22. októbra 2008 10:14:34 CEST
SMagic are si nu are dreptate... are fiindca exista asemenea persoane, prostituate cu aere de "stapane"; si nu are dreptate fiindca nu trebuie sa bagam in aceeasi oala toate persoanele.
La fel, consider gresit sa cataloghez o persoana numai din auzite si din ce am visat azi-noapte. Pana nu ajung sa cunosc personal pe cineva, sa discut cu acea persoana (in primul rand) si sa particip la o sedinta... prefer sa ma abtin. Am folosit cuvantul "persoana" fiindca nu ma refer strict la Stapana Mara, Stapana Roberta, Stapana Ada sau orice alta Stapana, Stapan, sclav, supus sau vreo alta categorie. Ma refer la orice persoana, in general.
Sunt perfect de acord cu Stapana Ada, macar un buchet de flori si o cutie de bomboane la o prima intalnire... oricine are bani pt 3 fire de floare si o cutie de Kandia si nu-mi spuneti ca o femeie, indiferent ca e Domme sau nu, nu se bucura la o floare sau ca nu mananca cu placere o bomboana
Ca nu sunt bani de ceva mai mult... poate Stapana respectiva va hotari sa ma puna sa-i schimb o priza in casa, sa-i spal vasele, sau stiu eu ce alta treaba, sa platesc cumva... pana nu se discuta problemele astea cu Stapana respectiva, nu ai de unde sa stii ce si cum.