Forums » Nekategorizováno

• 28. decembra 2007 22:45:58 CET
    To malo mat trochu hlbšiu podstatu ale to aj tak jedno každý si to vysvetlí po svojom.
  • 28. decembra 2007 20:15:23 CET
    "... skúste aspoň zopár krát prestať myslieť na svoje predstavy a nahovárať na ne svoje partnerky ale nechajte nech aj oni si splnia tie svoje."
    Myslíš že by naše dámy uměly využít takto najednou nabytou svobodu, neřknu li přímo nadvládu?
    Byla to legrace, samozřejmě že to umí. Teda s trochou naší pomoci ...
    A teď vážně: o úplném BDSM sdílení partnerů je zřejmě vztah 24/7, jak píše Nenufer. Život je ale prevít zatraceně košatý - toužíme sice po abolutní poslušnosti a odevzdání se, ale švihnutí prutem umí bolet jako čert a i ostatní (vysněné) tresty jsou většinou opravdu za trest A tak si velmi vážím svou dominku ani ne tak za to že je krásná, ale za to, že než mi dá neodvolatelný rozkaz, je ochotna akceptovat mé připomínky. Taky vím že při tělesných trestech si evidentně kontroluje můj okamžitý stav, takže se cítím v jejích rukách bezpečný. Teda v rámci možností Nepotřebuje mne zlomit, jem mne ohnout, jak tady jednou napsala Liina.
    Myslím, že BDSM vztah je hodně, hodně o lásce, víc než ten vanilkový.

• 2 posts
    28. decembra 2007 13:50:20 CET
    Podla mna realny vztah nikdy nie je 24/7 vzdy je to o chvilach pre partnrstvo a o chvilach pre hranie. Pokial jeden clovek vo vztahu nie je dominantny a nezaraba kvantum penazi postacujucich pre oboch tak aj ten druhy musi mat nejake prava aby bol schopny v praci fungovat a prispievat do rodinnej kasy. Navyse co viem tak vztah kde je jeden strasne dolu sa po case vycerpa pretoze malokomu to vyhovuje absolutne.
  • 28. decembra 2007 10:53:02 CET
    predstavy o tom ako by to mohlo v reálnom D/s vzťahu sú jedna vec skúsenosti iná. Mne sa to stalo tak že som D/s nevyhľadával skrátka sa to stalo. Zaľúbil som sa do osoby, a ked človek má niekoho naozaj rád tak si to nepoloží pred seba ako prekážku ktorá vzťah rozbije ale pasuje sa s tým. Z vlastnej skúsenosti viem že je to iné ked dvaja spolu tzv chodia a iné už ked spolu žijú v jednej domácnosti a sú spolu deň čo deň. Nieje to ľahké ako každý vzťah ale ani ťahšie ak nehádže jeden polená pod nohy tomu druhému. Ja mám za to že každý vzťah pozostáva s jedného dom. a sub. partnera. Neviem o tom že by boli ľudia navlas rovnaký a žili rovnocenne. Pre mňa bolo a je veľkým prínosom zistenie že kto má domácnosti nadvládu nerozhoduje pohlavie, vek, alebo lepšia fin. situácia. Ešte kaká mala perlička hlavne pre chlapov, skúste aspoň zopár krát prestať myslieť na svoje predstavy a nahovárať na ne svoje partnerky ale nechajte nech aj oni si splnia tie svoje.
  • 28. decembra 2007 10:14:44 CET
    Real je proste taky, aky si ho partneri dohodnu a uskutocnia podla sojich predstav a hranic. Ak je tato odpoved prilis vseobecna, tak je to mozno tym, ze kazdy clovek je prilis konkretne individuum