Forums » Uncategorized

• 29. novembra 2008 17:18:20 CET
    do you see big Ro when you entry in this post ??? if so means is for romanians and if they want to talk romanian is that what they will do if you have a problem with that is really your problem:) nobody is forced to write in english just because you want that ! if you ask nice i can translate you what is about but if you talk like this you wont have too much chances
  • 29. novembra 2008 14:37:41 CET
    i did not find out if you asgree or not about keeping language in english - surely i am aware that quite a lot of the visitors in here do not speak english very well - but i do think they ought to learn english - that is if the want to be part of the communications on the internet in the future. No doubt - language is English
  • 29. novembra 2008 14:31:56 CET
    Hmm... this keeps some insane offending people out. I rather pass some messages than reeding the affronting spam every second post...
    So back to topic.
  • 29. novembra 2008 12:28:39 CET
    that we keep language English? After all, it would be much appreciatet if everyone could follow the threads in message boards?? Don't you think?
    Anyone in here able to read my messages if I wrote them in Dansih? Have a nice weekend every one. :-)
    Fuckslut Sissy Lizette
  • 29. novembra 2008 12:00:53 CET
    pentru toti cei care cred ca petrecerea nu se va tine va anunt ca se va tine dar daca nimeni nu sare cu nimic o voi tine intre prieteni adica doar cunoscutii mei si cine merita va veni asa ca eu oricum petrecere tot o sa am
  • 19. novembra 2008 20:06:54 CET
    Am o mare rugaminte la toti cei care vor sa vina la petrecere si participa cu cate ceva trimiteti-mi un private message vreau sa va anunt data exacta cand vin in romania si sa tinem legatura cum facem intalnireasi tot ce trebuie
    Stapana Roberta
    www.femalesupremacyqueens.com
  • 19. novembra 2008 16:39:59 CET
    Buna seara tuturor!

Ca sa vedeti ce inseamna sansa: acum 30-40 de minute ma loghez pe site. Nu ma mai logasem de mult. Primul lucru care imi sare in ochi este forumul in lb romana. Wow! Mai aveam cca jumatate de ora pana trebuia sa plec, asa ca am intrat sa citesc. Am luat paginile in ordine inversa, de la 7 la 1. Citeam si nu imi venea sa cred. Dezgustat? Putin spus...Ajunsesem pana la pagina 2 cand mi-a sunat telefonul. In urma convorbirii, am descoperit ca mai aveam o jumatate de ora de pierdut...desi eram complet dezgustat, am dat si pe pagina 1 sa citesc in continuarea...si...surpriza! A aparut soarele pe strada noastra! Felicitari pentru propunere, CruelDiva!!! Starea de dezgust s-a trensformat intr-o stare de euforie atat de rapid incat...incat...cred ca ma duc sa caut o locatie...

Keep in touch!
  • 19. novembra 2008 13:30:01 CET
    Sarut miinile la toate Stapanele.Si eu sunt interesat sa particip,si gasesc minunata si binevenita ideea.S-au mai facut asemenea intalnirti cind era domina Hera pe canalul sub. De atunci......
    Asa ca puttteti conta si pe mine
  • 18. novembra 2008 14:21:22 CET
    si cu locatia...? mergem in padure la baneasa, ne jucam cu zapada :))
  • 18. novembra 2008 13:20:05 CET
    se pare ca nu vrea nimeni
    oricum daca nu suntem o comunitate ma pot distra si doar cu cei care ii cunosc deja si cei care sunt dispusi
    • 2 posts
    11. novembra 2008 13:08:50 CET
    sunteti bineveniti dar sa vedem si care sare cu locatia ... :D nu de alta dar daca venim toti la petrecere si nu avem locatie .........( eu am zis deja ca vin cu jucariile si am un geamantan mare :) deci ajunge pentru toti :) )
  • 10. novembra 2008 23:54:02 CET
    Eu si sotia mea, cuplu de sclavi, vrem sa participam la petrecerea sm
  • 10. novembra 2008 18:47:57 CET
    super hai sa vedem care mai ni se alatura:)
    • 5 posts
    10. novembra 2008 11:42:36 CET
    in principiu as participa si eu :) Cu prezenta, cu putinele jucarii... cu ce o mai fi nevoie.
    Spun "in principiu fiindca pana in ianuarie e cale lunga si totul depinde foarte mult de jumatatea mea :P Car bine-nteles ca nu stie...
  • 10. novembra 2008 2:03:36 CET
    Well dears
    I can't make head nor tail of it!

Perhaps it's just as well!

*smiles*
  • 9. novembra 2008 21:24:54 CET
    pai vad ca au amutit ... cand era de injurat sareau toti acu' ca e ceva serios.... nu se mai baga nimeni :(
    • 2 posts
    9. novembra 2008 19:42:25 CET
    Felicitari pentru propunerea ta! Sper sa subscrie cat mai multi la ea....
  • 9. novembra 2008 11:44:22 CET
    pai daca nu incepi iara poti sa participi si tu
    eu pun jucariile tu ce pui??(bineinteles jucariile care le am )
    haideti copii curaj ca nu musca nimeni (doar daca vreti:))))
  • 9. novembra 2008 8:44:15 CET
    pot sa particip si eu?:))))))))))))))
  • 8. novembra 2008 19:50:14 CET
    eu as vrea sa construiesc dar mi-e cam ... nu stiu....cum ca or sa sara iar astia in capul meu :)))
    doar oricum o sa ma adresez celor care sunt de acord sa se faca ceva serios
    mai inatai as dori sa fac o petrecere sm unde toti sa participe cu cate ceva :)
    loc , jucarii , prezenta, unde toti sa fie imbracati in ce ii reprezinta ( exp Stapana in costum de stapana sclavul cu colar si tot ce e necesar unui sclav , stapanul se stie , in costum de stapan ... ce ziceti .. bine asta in ianuarie cand vin ... care e interesat sa imi lase pm hai sa tragem o petrecere ca in afara mai discutam ne mai invatam unii pe altii ca sa invete si sclavul roman ce si cum .. astept raspunsuri :)
  • 8. novembra 2008 19:34:05 CET
    S-a stins galceava?
    Trecem la chestii mai serioase?
    Construim si noi, romanii, ceva aici?
  • 3. novembra 2008 10:33:01 CET
    Doamneee fereste... mare e gradina Ta si multi prosti ii sar gardul cu poarta deschisa
    De fapt... voi de ce va certati? Va jigniti aiurea, din fata tastaturii, pt ce? Nu mai bine va jucati voi frumos, faceti schimb de adrese de mail, de idei, de sfaturi etc?
    Din certuri si discutii nu a iesit niciodata ceva bun... PEACE!
  • 2. novembra 2008 19:20:08 CET
    Fuck off you piece of shit SMagic! Go eat ye shits as ye always do in the morning and also find some stray dog shits in the street! There can be no peace with mother fuckers and insane pieces of shit who speak of burning up mistresses and other crap like this on a BDSM forum! I wonder why are all of you so relaxed reading such shit. No wonder women in Romania are sluts, as long as Romanian men are so violent and disgusting! Fucking baboons!
  • 2. novembra 2008 16:36:38 CET
    :))))) ce dragut ai fost magicule
    chiar nu stiu cine e dar a fost dragut si el :))) eu numai stau si privesc nu ma mai bag nu de alta dar chiar nu mai am timp sunt prea ocupata sa stau sa ma cert ca oricum la o intelegere nu se va ajunge niciodata;)
    love and peace vorba lui kinky :)))
  • 2. novembra 2008 16:30:01 CET
    ce-i ma financerule,te-a bagat la inaintare divutza?:))nu prea esti stapana pe tine stapan-o daca-ti pui cacaceii sa scrie in locul tau.Bai rahatel cu ochi,daca cineva sare in sus ala esti tu,citeste posturile pana la tine;