24. júna 2009 16:58:07 CEST
Nu am nimic cu acest site sau cu
staff`ul acestuia
Ok, hai ca aici se freaca pula!!
Din ce am vazut eu aici,ce am citit,dat fiind ca sunt aici sa fac un reportaj de amploare pentru aceasta latura sociala/sexuala,le spun fetelor,una la mana,bravo voua,daca stiti sa ii exploatati pe barbati!!!unuii barbati,si daca se poate,facetii sa isi scoata si un rinichi ca sa va arate ca de mult pot ei sa va venereaze si a doua,cam suntem egali in orice masura nu e asa mai "Stapanelor"???Ia ascultati mai Labagiilor care ca sunte-ti niste oameni care respirati degeaba,va place sa fiti umilit de o femeie? da daca va zice sefa voastra,auzi,stai dupa program 2 ore frecati pula si spuneti ca nu sunte-ti platiti cum trebuie si asa umilire nu s-a mai vazut,baaa...sunte-ti cea mai de cacat rasa sexuala din toata ierarhia asta...in viata voastra cred ca sunt numai frustarti,voi nu stiti ce inceamna tandretea,sau alte lucruri finute,bine va fac astea ma ca va ia la bici..la ce poze am vazut ,da in fine, daca te trag eu de coaie,iti fut si una la ureche la colt de strada si iti iau vreo suta de euro e talharie,dar asa e placere,..sa ma cac ma!!! Asta e cea mai mare chestie, mai fetelor, voi chiar ati facut cea mai buna afacere a secolului,ia-ti gasit pe "tilica" astia care nici nu va fut [macar de ar putea face asta] :)),le mai da-ti si cu paleta aia,ba e incredibil )))) Ba,rasa masculina ce sunteti, voi chiar nu vedeti cat de penibil sunteti,ar trebui special pt voi ca in Drepturile Omului sa fie sterse cateva articole , ca voi nu mai aveti nevoie mah. Nu sunt un taran sau ce adjective "dominante" ve-ti gasi voi in urmatoarele commenturi la adresa mea, dar,:)) asta e ma , am dreptate, si daca te uiti in sufletul tau si daca inca neronii mai lucreaza, ai sa vezi ca nu e bine, asta e, daca zici ca e,scutestete de SCLAVIA in care traiesti!!!
Cu Stima Disconnect