Forums » Nekategorizováno

Work / Sport Bdsm

• 30. decembra 2007 18:47:43 CET
    V casoch antickeho Grecka sutazili sportovci v Adamovom ruchu. Navrhujem zacat nove olympiady-napr. na zaciatok vhodny sport -moderny patboj:
    1. strelba - na zadok sa nakreslia terce a z luku sa budu strielat sipy, priamo do analu -10 bodov
    2. serm - vymasiruju sa penisy a budu sa vzajomne sermovat,porazeny vitaza potom bude masirovat ustne alebo rucne do dalsieho kola
    3. beh - beh na mieste za ustavicneho svihania rakoskou
    4.plavanie- v pripade zeby nebola vhodna ziadna vodna plocha ,tak plavanie na suchu-plazenie
    5. jazdectvo -zacalo by ako kvalifikacia drezurou,ty co by uspeli, isli by parkur-prekazky na cas a dvaja najlepsi by postupili do finale-kde uz by sutazili osedlani DOMINOU -a preteky ako velka pardubicka.
    Samozrejme ze ucastnici by museli zaplatit startovne organizatorom a rozhodcom a samozrejme aj kupit listky divakom
  • 30. decembra 2007 15:22:17 CET
    tak povedz aj nam .. co vzrušuje zeny ??? :o)))
    čo je pre dominy ?
    čo je pre subinky?
    čo je pre ponynky?
    a čo je pre vanilky?

Dozvieme sa viac :-O
  • 30. decembra 2007 15:14:35 CET
    ono to neni o našich užovkách , a mi tiež nemožeme za to , že celý svet sa točí okolo jednej dierky vašej :-)
  • 30. decembra 2007 15:10:31 CET
    dik za pochopenie :-)
    Náhodou také OH v tomto športe chýbajú :-)
    ako napríklad bech cez prekážky s nakolíčkovanou buchtičkou :-)
    alebo skok do diaľky s análnym kolíčkom :-) alebo beh na 10 m s nakolíčkovanými prsíčkami a s rolničkami na bradavkách :-)
    neboli by to krásne disciplíny ?? :-))))))
  • 30. decembra 2007 15:05:26 CET
    ja viem vás by viac potešilo keby mal kto ten hrniec umyť a spratať kuchyňu po varení , že ?? :))) ale má to jeden vždy háčik , nikdy to nebude také dokonalé ako si to vy vždy predstavujete :-))))
  • 30. decembra 2007 13:31:21 CET
    no skoda,nepochopil si,v com je for. Darcek ma byt pre obdarovaneho,je tak? Ked dostanem hrnce,pre koho je to dobre? Pre toho,kto bude to jedlo jest. Teda nie iba pre mna. Teda ak mi das hrniec a ja ta pozvem na veceru,tak si obdaroval aj sam seba. Ked mi das pradlo a ja ta pozvem na sex, uzijes si to predovsetkym ty. To je dobry nakup len tak bbez priciny,ale je to mizerny osobny darcek,lebo nie je osobny. To, co potesi iba mna a bude to teda pre toho,kto mi darcek kupuje, darcek nezistny, moze byt napriklad nejaka pekna knizka, parfum, sperk, nieco zbytocne a ani to nemusi byt drahe. Kapisto?
  • 30. decembra 2007 13:27:42 CET
    ta otazka by skor sekla na IH ... mas pravdu
  • 30. decembra 2007 13:26:58 CET
    nemas kladný vztah k hrncom ak su kvalitne a k spodnemu pradlu ? :o)) ved dostavate tolko darcekov poniekore... a roznych, ze sa z 10 pokusov nahodou aj 5-6 krat rafime.. a ked ti ta niekdo zadarmo hrnce , spodne pradlo .. namiesto vdacnosti este to aj na fore pouzijes voci obdaruvatelovi :O)) zartujem .... tak mu teda nabuduce povedz nech nekupuje hrnce a pradlo ale povedz mu co ma kupit a bude pohoda... my nemame vsetci telepatiu...

zas je aj pravda, ze muz by mal vediet a poznat co sa partnerke paci a co ma rada a nekupovat to co uz nechce alebo nema k tomu vztah...
  • 30. decembra 2007 13:24:10 CET
    to je vazna otazka,ale nesuvisi so zameranim miestnosti
  • 30. decembra 2007 13:23:16 CET
    napriklad beh v latexovej kombineze na 10 m az po ten maratonsky vrh gulou pripevnenou ku kotniku plavanie s putami na rukach a na nohach a rozne ine atletiky ... aaach jo ... to by bolo
  • 30. decembra 2007 13:18:55 CET
    ani mna nevzrusuje muzske telo :o)
  • 30. decembra 2007 13:18:10 CET
    OH v bdsm ... dobrý napad

groscoo ma uletenu fantaziu ...

ja ako muz ho inak aj chapem , no chapem aj vas zeny ... i ked aj 75% z vas minimalne tiez vzrusuje muzska nahota :o) iste casti muzskeho tela, hlas, oci, ruky.... a ine casti :o)
  • 30. decembra 2007 13:10:01 CET
    liliputansky slimacikovia a užovky ...... idem do kolien , toto ma rozosmialo

no tak mu povedzte aj nam .. co vzrusuje zeny ??? :o)))

po com zeny tuzia ?

spravte osvetu pre chalana... lebo nahe telo zeny vzrusuje kazdeho muza pokial nieje iný...
  • 30. decembra 2007 13:05:02 CET
    ved to Ale pobavilo ma, ako si to mily groscoo automaticky predstavil Pretoze chlapa naha zenska vzrusuje Preto existuje milion panskych casopisov s holymi babami. Existuje nejaky casopis pre damy s holymi chlapmi? Vydavatel zrejme skrachoval,lebo o ziadnom neviem Z toho je celkom jasne, ze muzi vobec nevedia, po com zeny vlastne tuzia ... A tak napriklad daruju partnerke na Vianoce hrnce alebo sexy pradlo ... skvely darcek,nie?
  • 30. decembra 2007 12:59:32 CET
    ... a slimacikov
  • 30. decembra 2007 12:55:36 CET
    to je otazka alebo konstatovanie?
  • 30. decembra 2007 12:52:14 CET
    ženy ako dominy alebo ako subinky :-)))))))
  • 30. decembra 2007 12:51:46 CET
    to zalezi od toho,ci to vnimam okom gazdinky,alebo okom otrokarky Ale myslim,ze to aj tak nie je to prave,an com to stoji a pada ... Ocenujem to ako pokus o vtip.
  • 30. decembra 2007 12:48:49 CET
    napr. pohlad na upratany byt.? :)
  • 30. decembra 2007 12:46:39 CET
    preco si muzi myslia,ze zeny vzrusuje pohlad na nahe muzske telo? Sorry,ale je to nezmysel Zeny vzrusuju celkom uplne ine veci
  • 30. decembra 2007 11:48:59 CET
    a keby to bolo telo v latexe:? :)
  • 30. decembra 2007 11:41:38 CET
    vôbec nie :-) mám na mysli úplne niečo iné a lepšie a aj krajšie :-)
    Je krásne sledovať ženské nahé telo v pohybe ( myslím ako pre mňa a pre vás dámi asi to bude mužské :-) ) ako sa krásne hýbe a formuje pri pohybe :-)
    Beky si skúsená tak si predstav nahé bežiace ženské telo :-) a potom si pridaj k tomu kolíčky alebo svorky na bradavkách , prípadne na prsiach alebo aj na buchtičke alebo si to môžeš aj vyskúšať sama na sebe a zistíš aké to je a aké to takto prevedené môže byť aj krásne a dráždivé :-)
    • 2 posts
    30. decembra 2007 10:49:05 CET
    Nejak si neviem podla tvojich slov predstavit co tym myslis.
    Chodim na vodu a lyze zo skupinou BDSM+ ludi ale to asi nei je to co mas na mysli