Forums » Uncategorized

• 15. apríla 2009 16:08:17 CEST
    ok! am gresit si eu ... suntem in saptamana mare ... haideti sa fim mai buni cu totii! imi cer scuze ...
    • 5 posts
    15. apríla 2009 15:32:59 CEST
    Degeaba stergi posturile daca nu iti ceri scuze public
  • 15. apríla 2009 10:40:30 CEST
    gata!am sters toate posturile ...enough is enonugh ...

pt relaxare recomand ...
    http://www.youtube.com/watch?v=Y1L8uRApYeQ
  • 15. apríla 2009 10:35:08 CEST
    Mai oamenilor, cand ati luat voi hotararea asta sa deveniti sclavi, sa adorat o STAPANA, nu ati invatat ca oricare DOAMNA, DOMNISOARA, care aste pe de alta parte o dominanta trebuie respectata si niciodata nu aveti dreptul de a face critici unei asemenea persoane? Ce dracu e ata de greu de priceput? Cum dracu sa mai aveti voi o STAPANA daca nu stiti sa apreciati pantofii ce ii lingeti? Invatati intai ce este respectul si numai apoi incercati sa mai intrati vreodata in gratiile unei STAPANE......

• 5 posts
    15. apríla 2009 10:09:20 CEST
    Aici singurul care face prostitutie esti tu baiatul !!! nu mai vorbi cu gura plina nu te-a invatat mamica ta ca nu e frumos ??
    cat ceri pe ora ??? nu de alta dar ma gandesc sa scot ceva bani pe tine daca tot te avanti asa tare !!:)))))))))))))))
    • 9 posts
    15. apríla 2009 9:57:57 CEST
    Bravo Wanda rupe-le curu ca au o gura mai spurcata decat a tatelor de la campie ... bai nesimtitilor cum va permiteti sa faceti asa ceva si dupa aia ipocriti patetici ce sunteti plangeti ca nu aveti stapane in tara
    Singurii care va faceti de kko cum zici tu inteleptul lui peste marinat esti tu ca o lingi pe Wanda in cur in privat si public incerci sa o faci de rasul lumii?? pai cine face santaj ea sau tu ???dispareti viermi nenorociti greata e un cuvant prea usor sa imi exprim sentimentul fata de voi !!
    • 2 posts
    15. apríla 2009 8:44:10 CEST
    "Abereaza cat vrei ....chiar daca ar fi adevarat ce spui despre mine asta nu scuza cu nimik comportamentul tau patetic pe acest site fata de oamenii care au intrat in contact cu tine

p.s. pt cultura ta generala pe Cristina o futeam pana se pisa pe ea ... iar daca sora Cristinei iti este asa buna prietena pune-o sa-ti zica cum am tras de ea cand a fost in tara ..."

E bine. Da-ti arama pe fata!
    Ce nu sti tu? Eu nu sunt pro-domina!
  • 15. apríla 2009 6:20:10 CEST
    bluesky30 - 14.04.2009 @ 23:48
    "wow!!!
    wow!!!
    de unde stii de cristina?! de unde stii ca ma cheama ionut?!acum chiar ca mi s-a facut rau ..."

Mai stiu ca tu esti tare numai in limbi pentru ca, din pacate, in ce sunt tari barbatii la tine nu functioneaza.
    daca e vorba de sfaturi, ar fi bine sa apelezi la sora ta pentru ca acolo unde este ea plecata impotenta pe care o ai tu se rezolva usor prin schimbare de sex.

p.s. "bluesky30 - 15.04.2009 @ 06:29
    .........
    imi sterg postul daca ti-l stergi si tu pe al tau ...
    vrei?"

De ce as face-o?
  • 14. apríla 2009 23:17:49 CEST
    Pentru Dan
    E necesar sa ne spalam boarfele in public? Rufele mele au nevoie numai sa fie imbalsamate dar ale tale trebuiesc frecate mult ca sa mai iasa jegul din ele!
    Din cate imi aduc aminte, ai insistat sa te pun la proba ca sa-mi dovedesti ce sclav menajer priceput esti. Un escroc. Te-ai folosit de o mincuna ca sa ajungi la mine si nu aveai cum sa pleci nepedepsit exemplar.
    Despre pedeapsa. Nu tu te laudai ca nu s-a nascut inca stapana capabila sa-ti satisfaca apetitul pentru spanking? Ce zici acum, s-a nascut?
    Si cum spui tu, sa ai grija ce iti doresti ca se poate sa nu-ti placa cand se intampla.

Pentru masm.
    Daca iti aduci aminte am intrat pe acest site pentru tine. Faptul ca nu m-ai vazut e din vina ta. Nu ai reusit sa ma convingi ca meritam asta.

Pentru bluesky30
    Ionut, tu ciocul mic baiatule! Daca Cristina nu a reusit sa scoata ceva din tine eu nu am niciun interes sa o fac.

In concluzie:
    Persoanele care ma cunosc nu au voie sa o spuna si nici sa faca comentarii despre persoana mea.
    Dan, daca e nevoie sa-ti inchid gura nu-mi e greu sa o fac. Credeam ca stii!
  • 13. apríla 2009 18:49:42 CEST
    dane, cum de ai avut norocul asta?
    ai dat acatiste, te-ai rugat in manastiri, ai tinut post?.....cum ai reusit sa o faci sa te accepte?...de ce spui "din pacate"?....te invidiez atat de mult...nu pentru spanking, ci pt faptul ca ai vazut-o!
  • 13. apríla 2009 16:55:39 CEST
    Sincer nu e de ras dar nu m-am putut abtine
    te-ai gandit dane ca poate ai meritat-o?? cine stie cu ce ai supatat-o pe Wanda de te-a saturat :)))))))))))))))))))))))))))))))
  • 17. februára 2009 19:39:30 CET
    Dan, tinand cont ca eu sunt singura Domina care are blog in Romania sunt sigura ca despre mine este vorba. Mai ales ca am avut cateva experiente ca si pro-domina. Experiente pe care nu le-am negat niciodata dar care nu mi-au lasat un gust NU 100% placut. Nu imi place deloc faptul ca trebuie sa domin o persoana aproape necunoscuta. Nu imi place ca dupa ce scena se termina se imbraca si pleaca. Ma face sa ma simt teribil de goala si de folosita chiar daca sedinta propriu-zisa a fost reusita. Nu am spus niciodata ca ar fi ceva rau in a fi pro-domina. Nu am spus ca nu fac sedinte platite din cine stie ce principiu ci doar pentru ca am incercat si mi-am dat seama ca nu asta este ceea ce ma satisface cu adevarat. Chiar mi-ar fi placut sa pot imbina utilul cu placutul si sa fac din pasiunea mea o meserie. Poate pe viitor, cand voi putea face asta legal voi reconsidera. Pana una alta nu am sedinte contra cost desi banii pe care i-as putea castiga in modul acesta ma tenteaza ingrozitor. Am avut doar cateva sedinte platite asaca pot banui ca tu esti cel cu claustrofobia. Alaturi de tine chiar m-am simtit foarte bine.
  • 16. februára 2009 17:07:58 CET
    Draga Wanda daca nu ai observat si eu am intrat in gura lor pentru ca am avut tupeul sa zic stop
    deci noi nu avem comunitate sm ci colt de barfe
    si amadeus are mare dreptate ca noi nu suntem respectate macar ca persoane sa nu mai zic de statutul nostru de stapane
  • 15. februára 2009 23:59:50 CET
    Ar fi spus doi adevarul. Imediat ar fi sarit zece sa le inchida gura. Scopul a fost ca prin ea sa loveasca in pro-dominele din Romania. S-au luat de ea pentru ca cineva si-a permis sa o laude. Crezi ca daca te laudau pe tine, Roberta, nu ai fi avut soarta ei?
    In orice caz! De la barbati sa nu te astepti la fapte marete. Sunt lasi si barfitori, mint de inghiata apele, se dau cocosi dar le tremura rahatul in chiloti cand ii strange cineva de coite .
  • 15. februára 2009 18:07:39 CET
    Ed Hardy accessories help spice you up along with Ed Hardy clothes. Buy matching Ed Hardy accessories like socks, scarves, bags, sunglasses and caps along with other Ed Hardy stuff. Ed Hardy sunglasses and Ed Hardy hats are available in a variety of designs and colours to pep you up.

Ed Hardy clothes have always been a rage among youth, but there is more to Ed Hardy than jeans, hoodies and sweaters. Ed Hardy has an extensive range of accessories, to go along with your favourite Ed HardyEd Hardy tattoo designs on them, making them the best possible choice to wear along with your Ed Hardy clothes.

keep your eyes cool while looking hot with Ed Hardy sunglasses. Get your Ed Hardy hats from an Ed Hardy sale and dress up today! Of all the accessories one might wear, sunglasses must be chosen with the most care. For sunglasses can make a hell of a difference to how your face looks. A good pair of sunglasses from an Ed Hardy sale can make yours the hottest face in town. Ed Hardy sunglasses come in shades like Black, Tortoise, Cocoa, Gun metal and others.

www.raininghollywood.com
  • 14. februára 2009 10:28:08 CET
    Cred ca nu ce spuneau majoriatea era relevant in acest scandal ci lasitatea celor care o cunosc si nu "si-au permis " din anumite motive sa strige cu tot glasul care e adevarul !
    oricum consider ca cel care vrea sa afle adevarul poate sa o faca doar personal ... aici era strict vorba de inlaturarea unei persoane de a tara-o prin noroi si bataie de joc nimic mai mult ceva josnic de care numai noi romanii ne putem lauda ca facem !!
  • 23. decembra 2008 18:39:32 CET
    Fie ca acest Craciun sa va umple sufletele si casele de fericire si caldura sufleteasca :)!!!Craciun fericit !!!! P.S. mersi pentru urari SMagic:)))))))
  • 23. decembra 2008 17:25:15 CET
    va urez la toti sa va aduca anul ce vine cat mai multa fericire sanatate si bani.Si in plus,cruelei noastre,o armata de sclavi,sa-si faca autonomie teritoriala
  • 22. decembra 2008 18:37:34 CET
    chiar se imping toti la urari
    "sclavilor" bine ca sariti la certuri !!(cei care au facut urarile sa nu se simta )
  • 16. decembra 2008 14:08:11 CET
    eu imi invat numai sclavii mei personali poate nu toti sclavii vor sa auda ce am eu de zis si in plus site-ul meu este facut in engleza dintr-un anumit motiv nu il voi spune fiecare sa inteleaga ce vrea cat despre ce simt eu intr-o sesiune fata in fata ti-am mai zis nu am chef sa intru in detalii pe forum ca dupa aia sa se creada iar unii prea intimi cu mine cum s-au mai dat pe aici persoane care cica ma cunosc dar nici macar nu m-au vazut fata in fata si iubita daca tu de peste un an esti in "scena" sa zic asa si te crezi atotstiutoare eu ca sunt de 7 ani ...oare stiu mai mult decat tine sau poate imi trebuiesc lectii de la tine??
    ce am vazut eu nu cred ca ai sa vezi si ce am facut eu poate mai trec vre-o 10 ani pana ai sa le faci tu aici ma refer in bdsm hai sa incheiem subiectul asta si sa vorbim despre lucruri mai frumoase :D
    Craciun fericit si un an nou plin de indepliniri
  • 16. decembra 2008 12:59:10 CET
    In functie de disponibilitatea noastra ne vom intalni in Ianuarie si vom discuta mai multe.

BDSM poate fi un stil de viata la fel de bine cum poate fi si doar o distractie de dormitor. Probabil stii si tu diferenta intre TPE si EPE. Asta nu inseamna ca EPE este echivalent cu sexul. De altfel foarte putini pasionati de BDSM au adoptat un BDSM lifestyle. Asta pentru ca pe langa placerile personale exista si obligatiile sociale - un serviciu, copii etc. Si stiu ce vorbesc pentru ca timp de peste un an si pentru mine BDSM-ul a fost un stil de viata, avand un raport 24/7 cu unul din sclavii mei. In prezent pentru mine BDSM nu mai este un stil de viata dar asta nu inseamna ca sunt mai putin pasionata sau acord o importanta mai mica dominarii. Chiar si intr-un mod de viata BDSM caracterul erotic al unei raport D/s conteaza enorm. Trebuie subliniat ca sadismul fara incarcatura erotica se considera a fi patologic. Din ce spui tu sa inteleg ca tie Dominarea nu iti trezeste nici un impuls erotic? Nu te exciti? Nu ai orgasm?

Intr-adevar, am citit foarte multe carti si articole legate de BDSM in general si FemDom in special. Altfel cum as fi putut sa evoluez? In urma cu aproximativ 2-3 ani aveam o alta atitudine fata de BDSM. O atitudine asemanatoare cu principiile promovata de OWK. Repet, nu cred ca este ceva gresit in acea atitudine dar mi-am dat seama ca nu este cea care mi se potriveste.

Pentru mine informarea continua cu privire la practicile si tehnicile BDSM joaca un rol vital. Din pacate in Romania nu sunt prea multe resurse de informare. Carti educative in limba romana nu exista. Nici macar nu au fost traduse cartile de referinta. Cu greu am reusit sa fac rost de cateva editii in limba engleza si alte cateva in format electronic. Tocmai pentru ca in ultimii ani am citit atat de mult despre FemDom/BDSM, am vazut mii de filmulete de specialitate si am avut experiente reale cu un numar destul de mare de submisi consider ca imi pot permite sa am un punct de vedere pe care am curajul sa mi-l sustin si sa il promovez. Forumul pe care il moderez si site-ul meu personal sunt create tocmai din acest motiv - pentru a contribui cu ceva la dezvoltarea comunitatii BDSM din Romania, pentru a informa, pentru facilita accesul la informatie. Nu am nici un alt interes ascuns pentru care am facut cele doua site-uri. Nu sunt interesata sa imi gasesc sclavi - am deja. Eu inteleg ca nu esti de acord cu modul meu de a vedea lucrurile dar ai putea sa nu te mai crezi atat de atotstiutoare cand vine vorba de BDSM. Accepta ca nu vezi decat o parte a monedei, chiar daca cealalta nu este pe placul tau. De altfel ai si tu site-ul tau. De ce nu faci o sectiune educativa in care sa iti expui conceptele si teoriile. Din punctul meu de vedere nu ar putea fi decat un mare castig pentru comunitatea BDSM din Romania.
  • 16. decembra 2008 10:24:09 CET
    Cu tot respectul, dar nici nu am spus ca sunt sclav. Eu consider ca intre sclavi si supusi este o mica mare diferenta... nu detaliez, fiindca este doar parerea mea si nu conteaza. Poate chiar acea diferenta intre lifestyle si experienta erotica.
    Iar legat de petrecere, poate as fi venit, poate nu as fi venit... sunt multe variabile pe care nu ma pot baza si prefer sa nu vorbesc aiurea. Nu ma ascund in spatele tastaturii, desi nici nu pot sa spun ca sunt activ in scena bdsm romaneasca. Mi-ar fi facut placere sa va cunosc, dar se pare ca avem puncte de vedere total diferite.
    Si nu stau in coada nimanui, cum a spus si Ezada, e vorba de potrivire de idei si conceptii. Nu scriu doar ca sa fiu de acord cu X sau cu Y, ci doar fiindca asa gandesc. Poate gandesc gresit, dar pana la urma e alegerea fiecaruia ce face si unele lucruri nu pot fi impuse :)
    Sarbatori fericite tuturor si, din nou, succes cu petrecerea.
    • 2 posts
    16. decembra 2008 9:41:19 CET
    am explicat destul de bine cu iubitul sau sotul e altceva cu toti sclavii e total diferit
    un an nou fericit si tie si craciun fericit la toata lumea
    • 2 posts
    16. decembra 2008 9:31:03 CET
    cui faci tu probleme nu am sa discut aici cu tine pentru ca devine prea lung subiectul si sincer nu am timp de stat pe forum acum dar o sa discutam fata in fata in romania cand vin asta daca vrei bineinteles daca nu altfel eu nu mai intind subiectul
    si bdsm-ul e o experienta erotica poate pentru tine ca asa il vezi tu si vrei sa il vada toata lumea asa dar eu stiam ca e stil de viata iar un stil de viata nu are cum sa fie in totalitate erotic cat despre ce carti au iesit prin romania sau ce ai citit
    una e sa citesti alta e sa le faci
    mie nu imi place sa citesc mie imi place sa fac
    daca te simti atacata iar e problema ta eu doar vreau sa te fac sa vezi ceva dar bine ai zis dan domus ca esti tare ca nuca ca nu intelegi nimic ai impresia ca toti au ceva cu tine si vezi adevarul doare
  • 16. decembra 2008 7:51:43 CET
    BDSM este inainte de toate o experienta EROTICA. Si cand spun experienta erotica nu ma refer la copulatie, felatie, cunnilingus, anilingus ci la ori fel de traire care intr-un fel sau altul poate duce la stimularea erotica, uneori la excitare propriu-zisa.

Nu imi este clar cum as putea eu face probleme altora in conditiile in care ma intalnesc cun un numar extrem de limitat de supusi - sclavii mei si atat. Si cui consideri tu ca am facut probleme? Te comporti de parca nu ai mai avea loc de mine desi suntem complet diferite, ne adresam unor segmente diferite (asa cum ai observat si tu) si nici macar nu locuim in aceeasi tara in cea mai mare parte a timpului. Asa ca revin: cu ce anume te deranjez?

Inteleg posibilitatea unor pareri diferite cand vine vorba de BDSM, asa cum am scris si in postul meu anterior dar vad ca tu continui sa ma "ataci" facand presupuneri eronate sau acuzandu-ma de lucrui imaginare.

Intr-adevar, diferenta intre fetish-ist, submis si sclav este enorma. Dar diferenta nu este facuta in functie de prezenta sau nu a unui cunnilingus in toata ecuatia. Si stii si tu foarte bine acest lucru. Exista un articol -"Cele noua nivele ale supunerii" - acolo este detaliat subiectul diferentei intre submisi si sclavi.