Forums » Uncategorized

• 20. októbra 2008 17:22:15 CEST
    una e sa zici da cunosc omul ala pentru ca am stat la dictutii fata in fata si il cunosc de atata timp si alte e cum face acest asa zis master care zice ca ma cunoaste... apropo eu fata in fata cu masteri in romania nu am fost decat unul singur care mi-a fost iubit si nu are legaturi cu site-ul asta in rest poate e un sclav care si-a facut vre-o 10 id-uri de plictiseala si poate a fost la vre-o sesiune cu mine si nu i-a convenit faptul ca nu fac sex uro scat si ce mai cer ei de obicei .... altfel nu imi explic dar nu se prea gaseste adevar in ce zice el acolo .. asa ca ma indoiesc sa fie vre-un cunoscut pentru ca toti care ma cunosc nu vorbesc despre mine:)
  • 20. októbra 2008 14:17:15 CEST
    mai "smecheri" cu ce? cu faptul ca aruncam cu noroi unii in altii?
    eu sunt doar curios de unde te cunoaste atat de bine, dupa cum te caracterizeaza...
    si oricum nu conteaza... gusturile difera de la om la om.
  • 20. októbra 2008 13:49:00 CEST
    Lasa-l kinky , nu stii cum sunt unii ?
    trebuie sa se arate mai "smecheri" decat ceilalti ....pacat ca nu impresioneaza ;)
  • 20. októbra 2008 11:42:49 CEST
    master_mark30, imi cer scuze daca par deplasat... dar de unde o cunosti atat de bine pe Cruel Diva? Diversele caracterizari pe care i le faci inseamna ca o cunosti destul de bine... oare?
    Ma consider impartial, dar prin ce ai scris mai sus nu faci altceva decat sa ii dovedesti ca a facut bine parasind aceasta tara.
    si ca o concluzie: "can't we A/all just get allong?"
  • 18. októbra 2008 3:19:38 CEST
    chiar nu am nevoie de sfaturile tale si nu mai incerca sa ma caracterizezi atata timp cat nu stii nimic despre viata mea iar cui inrosesc eu curul nu te priveste pe tine vezi-ti de viata ta si lasa fumurile si nu te mai da atotstiutor ca sa cica impresionezi ca nu ai pe cine si ce fac eu la owk chiar nu e problema ta
  • 18. októbra 2008 0:24:55 CEST
    Eu stiu sa fac diferenta dintre contraste draga ,,Cruel Diva" iar daca tu spui ca esti fericita ca ai plecat dintr-o tara inseamna ca nu ai facut fata si ca nu ai valoare, in general vorbesc, nu neaparat de tine.Tine minte ce-ti spun acum tu esti un copil maturizat fortat care a aflat ca treaba asta cu ,,stapana" tine.Asa sa fie.Un singur lucru pot sa-ti spun.Daca vrei sa vastigi din asta si sa poti avea oameni adevarati langa tine, oameni inteligenti, tu trbuie sa te controlezi si sa gandesti inainte sa deschizi gura.Singurul lucru care poti sa-l faci acum este sa inrosesti fundul unui muncitor neamt sau spaniol care cheltuie 400 de euro ptr asta.Eu vb de oameni inteligenti carora sa li se para interesanta si greu de inteles pers ta.Asta este diferenta intre ceea ce faci tu si ceea ce fac eu.Este posibil sa te schimbi si sa te gandesti ce este bine si rau.Una , doua inregistrari la Owk nu-ti dau nimic decat in fata celor care incearca sa intre in lumea asta.Este un sfat
  • 17. októbra 2008 20:39:35 CEST
    Auzi tu stii sa faci diferenta dintre a te lauda si chiar a fi fericit ca ai disparut dintr-o tara??? vad ca nu
    citeste mai bine mesajele fara suparare si vezi diferenta
    si despre facut nu am zis niciodata nimic ci doar faptul ca oriunde ma duc sunt mai respectata decat in tara mea
    dar de
    e greu sa iti dai seama la cat gandesti
  • 17. októbra 2008 16:55:29 CEST
    E drept ca si in oras traiesc nespus de multe tarance si char nascute in oras si invers.
  • 17. októbra 2008 9:32:11 CEST
    Intr-un fel ii dau dreptate lui Cruel Diva... cand caracterizezi pe cineva, trebuie sa te bazezi pe ceva. Ori termenul de "tarancuta cu ambitii" nu stiu cat mai caracterizeaza o persoana care nu e din Bucuresti sau alt oras mare. "Taran/ca" este o caracterizare de preferat, fata de altele mult mai rele. Taranii sunt cu mult mai mult bun-simt decat noi, orasenii. Si oricum nu vad ce are una cu alta...
    Nu cunosc pe nimeni de aici, dar tind sa-i dau dreptate lui Cruel Diva... stim numai sa aruncam cu pietre unul in altul, sa ne jignim si sa ne balacarim. Cateodata depasim limita bunului-simt, chiar daca incercam doar sa spunem "adevarul". Si 'adevarul" e relativ...
  • 16. októbra 2008 21:50:29 CEST
    Diva , ne-ai inebunit, am inteles ,gata, estio plecata ai iesit din tara , esti in strainatate este suficient , vorbele iti tradeaza imaginea , inteligenta si personalitatea se vede cat de incantata esti si cat vrei sa arati ce ai facut tu ca ai plecat .Am fost plecati si multi dintre noi , acum nu mai este nici o smecherie asta te rog sa ma crezi.Succes din partea mea si o viata frumoasa dar incearca sa mentionezi cat mai putin treaba asta .este un sfat .acum ce ar insemna ca toti sa epateze pe acest forum cu faptul ca sunt plecati pe undeva.De exemplu eu voi pleca din tara 6 luni .Ce smecherie este sa ma apuc acum sa ma dau balena in chiuveta? Daca ajung capsunarii acolo . crezi ca trebuie sa ne laudam cu asta? te rog sa nu te superi dar incearca sa te gandesti la ce am spus.
    • 9 posts
    16. októbra 2008 17:27:28 CEST
    ai vorbit cand trebuia sa taci numai asta stiti sa faceti tatelor aratati cu degetul si aruncati cu pietre sa nu va prind pe vre-unul ca in privat imi trimiteti mesaje ca vreti sa ma intalniti sau sesiuni
    eu de acum nu mai lucrez cu sclavii romani
    • 9 posts
    16. októbra 2008 17:26:54 CEST
    ai vorbit cand trebuia sa taci numai asta stiti sa faceti tatelor aratati cu degetul si aruncati cu pietre sa nu va prind pe vre-unul ca in privat imi trimiteti mesaje ca vreti sa ma intalniti sau sesiuni
    eu de acum nu mai lucrez cu sclavii romani
    • 9 posts
    16. októbra 2008 16:50:58 CEST
    Ce tare esti crueldiva,sa va simtiti toate cele care nu sunteti nascute si crescute in bucuresti,sa stiti ca sunteti niste tarancute cu ambitii:)))
  • 16. októbra 2008 13:05:51 CEST
    tarancuta cu ambitii eu stiu ca e una care nu e nascuta si crescuta in bucuresti dar vad ca taranii de fapt sunt bucurestenii tocmai de aceea m-am mutat la brasov unde intr-adevar am fost respectata de sclavii de acolo daca sunt si ei pe aici se stiu care sunt
  • 15. októbra 2008 21:36:58 CEST
    on collarme.com, profile "seekingfools", openly admits to multiple profiles on that site, and scamming for money. That person is also on this site
  • 15. októbra 2008 9:05:24 CEST
    Problema este ca femeia este dusa putin cu capul si refuza sa creada ca e rusinos ce se inatmpla si ca o vb lumea pe aici .Ea cand citeste asta face 2 conturi aici in care se lauda singura .Eu le-am mai spus dar nu vor sa inteleaga ca femeia este si trecuta si neglijenta.Daca atatea pers spun eu nu inteleg cum nu s-a conformat si nu a incercat sa scape de mirosurile acelea ptr ca la fata nu are ce sa faca ,este batrana.Multe cunostinte au cunoscuto , este ok asa sa stai de vb cu ea cu toate ca e putin dilie viseaza sa-si cumpere nu stiu ce ptr ornamente de craciun sa faca afacere.Dar e praf.
  • 15. októbra 2008 8:38:04 CEST
    Mi-a zis cineva ca e MAra pe aici, mare stapana.Fratilor este adevarat ca e urata dar intr-o seara daca tot am ajuns la ea i-am rupt gura, prima data a zis ca nu o suge decat cu prezervativ dupa ce i-am mai promis ceva l-a dat jos.IN cur nu stiu daca se fute , cineva zicea ca a convinso.Oricum eu nu stiu cum cacat o ling unii din voi pe asta.E batrana, urata, si este adevarat pute rau in casa .eu de exeplu cand am fost i-am zis sa faca dus si ea s-a spalat la pizda si la subrat am vazut ptr ca a lasat usa deschisa i-am zis si a zis ca facuse mai dev dus dar mirosea la subrat , mi-a zis ca miroase ptr ca e racita.VAd ca de cand nu am mai fost pe la ea a ajuns stapana saraca asta.Dar e marfa ce citesc pe aici am citit toate mesajele, se vede cand scrie ea si o lauda pe MAra.Nu mai lingeti toate jegoasele fratilor.
  • 15. októbra 2008 0:13:22 CEST
    Eu unul iti recomand Domina Mara are dungeon adevarat cand te pune pe cross esti halit vrei sa se termine cat mai repede supliciul.Zgomotul tocurilor de cizma pe parchet si al lanturilor sunt infernale adrenalina creste la maxim eu unul asta iti recomand cu sinceritate
    • 7 posts
    14. októbra 2008 23:34:52 CEST
    un site adevarat in sfarsit unde se poate discuta despre orice si cu oricine dar vad multe pareri contradictorii in general am vazut ca in sfarsit avem dominatoare si in romania personal as merge la o dominatoare dar as dori sa aflu mai multe poate imi dati mai multe detalii astept un mail personal daca se poate va multumesc
    • 7 posts
    14. októbra 2008 22:41:37 CEST
    Intamplator am descoperit acest site... aceste posturi... pentru mine e suficient!
    Am creat acest user pentru a spune tuturor!
    Le-am cunoscut atat pe CruelDIva cat si pe lady Mara (si cam pe toate celelalte stapane din Romania). Vorbesc doar de cele doua.
    CruelDiva e o tipa ok in principiu, genul de tarancuta ambitioasa. In bucuresti nu are locatie proprie, cere 350 ron pentru sedinta la tine acasa, 300 daca inchiriezi ceva in regim hotelier. Nu prea se dezbraca, dar stie dominare! Una peste alta destul de ok!
    Mara e o curva in varsta ce incearca sa iasa din bransa cat de cat onorabil.
    Incearca sa nu se mai futa cu clientii, dar cand e depasita ridica coada ca o catea! Are locatia inchiriata, e stresata tot timpul ca nu poate asigura conditii de igiena si invoca mereu motive puerile, ba ca se muta in curand, ba ca abia s-a mutat aici, etc. E cam batrana si limitata ca fantezii! Tariful ei e de 350 ron sedinta. Are intr-adevar o groaza de pisici.
    In concluzie ambele scumpe!
    Cand te gandesti ca sunt atataea pro-domme absolut gratis!
    Succes fraierilor cu bani!
    Pentru cine nu are, astept mesaj ca sa-i livrez numere de telefon!

• 4. októbra 2008 22:03:17 CEST
    Sunt un umil sclav care stiu bine acest fenomen al bdsm[fost sclav al Dominei Herra]. Dupa zeci de tepe prin Romania singura Domina adevarata este Domina Mara nu incercati sa o mai denigrati daca nu intelegeti BDSM.Din nou folosim fenomenul sa moara capra vecinului avem si noi o Domina cu statut adevarat care traieste pentru asa ceva si aruncam cu pietre[hai sa dea primul cu piatra ca in noul testament cel fara de pacat dar care este acela caci nu cred ca unul din acest site inscris care consider ca toti sunt cu pacat care au intrat aici nu!!! hai mai ganditi-va inainte de a ridica piatra
  • 4. októbra 2008 16:01:48 CEST
    de cate ori ai stat de vorba cu mine m-am luat eu de tine aiurea?? si logic ca am folosit termenul de romani ca doar nu sunt cehi sau turci cei care arunca cu gunoi in domine nu??
  • 4. októbra 2008 5:40:42 CEST
    Dragule amadeus stii destul de bine la ce romania ma refer nu la cei care nu au nici un amestec in toata tigania asta care s-a creat doar pentru a denigra o persoana si pentru ca cineva a zis ca nu e bine s-a ajuns la amenintari si tot restul
    daca era sa fi zis si de ceilalti care nu au legatura daca stai bine sa te gandesti nu vorbeam cu ei sau cu tine in pm si nu tineam legatura
    nu ai putut sa ajungi sa ma cunosti
    perfect
    acum ce sa fac sa nu te mai bag in seama pentru ca cine stie ce s-a intamplat si nu ai avut cum ??
    nu
    poate va exista o alta data dar la asemenea comentarii nu pot si nici nu o sa tac si cateodata imi vine greu sa cred in ce tara am crescut pentru ca imi iubesc tara dar 90% din oamenii din ea nu merita
    nu ai de ce sa te simti prost sau jignit atata timp cat nu ti-a fost adresat tie
  • 3. októbra 2008 21:48:21 CEST
    antonimus1 si intim30 sunt una si aceeasi persoana :))))))))))))))) hai sa vedem cate id-uri ai :))
  • 3. októbra 2008 19:32:25 CEST
    Are dreptate Diva , corect , am vorbit urat ptr ca asa a vorbit si ea .Eu recunosc.Pai de unde are ea dreptul sa vb urat si sa scrie ca-i este scarba de toata lumea din Romania iar eu sa stau si sa-i inghit figurile de parca a nascut-o masa la Madrid.Intai uitate ce spui.Si pana la urma trebuia sa ma injuri pe mine nu sa jignesti toti roamnii