Forums » Uncategorized

• 3. októbra 2008 19:14:24 CEST
    Diva dintr-o stapana ce se crede se comporta ca o persoana infantilavrea sa-si demonstreze puterea de intre oameni.Nu am zis ca este infantila am zis ca asa se comporta vrand sa demonstreze cat de tare este.Iar intim este un redus. Cat despre cine vorbiti adica Mara am cunoscut-o si eu si ce se spune sunt aprope adevarate .sunt putine exagerari dar luat in ansamblu cam adevarat. Eu am purces la o ora cu ea si cam asa a fost.Si face si sex va spun eu.iar oral fara prezervativ.Va spun si cum avea in casa ca poate iar zice .Statea la 2 sau 3 nu mai stiu precis chiar pe straduta cu ambasada USA la parter erau niste magazine, in spate la Inter.Iar in casa avea pisici asta stiu.Oricum trebuie sa se spuna , ptr ce sa puna oamenii pe drumuri.
  • 3. októbra 2008 19:02:03 CEST
    Daca incerci sa fii om ajungi sa fii amenintat ca o sa fii scos la produs .... si ca ¨baietii¨ din spania vor avea grija .... asa se face in romania acum intim 30 de ce nu zici chestiile astea aici daca ai cum se numesc alea?? COAIE???
    ia amaninta-ma ma aici sa vada toata lumea cat de smecher esti
    nu stiu cu cine vorbesc?? te corectez tu nu ai idee cu cine vorbesti si o sa dau ochii cu tine in romania cand o sa ajung sa vad ce mare peste te crezi pana la urma sa nu ajungi tu la produs
  • 3. októbra 2008 17:01:12 CEST
    unii spun asa... unii asa... oare cine minte? chiar conteaza?
    Eu sunt complet impartial, nu am cunoscut-o pe Stpana Mara. Cine vrea sa o cunoasca, sa o cunoasca. Cine nu, nu! Nu e nevoie sa aruncati cu mizerii unii intr-altii.
    Ne tiganim atat, in loc sa incercam sa fim o comunitate.
  • 3. októbra 2008 16:50:05 CEST
    Eu am servit-o pe Stapana Mara undeva pe langa Intercontinental. Fie nu vorbim de aceeasi locatie, fie nu vorbim de aceeasi Stapana...
  • 2. októbra 2008 23:43:39 CEST
    Dragi prieteni.Din intamplare am vazut acest forum in cautarile mele dupa ceva nou pe net.Tot din intamplare am recunoscut persoana de care vorbiti-MARA- .Eu nu voi fi nici nesimtit dar nici nu voi putea sa tac.Intim nu stie sa vorbeasca , putea sa explice mai frumos cu toate ca este posibil sa se fi simtit pacalit.Eu doar am intrat la doamna in casa si apoi am plecat ptr ca era vraiste.adica nu are nici o legatura cu pozele.Acum stau sa ma gandesc cine poate sa o laude pe acest site .Poate un orb si o persoana care nu are miros sau poate ca chiar ea cu alte conturi facute ptr asta.Nu stiu .Ceea ce stiu este ca am facut un drum pana undeva in regie si m-am intors acasa fara sa fac nimic. Am uitat spunea cineva mai sus ca nu este adevarat poate nu vedea si nu avea miros dar de auzit mieunatul zecilor de pisici a auzit?
  • 2. októbra 2008 19:20:45 CEST
    CU MARE SCARBA VA ANUNT CA MA BUCUR CA NU MAI CALC PRIN ROMANIA SI CA SA INTELEAGA SI STRAINII
    ROMANIANS ARE THE SHIT THAT FILLS THE SHIT WHOLE!!!
    YOU ALL MAKE ME SICK AND I AM SO GLAD THAT I WILL STAY OUT OF ROMANIA SO FUCKING LONG THAT I WANT TO FORGET THAT ROMANIA EXISTS
    SI VA INTREBATI DE CE NU AVETI STAPANE
    LUATI-VA RASPUNSUL DE AICI TARANILOR
  • 2. októbra 2008 19:09:07 CEST
    CU MARE SCARBA VA ANUNT CA MA BUCUR CA NU MAI CALC PRIN ROMANIA SI CA SA INTELEAGA SI STRAINII
    ROMANIANS ARE THE SHIT THAT FILLS THE SHIT WHOLE!!!
    YOU ALL MAKE ME SICK AND I AM SO GLAD THAT I WILL STAY OUT OF ROMANIA SO FUCKING LONG THAT I WANT TO FORGET THAT ROMANIA EXISTS
    SI VA INTREBATI DE CE NU AVETI STAPANE
    LUATI-VA RASPUNSUL DE AICI TARANILOR
  • 2. októbra 2008 16:56:37 CEST
    Am avut onoarea sa o servesc. Este o adevarata Diva!
  • 2. októbra 2008 13:51:28 CEST
    exact ce am spus,tipic romanesc,de unde stii ca sunt handicapat din moment ce nu stii nimic despre mine,cat despre tine pot spune ca esti retardat,ceea ce nu inseamna neaparat handicapat!nu o sa intru intr-o polemica cu tine,viteazule,lasa-mi un yd si vb.!curaj
  • 2. októbra 2008 13:36:56 CEST
    ba handicapatule(ds1996),ti se pare normal ca toate rebuturile sa pozeze aici in dominatoare superbe si pline de experienta?si sa mergi pe la ele si in afara de tzeapa sa mai iei si sida eventual?asta e tipic romanesc,tu esti tipic romanesc,mamaliga de om ce esti, nu ce spui.Am vazut eu si posturi de la straini pe acest forum care avertizeaza asupra celor ce au intalnit si vazut pe la noi.Asa ca sa nu cumva sa indrazniti sa spuneti ceva cei nemultumiti, ca e bine sa ne mearga vestea de cocalari peste tot prin lume!si tu poliglot de sclavumil de ce nu ai postat in engleza?!?ca eram chiar curios de parerea unor straini vis-a-vis de impresiile tale...
  • 1. októbra 2008 21:16:33 CEST
    cine este acel cretin ce scrie asemenea lucruri neadevarata despre o persoana atat de amabila si experimentata...cred ca doar un frustrat poate face asta...ok daca nu-ti convine regimul nu mai posta idioteniile astea de care noi nu avem nevoie, nu intereseaza pe nimeni, eu am fost la STAPANA MARA si nu am vazut nimic din ce spui tu acolo...esti in stare sa postezi ceva in limba engleza???De de nu o faci jalnicule 'intim '???
  • 1. októbra 2008 16:56:39 CEST
    sunt sclav de vreo 7 ani,am avut si eu cateva nepotriviri cu unele Stapane,poate chiar a fost un esec total cu altele(din mai multe pct de vedere,inclusiv de igiena),mi-am asumat toate acestea,ceea ce fac unii dintre noi aici este o chestie tipic romaneasca,ne dam in cap unii altora!bravo voua!sunt dezgustat de acest comportament
  • 1. októbra 2008 16:31:36 CEST
    Domina999, ma bucur nespus sa vad ca postati aici. Ganditi exact cum viseaza orice sclav patetic sa-i gandeasca Stapana.
  • 1. októbra 2008 13:47:18 CEST
    Tu esti o persoana eleganta frumoasa .Am auzit de tine.Nu mai lua apararea persoanelor pe care nu le cunosti .Uite vb tu cu ea si pune-o te rog sa-ti trimita tie pe mail o poza cu fata ei. o sa te sperii.dar cum nu-si arata fata asa ascunde si celelalte lucruri in spatele unor costume, unor pantofi cu toc si niste unghii false.iar ptr Mara sa incerce sa schimbe ceva .In primul RAnd Igiena .ea umbla cu ace si are in casa o gradina zoologica .Este anormal si nu este igienic. Am auzit multe dar nu vreau sa mai spun
  • 1. októbra 2008 13:42:26 CEST
    MI se pare corect ca persoanele care au ceva de reprosat sa reproseze dar nu in acest stil.Si eu am mai folosit asemenea cuvinte dar nu cred ca este cazul.Doamna Mara cum i-si spoune ea vinde niste servicii si e normal ca viitorii clienti sa afle cate ceva ptr a nu fi pusi pe drumuri de pomana.Din intamplare eu stiu f multe despre aceasta femeie.Iar ce a spus intim nu este minciuna ci doar insuficient
    • 2 posts
    1. októbra 2008 13:31:58 CEST
    Nu te mai enerva.de fiecare data cand zice cineva de tine ceva ai impresia ca este o ea care-ti vrea tie raul.Asa cum mananci tu cacat de toate la clienti.De ezada de ,Diva de Luna. estio distrusa si refuzi sa crezi asta.Ai bagat bani in toate alea dar daca te dezbraca cineva esti moartea.Ai si ceva la cap daca ti 10 pisici in casa. Tu esti stapana?
  • 1. októbra 2008 11:45:28 CEST
    AR FI CAZUL SA TE ABTII IN CAZUL IN CARE NU ITI PLACE O PERSOANA TINE CHESTIA AIA PENTRU TINE ASTA ASA CA SI SFAT PRIETENESC NU TE PUNE RAU CU OAMENII DIN JUR DOAR PENTRU CA ESTI TU FRUSTRAT
    PARERILE TALE NU NE INTERESEAZA ASA CA TINE-LE PENTRU TINE
    IAR CEI CARE O CUNOSC PE MARA RUSINE VOUA CA LASATI TOTI CRETINII SA VA VORBEASCA STAPANA DE RAU
  • 30. septembra 2008 21:11:31 CEST
    .
  • 30. septembra 2008 18:56:35 CEST
    Fratilor , miroase numai a urina de pisica femeia aia. I-ati vazut fata, va speriati
  • 28. septembra 2008 10:48:53 CEST
    Pentru Domina999 am si eu o intrebare.Unde pot vedea si eu o poza cu dumneavoastra cea mai adevarata Stapana, si cum as putea sa va intilnesc sa va simt Dominarea?
  • 28. septembra 2008 1:14:37 CEST
    Cand am spus ca exista asa zisi submisi care isi imagineaza o partida de sex legati de pat nu am spus-o din imaginatia mea ci din ceea ce am intalnit(pe net).Si exemple ar fi multe dar nu imi place sa arat cu degetul.Cat despre "a plati ceva de calitate" cred sincer ca aceia care nimeresc la "o tiganga infecta reprofilata si plina de boli sau vreo grasa penibila"sunt cei care spera sa gaseasca servicii de calitate la un pret de nimic.Poate ca trebuia sa ma abtin in privinta acestui subiect,pt ca oricum nu ma priveste,dar m-a deranjat sa vad ca stapane care pe aici sunt laudate prin alte parti sunt hulite cum ca nu ar face mare lucru pt tariful perceput.Si pur si simplu nu mi s-a parut frumos.Fericita sunt si putinul pe care il gandesc imi este de ajuns.
  • 27. septembra 2008 15:44:28 CEST
    Contrar colegului de site de mai jos pe mine ma facut sa rad modul tau de a gandi(aproape inexistent).Nu cred ca este vreun sclav pe aici care sa nu stie ca intr-o astfel de relatie nu incape vorba de sex normal;nu cred ca are cineva pretentia la gratuitati de vreun fel...insa e diferenta intre a plati ceva de calitate si a plati o tiganga infecta reprofilata si plina de boli sau vreo grasa penibila.Iti urez insa sa fi fericita si sa gandesti putin mai mult.
  • 27. septembra 2008 14:54:39 CEST
    foarte frumos DOMINA999...pe mine m-ati cucerit cu modul DVS de a gandi....cei care va sunt sclavi sunt mari norocosi!
  • 27. septembra 2008 12:38:07 CEST
    Intradevar nota 10 domina Mara este cea mai profesionista din ce am cunoscut eu pana acum
  • 23. septembra 2008 12:18:56 CEST
    ne-am intalnit toti unde? :) pe net oricine poate fi orice isi doreste... si multi vor sa para ceea ce nu sunt.