5. mája 2008 22:00:34 CEST
Uz jsem neco slysel o nucenem orgasmu, nucenem dychani, nucenem celibatu a nucene ejakuaci .. ale verite ze i takove nucene jezeni/nebo spis zrani muze byt „celkem fajn” ))
Suche rohliky, maso, bagety nebo neco sladkeho – muze to byt cokoliv .. Takova vejce jsou na to jak stvorena )) Ja se raz dohod s Pani na 20ti (Ona chtela 20 ja jenom 10, takze kompromis)))
![](smilies/smile.gif)
Pripoutan ke krizi, s opratama kolem rukou, nohou a celeho tela .. Jak je do mne Pani soukala, sranda mne presla, a tempo se rychle zpomalovalo ..
Asi po 12tem mi uz povolovala opraty a zcela sundala i tezky remen jimz me ztahla v oblasti pasu (Kdyz je to hodne zle pomuze pusinka, nebo i jemna masaz/hlazeni briska)
![](smilies/iagree.gif)
, nekdy kolem 15teho jsem mel dojem ze tohle je ma posledni chvilka (a posledni lekce)) a ze je to ta upe nejhnusnejsi vec co jsem mel kdy v puse - ale nechtel jsem se shodit pred Panickou, a taky slibena odmena byla sladka ))
Nebudu to natahovat – po 19. jsem padnul .. a zustal viset za 1 ruku, jeste jsem citil jak me Pani odepina a jak jsem se jemne sesoup na jeji TELO a pak jiz na studenou zemi ..
To posledni co jsem si uvedomoval byla Pani jak se sklani nade mnou a tiskne mi ke rtum svuj obrovsky prsten (byl krvave cerveny, ve tvaru SRDCE zasazeneho do bileho zlata - zvykl jsem ji ho vzdycky polibit kdyz na mne ukoncila nejakou svou proceduru/experiment – nemyslim treba po kazdem svihu – ale po kazde serii - ci po kazdem individualnim vychovnim prostredku)...
Byl jsem stasten ze je to za nama (nebo spis za mnou) a soucasne citil lehky stud za to ze se kvuli mne musela sehnout..
Nechala me tam chvili lezet nez se vzpamatuji, a kdyz jsem na to nevypadal nacpala do mne jeste ten posledni kousek pricemz mi s nim jemne pomahala svoji lodickou ))
![](smilies/ahhhh.gif)
Musel jsem na chvili stratit vedomi - ale klopani opatku a tezka vune Jeji parfemu mne zase vratili do zivota .. Z poslednich sil jsem se otocil ke schodum abych se utesil ze tu nejsem sam .. Jeste jsem zahlid Jeji vzdalujici se postavu a Jeji Bozske pozadi ...
Par minut na to jsem se pobl/pozvracel ))