Forums » Uncategorized

• 26. júna 2009 21:04:58 CEST
    peace is the way

da,asa e,dar sa facem o mica caracterizare,:)))amadeus(cu "a" MIC), sau multi ca el,voi sunteti genul care le face-ti preludiul,iar noi,genul meu suntem cei care le aratam viata fatalailor,suntem genul in care le oferim plimbarile cu un audi negru la care voi doar intoarce`ti capu si spuneti,"moama" ce masina si ce gagica,,:))suntem genul cu care vor toate sa isi petreaca restul vietii langa noi,asa ca sssss,gura mica ratatule,ca daca treci...de hai sa zic maxim 300 de euro e bine:))lunar

Si inca ceva,o femeie are nevoie de un brabat puternic,nu un Sclav:)) cu care sa ii fie frica pe strada,Tilica,cred ca e prea tarziu pentru tine sa mai evoluezi. Zimi ceva, cum te simti cand cand intorci capul dupa "una"..asta nu e de mine,ca nu am cash$$$$,eu pot sa spun,pana la 9 o am in living,rasule,doar ce mi-am luat o masina de tuns iarba,poate te angajez la mine part time???sa imi trimiti CV prin Pm:)) Vezi ca te depasesc multe sclavule. Putache,taci din gura ca nu esti instare sa ii oferi prietenei tale macar un weeckend la mare,tu esti genul care o pui sa puna bani la benzina !!!::)) Scutestete de Suferinta Sclavule,doar cei puternici castiga

Eu am 26 de ani,tilica, dar pot sa spun ca sunt cel mai bun,dar tu poti spune asta, te lasa constiinta ??? eu da,pentru ca mi-am trait viata si imi traiesc viata asa cum numai pe un ecran poti tu sa vezi:)

• 26. júna 2009 20:06:31 CEST
    peace is the way

• 26. júna 2009 18:25:34 CEST
    Da,uite ca scriu cu vrea pula mea ma, da tu infectie sociala , indraznesti sa comentezi cum scriu eu ma???bai peleu antisocial,de ce nu iti urci o fotografie ma??sa te caut un pic sa vorbim asa ca de la om la om, dar am uitat, dupa nume mergi la cules orez in New Orleans,si inca ceva "soriceii lu tata"daca atat stiti sa faceti, anliza gramaticala:))),cum se face numai in tastatura sunteti tari? Peleu,stii cate kg are o roata de 1100???mai ia`o in gura asa gramatical si da`te`n gatu matii
    ,cu jazzu mati!!da sunt unu dela care ii admiri casa din masina mai kktule si spui de unde au astia bani si de ce nu am si eu:))) asa ca ascult ce vrea pula mea,scriu cum vrea pula mea,ca deaia au murit fraierii in 89 :))) ca sa facem toti ce vrea pula noastra nu`i asa peleu antisocial ??doar stii ca la tine ma refer ingineasule

inca ceva...peleu:)))ca nu citisem tot postul tau,idiotule,sunt musulman pe langa 4 care le am tu esti un copil satul de laba:)esti prea mic in lumea care traiesti sa poti face ceva, te uiti la poza mea,uitate bine:))) SLAVE,cu nu cred ca ai bani nici sa treci strada.Pariez ca la cate kg ai, deabia poti sa deschizi o sticla de bere
    Sa te/va fut, ca pot :)))
  • 25. júna 2009 20:32:06 CEST
    Banuiam ca era vorba de limba romana; constat ca unii (sau cel putin unul) vorbesc o alta.
  • 25. júna 2009 19:53:52 CEST
    Du-te bai deconectatule si impusca-te ...

• 25. júna 2009 19:12:32 CEST
    hmm.. ce sa zic .. era sa ne sperii :) !!
  • 24. júna 2009 16:58:07 CEST

Nu am nimic cu acest site sau cu
    staff`ul acestuia

Ok, hai ca aici se freaca pula!!
    Din ce am vazut eu aici,ce am citit,dat fiind ca sunt aici sa fac un reportaj de amploare pentru aceasta latura sociala/sexuala,le spun fetelor,una la mana,bravo voua,daca stiti sa ii exploatati pe barbati!!!unuii barbati,si daca se poate,facetii sa isi scoata si un rinichi ca sa va arate ca de mult pot ei sa va venereaze si a doua,cam suntem egali in orice masura nu e asa mai "Stapanelor"???Ia ascultati mai Labagiilor care ca sunte-ti niste oameni care respirati degeaba,va place sa fiti umilit de o femeie? da daca va zice sefa voastra,auzi,stai dupa program 2 ore frecati pula si spuneti ca nu sunte-ti platiti cum trebuie si asa umilire nu s-a mai vazut,baaa...sunte-ti cea mai de cacat rasa sexuala din toata ierarhia asta...in viata voastra cred ca sunt numai frustarti,voi nu stiti ce inceamna tandretea,sau alte lucruri finute,bine va fac astea ma ca va ia la bici..la ce poze am vazut ,da in fine, daca te trag eu de coaie,iti fut si una la ureche la colt de strada si iti iau vreo suta de euro e talharie,dar asa e placere,..sa ma cac ma!!! Asta e cea mai mare chestie, mai fetelor, voi chiar ati facut cea mai buna afacere a secolului,ia-ti gasit pe "tilica" astia care nici nu va fut [macar de ar putea face asta] :)),le mai da-ti si cu paleta aia,ba e incredibil )))) Ba,rasa masculina ce sunteti, voi chiar nu vedeti cat de penibil sunteti,ar trebui special pt voi ca in Drepturile Omului sa fie sterse cateva articole , ca voi nu mai aveti nevoie mah. Nu sunt un taran sau ce adjective "dominante" ve-ti gasi voi in urmatoarele commenturi la adresa mea, dar,:)) asta e ma , am dreptate, si daca te uiti in sufletul tau si daca inca neronii mai lucreaza, ai sa vezi ca nu e bine, asta e, daca zici ca e,scutestete de SCLAVIA in care traiesti!!!

Cu Stima Disconnect
  • 22. júna 2009 22:02:28 CEST
    buna !!
  • 22. júna 2009 18:31:44 CEST
    Salutare la toata lumea
  • 22. júna 2009 18:29:51 CEST
    Salutare la toata lumea
  • 20. júna 2009 16:41:50 CEST
    Mersi mult CruelDiva, mi-ai luat o piatra de pe inima

o zi faina si... pace pe forumuri :))
  • 20. júna 2009 14:41:53 CEST
    Da este destul de normal
    nu esti singurul :)
  • 19. júna 2009 23:40:06 CEST
    in primul rand buna seara

Doresc sa va multumesc pentru.... acest topic.... de mult nu am mai ras asa (sa nu ma intelegeti gresit, o spun in sensul cel mai bun posibil..... cred :-s)

foarte pe scurt: am fost la o pro-domme, iar in timpul sedintei (ce nu includea sex) nu am avut erectie... ma rog... a fost semi...

ea nu a zis nimic pentru ca... nu o interesa banuiesc... sau a vrut sa fie o doamna(si a reusit), dar vreau sa va intreb, e normal ? (mi-a fost rusine sa o intreb pe ea)

ps: sunt fan Wanda (dpdv al posturilor)

Va multumesc anticipat !
  • 2. mája 2009 11:59:35 CEST
    imi recomanda si mie cineva un club bdsm sau unde sa ma duc si eu la stapane in olanda si daca are idee cineva cam cat costa o sedinata!!!
    • 8 posts
    2. mája 2009 3:11:30 CEST
    cred ca nimeni :( !!
    • 8 posts
    2. mája 2009 0:20:02 CEST
    who is real in zilele noastre ...
    • 13 posts
    1. mája 2009 20:15:17 CEST
    Imi cer scuze ca nu v-am avertizat din timp; pawwjaguar nu e femeie. E un biet ...nebun
  • 29. apríla 2009 21:01:43 CEST
    va trebui sa imi dai tu mie un miel acum ... numai ca nu mananc decat peste ... asa ca ... pastreaza-l pt tine si posteaza si mie cv ul ala ca si pe mine ma intereseaza ... m-ai facut curios :))) poate cu ocazia asta imi vede concurenta cv ul si ma angajeaza la ei :)))
  • 29. apríla 2009 17:12:49 CEST
    Ionica, puta mica, nu am plecat in Congo, dragule! Asa ca tu nu scapi de mine. Nu am interes sa te scap din ghiare, la cat de pretios esti!
    Ca sa iti dovedesc ca te iubesc foarte mult, ma grabesc sa iti finalizez c.v.-ul si sa il postez pe google ca sa te vada in adevarata ta splendoare toti cei interesati.
  • 28. apríla 2009 9:22:47 CEST
    obedient, la cat ati laudat-o toti cat e de frumoasa, recunosc, nu mi-ar displacea sa o ling si acolo....eu doar am observat ceva ce mi s-a parut evident....stai linistit ca n-am nimic cu tine....daca tot zici ca o cunosti asa bine poate ne dai toata biografia!
    iti dati seama cat de curiosi suntem!
    • 5 posts
    28. apríla 2009 2:42:22 CEST
    Just a few questions, things that are newer to me that I have never experienced before so I wanted to get some other mature womens input.

1) My girlfriend will not kiss me after I perform oral on her? I am willing to kiss her after she does it to me. How do all of you feel about this?

2) She also will not going down on me after we make love, unless I wash it off before hand.

3) Lastly, it isn't directly sex related but it bothers me. If any nudity is on the TV she looks away (guy or girl), she also looks away if women are dressed skimpy (ex: 2 piece bathing suits). It almost seems to me like she is a homophobe, maybe afraid if she saw this stuff she may like it? What do you guys think? Also, another pointer, to maybe help you understand her, she wears shorts and a tank top over her bathing suit cause she said she doesn't like to show skin.

thanks in advance to all of the mature replies. your help is appreciated.
    http://www.erototoys.comyour text
  • 27. apríla 2009 19:56:30 CEST
    cat de stupida poti fi ... bine ca pleci maine din tara .... sa nu te mai intorci deloc , sa scapam dreaq de tine tuto

• 27. apríla 2009 17:48:19 CEST
    masm catelusule , te-a pus uanda sa o lingi in pi*** si sa iei si tu atitudine ? nush ce blue visati voi acolo ... mie imi place rozul in care sunt imbaracate bagaboantele ca uanda recunosc ca i-as trage o mu** la cum arata

• 27. apríla 2009 16:40:51 CEST
    blue....(scuze !), obedient_me, de ce te ascunzi dupa deget?
  • 27. apríla 2009 14:49:36 CEST
    e cazul sa scriu mai multe ca sa te cunoasca lumea mai bine? hm ... ai tu noroc ca imi esti oarecum simpatik ... k altfel te faceam pilaf pe site ...