma tak napadlo nie je to len nejaka teoreticka poucka ten vztah 24/7 ? , tu na Slovensku poznam asi 7 parov co ziju v dominantno-submisvnom vztahu , v Cechach asi 3 pary , ale ani o jednom z nich nemozem povedat ze sa jedna o vztah 24/7 , ako je mysleny v nasom ponimani, predpokladam ze tych parov je podstatne viac, mozno aj 10 nasobok co ich poznam /CR a SR/, tak najlepsie by bolo keby sa k tomu vyjadril niektori z nich , ci skutocne je vobec realne mozne zit v 24/7 v dominantno-submisivnom vztahu, alebo je to viac menej teoria roznych studii a masturbacne pradstavy ludi , co nevedia zit ani v obycajnom vztahu.
  • 2. januára 2008 1:04:15 CET
    Mohla bys zcela konkrétně jmenovat nějaký mnou doporučovaný text, v němž se hovoří o "Pretvaranie podstaty osobnosti, absolutne podrobenie si aj partnera bez sub zamerania." nebo kde se "po zruseni vztahu konci priamo na psychiatrii," což já, dle tebe, vydávám za ideál??
    • 2 posts
    1. januára 2008 23:30:53 CET
    Vies tebou tak doporucovane poviedky su pre mna az prilis casto masturbacne. Masturbacne nie tym priamociarnym sposobom ktory vecsina spozna na prvy pohlad ale tak nejak masturbacne oklukou. Pretvaranie podstaty osobnosti, absolutne podrobenie si aj partnera bez sub zamerania. To su veci s ktrych sa mi dost casto dviha zaludok. Chapem ze existuju aj take texty. Pochybujem sice ze niekto podla nich zije a ked tak nie dlhodobo lebo inak po zruseni vztahu konci priamo na psychiatrii ale ty to tu neustale vydavas za ideal. Ideal je vymazany mozog?????? PRECO????
  • 1. januára 2008 22:05:22 CET
    Ačkoliv netuším, do jaké míry se toto vyprávění shoduje se skutečností, jedno vím jistě: není to masturbační povídka. Nemá to žádné atributy masturbační povídky. Masturbační povídky se nesestávají z nějakých 80 - 90 procent z nudných psychologických a sociologických analýz, v těchto povídkách jde o něco zcela jiného. V tomto vyprávění mají snad 3 - 4 odstavce jistý masturbační charakter.
  • 1. januára 2008 21:47:52 CET
    Jj, to by bylo něco
    • 2 posts
    1. januára 2008 21:17:08 CET
    Nie jedivu pretoze na tuto temu sme spolu uz mnohokrat (aj na tomto servri) diskutovali. Proste bez ohladu na to co mi budes tvrdit je to pre mna masturbacna poviedka.
    Ona je absolutne podriadena a nikdy nepochybuje o spravnosti svojho otroctva, on je absolutne dokonaly, sebeisty, a .... proste rozpravaka. Skoda len ze zivot nema len ciernu a bielu strnaku ale hlavne mnoho sedych.
  • 1. januára 2008 20:37:04 CET
    To je skvele, keby si tak este vedel pozriet na prazdny tiket a vediet,ake cisla vylosuju,to by este len bolo!
  • 1. januára 2008 19:42:38 CET
    všiml jsem si jedné věci. Pomalu už nepotřebuji číst obsah něčích příspěvků, stačí mi vidět nick autora a jsem schopen zhruba odhadnout, v jakém duchu se dotyčný příspěvek ponese.
  • 1. januára 2008 19:23:34 CET
    Jedná se o popis skutečného vztahu, nikoliv masturbační povídku, svého času jsem byl s autory v kontaktu. Pokud to autorům takto vyhovovalo, přejme jim to. Nemyslím si, že by tě kdokoliv nutil do typu vztahu, který by ti nebyl po chuti.
    • 2 posts
    1. januára 2008 18:08:45 CET
    Uz zase tu masturbacnu poviedku vydavas za opis 24/7 D/s vztahu? To je presne ten typ poviedok ktore ukazuju zivot ako neustalu BDSM scenku kde Dom partner musi byt supermanom a sub sa meni na robota bez mozgu.
    Ta poviedka je pekna ale chcela by som vediet o jedinom pare kde to takto v skutocnosti funguje viac ako na den ci dva. Ved z toho by jeden zosalel.
    Iste v clanku je par peknych rozborov jej pocitov ale celkovo to na mna posobi velmi depresivne.
  • 1. januára 2008 12:49:47 CET
    Krásný popis láskyplného 24/7 D/s vztahu je tady: http://cernaluna.rootshell.cz/clanky/zahrada1.htm
    Takový vztah považuji za nádherný a moc bych si jej přál, samozřejmě s opačnými rolemi :-)
  • 31. decembra 2007 21:21:25 CET
    Před několika lety jsem tady sám založil fórum o tom, jestli subík vůbec může ustát vztah 24/7. Asi jsem byl tenkrát hodně zamilovaný do své Velitelky - mimochodem asi jako pokaždé. Přál jsem si žít život jako jednu nepřetržitou a nekončící scénku BDSM. Udělal jsem později zkušenost že takhle to opravdu dlouho fungovat nemůže, to by nevydržel snad ani kůň .
    Souhlasím s Asdareelem, že v „dlouhodobějším horizontu“ se jedná spíš o subíkovu psychiku - neustále vnímat dívku jako dominu.
    Přiznám se že v poslední době mi občas vadí být poslušný. Sem-tam mne napadne: „… proč jí mám vlastně poslouchat? A nebudu!“ Naštěstí si zatím má Velitelka této vzpoury nevšimla
  • 29. decembra 2007 18:58:51 CET
    Osobně se domnívám, že vztah 24/7 D/s je reálný, možný a z mého pohledu se jedná o velmi žádoucí vztah, v němž oba partneři dojdou svého naplnění. Ovšem samozřejmě je nesmyslné se domnívat, že vztah 24/7 znamená jednu nepřetržitou 24/7 bdsm scénku. Vidím 24/7 jako trvalý stav vztahu, trvalé partnerské a duševní vyladění. Ve své Paní vidím svou Paní pořád - i když nejsme spolu, nebo i když jsme spolu a děláme běžné věci. Scénky jsou situace, při nichž rozdíl v postavení partnerů, dominance a submise, dosahuje extrémní polohy a v běžném životě samozřemě nutně dochází ke zmírnění tohoto rozdílu, nicméně nikdy nedojde k úplnému vyrovnání pozic.
    Neznamená to, že bych nebyl schopen fungovat jako rovnocenný partner, být oporou své Paní a partnerce, nebo činit rozhodnutí. Je to o tom, jak svou Paní vnímám i mimo scénku, o tom, že ji stále vnímám jako svoji Paní.