6. januára 2008 9:21:52 CET
Co si myslite o lizani a hltani vlastneho semena? Ja svoje semeno nemam problem zlizat alebo prehltnut, ale rad by som sluzil Madam ako subik, ktoreho usta a jazyk su pripravene na lizanie a hltanie semena inych subikov alebo Dominantov.
Aj na verejnosti, napr v restauracii by som si vedel dokazat predstavit scenar ako je napr. vyhonit si vlastne semeno do pohara, alebo vyhonit inemu samozrejme za pritomnosti Madam tiez do pohara a pred ostatnymi navstevnikmi restauracie to semeno pekne pit.
Co si o tom myslite? Som zvedavy na Vase nazory.
2. júla 2014 14:19:54 CEST
pošli aj mne to tel. č. tej cigánky ...
1. júla 2014 9:27:32 CEST
Mlada je odbornicka na semeno ta by vedela povedat ako chuti,osobne skusenosti nemam,,
30. júna 2014 21:47:54 CEST
ja zvyknem si nahonit pero a dam nohy za hlavu a striekam si to do pusy najlepsie bolo ked som si nehonil 5dni lebo som bol odcestovany a nemal som kde ked som sa vratil domou tolko semena som si vystrekol do pusy a bol som silene vzruseny hltal som setko a este aj poslednu kapku som si vytlacil z penysu a zapil vinom
10. júna 2014 12:54:11 CEST
Na zlatých pieskoch na nude som mal po zotmení príjemnú skúsenosť. Stretla sa tam sympatická partia a ako som ležal na zemi, honkali a vystriekali sa na mňa následne zmývali niektorý prúdom moču. Také vzrušujúc okamihy sa neprihodia hocikedy.
3. júna 2014 17:14:22 CEST
ja ked som strasne vzruseny nahonim si ho a tesne pred vystrekom dam nohy za chrbat a nastriekam si to do pusy nadhera je to zvyknem si este pred tym zasunut poriadne hrubi analny kolik vystrek je fakt intenzivny
1. júna 2014 16:11:24 CEST
Oki pošlem ti t.č dohodni sa snov
1. júna 2014 8:51:48 CEST
Tak mi ju požičaj neh ju vyskúšam jej ústa aj picku...
31. mája 2014 16:37:26 CEST
Keď ho ma v ústach tak to je niečo fantastické je umelkyňa fajčenia kokotov
31. mája 2014 11:57:00 CEST
Poznám jednu ciganocku ktorá miluje semeno priam ho zbožňuje..
10. januára 2014 7:36:54 CET
Madam na mne masturbovala a som krásne ejakuloval jej rukou rovno do pohárika, ktorý si pripravila s koňakom. Potom ona pila čistý a ja so svojím čerstvým semenom - chutný spermokoňak. Neskôr si ho obľúbila aj ona a musel som aj niekoľkokrát denne ejakulovať pre jej obľúbený spermokoňak.
Povera o blahodárnom vplyve čerstvého semena na ženskú pleť, ide o mýtus.
6. januára 2014 20:11:26 CET
v poslednom čase si zvyknem vystriekať milenke na pičku ... len tak na povrch ... potom to zlíznem ... je to super
6. januára 2014 11:08:47 CET
Ja tiež milujem chuť vlastného semena, je tak horúce a chutné. Nemám vôbec problém ho prehĺtať a keď to prikáže domina je to ešte viac sexi.
30. decembra 2013 16:16:04 CET
tak par zo dva razy som ho už jedol ale vždy to bolo nechutné pre mňa