Forums » Nekategorizováno

Work / Sport Bdsm

• 30. decembra 2007 9:07:42 CET
    Veľa som toho videl a aj prežil ale samostatnú skupinu v takomto štýle som ešte nenašiel. Pri tom to nieje nič také čo by sa nepoužívalo :-)
    Mám teraz na mysli prácu a šport s použitím BSDM praktik , ako na príklad práca alebo šport s použitím rôznych pomôcok. Vie to byť krásne dráždivé aj to sladké striedanie bolesti , slasti a rozkoše je celkom zaujímavé pri vykonávaní určitých činností :-)
    Čo vy na to ??
    • 2 posts
    30. marca 2008 14:21:11 CEST
    vidis a ja blazon ked som potrebovala zakopat 100 m kablu do chranicky som si pozvala bager a stacilo do toho len nahnat nejakeho subika.
  • 30. marca 2008 13:57:10 CEST
    fsak nechajme jankov lenivy zadok nieco potrenovat...nam na mlyne treba kopat zakop ma elekrticke vedenie a psotavit novy plot...
    • 2 posts
    30. marca 2008 11:45:53 CEST
    a jeeee letny zraz sa nam zacian menit na masturbacnu fantaziu :-)
  • 29. marca 2008 9:33:36 CET
    zdravim vsetkych!

Blizi sa leto. chcem sa s uctou opytat ci bude nasa olympiada. Moj lenivy zadok by uz mal zacat trenovat. Ake budu discipliny? Budu aj predtym nejake treningove tabory?
    P.S. pribral som a potreboval ,by som napraskat na holy, ak ma nejaka trenerka o mna zaujem ..poslusne sa hlasim do treningoveho tabora
  • 15. januára 2008 6:33:39 CET
    kedy asi , nech viem ako tam bude a čo by sa tam všetko dalo -)
  • 14. januára 2008 8:29:19 CET
    Urobím a pošlem Ti.
  • 9. januára 2008 6:43:34 CET
    a ako tam je máš aj nejaké fotky od tiaľ :-)
  • 7. januára 2008 8:46:05 CET
    Viem o jednom mieste. Nieje to však celkom samota. Je tam viac chát, ale mimo sezóny teda zimy a leta tam nieje nikto. Je to na Orave.
    • 2 posts
    6. januára 2008 16:28:41 CET
    Budeme musiet pockat kym ti fotky uvolni shotgun :-)
  • 6. januára 2008 15:40:06 CET
    navrhujem ako novu disciplinu miesanu stvorhru v ping pongu hrali by subik a subinka a platilo by specialne pravidlo ze po odhrati lopticky musi este pinknut svojho partnera resp . partnerku palkou po zadkou...pingpongovou palkou sa da pekne vyplieskat holy zadok....
    vitazi by za odmenu mohli zbierat lopticky dominantnym...
  • 6. januára 2008 14:18:55 CET
    tak teda konkrétnejšie :-) pozri si albumy s názvom O H 1 až O H 9 a tam som dal zopár námetov a disciplíny a aj ich spôsob prevedenia a aj spôsob hodnotenia :-)
    Je to ozaj len na fantázii a na tom čo sa komu páči alebo nepáči :-)
    • 2 posts
    6. januára 2008 11:11:38 CET
    a uz su vymyslene nejake discipiliny a hodnotenie k nim? nech sa teda presunieme do konkretnejsich vod
  • 6. januára 2008 8:52:10 CET
    hodnotenie je ťažké, ale je na tom aké hlavné kritéria sa budú hodnotiť a danej disciplíne , nemyslíš ??
    • 2 posts
    5. januára 2008 9:38:16 CET
    Ja si spominam na pony preteky :-) takze myslim ze viem hoci taketo veci sa tazko hodnotia
  • 5. januára 2008 8:09:00 CET
    ano mám na mysli nielen hry pod holým nebom ale skôr niečo na princípe OH:-)
    Neviem ako tie hry čo spomínaš prebiehali, ja skôr myslím súťaž subiniek a subíkov medzi sebou :-). Súťaž ich zručnosti , poslušnosti , výkone a hlavne vo výdrži.
    Vieš čo mám na mysli ??
    • 2 posts
    4. januára 2008 21:48:19 CET
    Pokial mas na mysli hry pod volnym nebom tak boli dva open air velke vikendove zrazy a nehovorim o kope drobnejsich sukromnych akcii :-)
  • 4. januára 2008 19:08:15 CET
    oki , súhlasím a moje subinky si radi niečo nové tiež vyskúšajú :-) myslín tým spoločnosť aj iných ludí a ich subiniek alebo subíkov :-)
    Viem , že Češi niečo podobné už aj organizujú :-)
    Jediné v čom asi vidím nejaký ten problémi je , že kde nájsť také vhodné miesto na niečo podobné :-) Pekný domček niekde na samote :-)
  • 4. januára 2008 13:22:08 CET
    No ja som tiež za
    Skúsme niečo vytvoriť a ponúknuť. Uvidíme aký bude záujem.
  • 4. januára 2008 8:05:59 CET
    čo tak niečo podobné vymyslieť ?? Také letné predstavenie:-) to je celkom správny čas na to aby sa na tom začalo pracovať :-) Nájsť vhodné miesto, zaujímavé disciplíny :-)
    To by predsa stálo za to a bolo by to celkom zaujímavé :-) Som celkom za !!
  • 4. januára 2008 8:00:10 CET
    To by nebolo vôbec na zahodenie :-) zorganizovať také OH niekde na samote v lese a pekne si predviesť svoje subinky:-) a ukázať čo mne ich naučili a ako sme ich si vycvičili a aj to čo dokáže ich výdrž :-)Vymyslieť pekné a aj dráždivé disciplíny na OH je tiež celkom zaujímavé a celkom dráždi a myslím , že nielen moju ale aj tvoju fantáziu :-) Ponúka to strašne veľa možností , nemyslíš ??
  • 3. januára 2008 15:01:28 CET
    Plne súhlasím s tvojimi názormi a s touto témou.
    Niečo také by sa mi páčilo a rád sa do takého niečoho pripojím.
  • 3. januára 2008 9:49:20 CET
    mozno ked bude zase trochu teplejsie tak by bolo teoreticky celkom zaujimave spravit akcicku:) moznost pre dom prezentovat svojich sub v roznych disciplinach:) do detajlu sa to da este rozviest ale myslim ze nieco take by bolo celkom zaujimava obmena k tym sedavym a kecavym stretkam
  • 1. januára 2008 16:06:08 CET
    a ty to ako vieš ?? poď robiť dozhodcu na OH :-)
  • 30. decembra 2007 21:53:37 CET
    a subinky sa neprihlásia :-)
  • 30. decembra 2007 20:19:33 CET
    ja som za tu jazdecku disciplinu,.. :P