Forums » Uncategorized

• 27. apríla 2009 12:15:16 CEST
    da, da ...lasa-o balta ca nu tine ...iar la mielul meu nu prea ai cum sa ajungi tu ...chiar daca esti deluxe pe acolo prin Franta ...
  • 25. apríla 2009 21:13:13 CEST

Emma lasa gargara ...

• 7 posts
    24. apríla 2009 14:29:28 CEST
    Auzi magicule?
    Oi fi tu ungur dar eu sunt nemtoaica si imi plac razboaiele. Bafta!
    • 7 posts
    24. apríla 2009 14:18:32 CEST
    E timpul sa aduc lumina (in 'topicul asta imputit') in posturile care ma privesc si nu numai.
    Am sa plec de la ce spune SUPUS: 'am inteles ca esti foarte frumoasa dar si foarte dura'. Frumusetea e relativa dar sunt o femeie ingrijita si preocupata sa arat cat mai bine. Nu sunt dura ci corecta. Cel putin in relatiile D/S cu barbatii din Romania.
    Am doi sclavi menajeri carora le indeplinesc toate poftele bdsm-iste atata timp cat vad ca ei ma respecta, dar simt o atractie deosabita catre asa-zisii submisi rebeli si naravasi pe care ma straduiesc sa ii agat si sa ii dresez astfel incat sa imi manaince din palma.
    Si unde poti sa ii gasesti mai usor decat pe astfel de site-uri unde, din spatele tastaturii se dau mari si tari, de unde pot fi mitocani, critici si judecatori nemilosi a tuturor dominelor care ii resping sau nu sunt de acord cu ei.

Despre relatia mea cu Dan.
    Dan e persoana cu care am dialogat cel mai mult pe acest site. M-a surprins insistenta lui de a-mi deveni sclav menajer, mai ales ca intre timp aflasem, fara sa stie, cam totul despre el. Am acceptat sa dea o proba de lucru si l-am chemat acasa. A recunoscut ca a mintit, zice el, din dorinta de a ma cunoaste. Lui ii place hard spanking si, ca sa fiu sincera, nici mie nu imi displace sa il ofer. Pedeapsa, 200 la fund, si obiectul, un bullwhip scurt el a ales. Dupa 50 de lovituri nu am mai avut in cine sa dau. La despartire l-am prevenit sa uite ca m-a cunoscut si sa nu se joace cu focul dar nu a ascultat. A inceput sa ma bombardeze cu mesaje ca vrea sa continuam. Si pentru ca nu i-am raspuns a devenit portar in fata casei mele si a postat ce se vede.
    Pentru ca sunt o feminista si consider ca intre soti nu sunt secrete am trimis sotiei lui dialogul pe care l-am avut pe private messages. Vad ca ea a reusit sa il potoleasca.
    • 7 posts
    24. apríla 2009 11:40:53 CEST
    auzi wanda,nu automat daca m-am trecut aici submisiv urmeaza sa inghit tot ce mi se serveste de pe un alt cont,fie el chiar de femeie dominanta.Eu am facut o gluma la inceput,la care de ex CruelDiva a stiut sa raspunda cu o gluma.Nu am spus nimic jignitor la adresa ta,insa tu automat m-ai facut hoit,labagiu,imputit;deci se pare ca tu nu ai cei 7 ani de acasa.Consideri ca nu e frumos s-ti speli rufele in public insa caci pe guritza aia a ta infecta nenumarate fecale lingvistice si te astepti sa fii pupata in fund:)in nici un caz de mine
  • 23. apríla 2009 18:13:16 CEST
    Orfan orfan dar se mai si lauda cu asta draga mea Wanda .. si auzi ce speciale ne credem noi si vorba aia dupa mintea lui ingusta nu avem dreptul nici sa fim respectate pentru ca el saracul probabil crede ca ce a facut taticul lui cu mamica lui se aplica peste tot deci daca in familia ta nu a existat respectul nu inseaman ca si tu trebuie sa fii la fel de nesimtit ! si apropo de fata ta super stie cum te comporti ?? sau tu numai pe net te dai mare cocos ???
  • 23. apríla 2009 16:44:18 CEST
    Nu e ciudat cum o tipa f frumoasa si INTELIGENTA (care insa habar nu avea de bdsm pana sa te cunoasca pe tine!?) accepta un tip "orfan" de cei sapte ani de acasa?
  • 23. apríla 2009 15:09:17 CEST
    Crueldiva,ma distreaza cat de unice si inegalabile va credeti voi,parca te referi la alta specie cand spui" stapana":)Adevarul este ca aproape orice femeie poate fii dominatoare daca vrea si stie ca-i place partenerului.Bunaoara eu mi-am trait toate fanteziile legate de bdsm si le mai traiesc,alaturi de o tipa f frumoasa si inteligenta care insa habar nu avea de bdsm pana sa ne cunoastem...;si pt cei care nu inceteaza sa se tot mire atata de ceea ce se petrece in "comunitatea" noastra fecunda,marcati de atata indignare,voi nu vedeti ca aici e bashcalie?chiar credeti ca aici va veti gasi fericirea?:)))te si prinde mila...
  • 22. apríla 2009 19:08:49 CEST
    Sarut mana!
    am intrat acum pe forum si am vazut ceva discutii aprinse unele facand referinta si la tine. ce s-a intimplat? ce este cu acei oameni care vorbesc asa urat?
    Orice ar fi rufele nu se spala in public. Nu te cunosc, desi imi doresc acest lucru f mult, dar am inteles ca esti foarte frumoasa dar si foarte dura. Nu stiu de la ce au plecat aceste discutii, dar opinia mea este urmatoarea. Inainte de toate sintem OAMENI sau ar tb sa fim. La baza relatiei de dominare tb sa stea respectul si buna crestere, increderea tacita unul in celalalt. Iar aceste lucruri tb sa se regaseasca si dupa consumarea sedintei, caci relatia intre stapin/a si sclav/a continua
    • 0 posts
    21. apríla 2009 20:11:58 CEST
    Dar ce esti tu wanda,un fel de intelegatoare a labagiilor de ti-au trecut atatia prin mana?:)))pagina era gata imputzita,de fapt tot topicul asta in limba romana;)
  • 21. apríla 2009 19:02:57 CEST
    Asta( cu laba) se poate! Nu esti nici primul, nu vei fi nici ultimul care, in lipsa de femei,din prea multa laba a dat in parkinson. Si la cati ca tine mi-au trecut prin mana ce mai conteaza unul?
    Daca te crezi pamfletar nu am sa ma supar pe paschinadele tale! Dar ma supar ca esti un rapanos care unde intri si scrii imputi pagina. Asta e mirosul tau specific?
  • 18. apríla 2009 16:09:17 CEST
    In sfarsit ai zis-o ... atarna greu blue nu ??? dar ce pacat ca acum chiar ai pierdut oportunitatea de a mai avea vre-o intalnire cu mine fie ea chiar si cu palma peste ochi nu ??
    Magicul e inca in faza de negare si de aia se agata de fiecare stapana pe care o vede in cale.. numai ca nu prea are satisfactii ....un sfat pentru magicul schimba atitudinea..chiar nu iti sta bine si nu se stie cum o sa dai ochii cu vre-o stapana si fata in fata ai sa o dai la intors .. parca te vad cum te invarti dupa deget :))))))
    Un paste ferictit tuturor ca vad ca a-ti uitat cu totii de asta !!!
    • 13 posts
    18. apríla 2009 8:35:19 CEST
    Eu o apreciez foarte mult mai ales dupa convorbirea ce am avut-o cu EA...nu am vazut-o si poate nici nu am sa o vad si nu insist din bun simt pt ca stiu ca EA nu isi doreste intalniri si sedintze(of cat urasc cuvantul asta) cu sclavi necunoscuti....deci tot respectul ma face sa nu ii cer asta vreodata...dar cred din toata fiintza mea ca este o DOMINA cu mare clasa ce nu o poti uita niciodata dupa ce ai cunoscut-o....imi cer iertare daca supar pe cineva cu opiniile mele.
    • 13 posts
    18. apríla 2009 8:32:00 CEST
    bine wanda,daca nu vrei sa ma vandalizezi o sa te rog sa-mi faci o laba ca ma doare mana deja:)))da tu nu prea sti de gluma,hm?si daca simti oarece putori,mai ales acuma cum e cald,incearca sa faci un dush ceva:P:P:P acesta este un post pamflet,deci n-ar trebuii sa te superi
    • 13 posts
    18. apríla 2009 3:21:34 CEST
    Tu esti Magic!? Esti un labagiu.
    Nu poti fi vandalizat! Distrugerea ta este nu doar justificata cat mai ales necesara pentru ca esti un hoit. Si puti.
    • 13 posts
    17. apríla 2009 23:29:48 CEST
    Cu totii avem micile noastre rautati izvorate mai mult sau mai putin din anumite frustrari sau din orgoliul personal ... din punctul meu de vedere si prostituatele trebuiesc respectate din mai multe motive pe care nu am sa le dezbat aici.Fiecare face ce vrea cu al sau corp iar uneori viata ne impinge catre decizii nu chiar atat de stralucite constransi fiind de anumite imprejurari.
    In cazul tau a fost altceva ... m-am ofticat ca esti prea speciala si ca nu te pot avea ... si pana la urma ce barbat te poate avea pe tine?! poate spera un muritor de rand sa te scoata la inghetata, sa se plimbe cu tine in parc sau sa te sarute? la dreaq ... cred ca nu ! ca tu nu esti om , tu esti o Domina si daca te deranjeaza ceva ii dai doua pe cocoasa respectivului ... adeeq adio romantism si alte cele ... sper ca intelegi acum de ce da si de ce nu...

p.s. in concluzie nu prea am ce cauta pe site ul asta asa k am sa ma retrag ... va doresc cat mai multe realizari si un Paste fericit!
    • 13 posts
    17. apríla 2009 22:42:48 CEST
    de aia ai scos porumbelul pe gura blue?? ca sa nu cumva sa te dai de gol??
    nu stiam ca daca iti place o persoana o faci prostituata fara ca macar sa o cunosti (si asta pentru ca nici macar nu ai facut efortul) nu blue?? sau gresesc??
    • 13 posts
    17. apríla 2009 22:39:53 CEST
    Hahaha recunoaste magicule ca ti-a fost dor de mine:)))) gluma gluma dar esti pres deja ... asteapta-ma sa te calc viermisor :))))
  • 17. apríla 2009 22:21:09 CEST
    Eu unul nu sunt fan Ezada , desi mi se pare o tipa foarte ok , nu e genul meu pur si simplu ... mie imi place de Roberta , pt simplu fapt ca are privirea aceea care te hipnotizeaza iar daca privesti mai mult in ochii ei te indragostesti pe loc ,cat despre atitudinea ei nu mai vorbesc , e facuta sa fie Domina ... iar daca e sa vorbim despre eleganta , rafinament si desavarsire pe primul loc este Lady Mara ... o doamna in adevaratul sens al cuvantului , are clasa nene si nu e ca pustoaicele astea cordite cu fumuri in cap care se vor mari stapane.
    • 13 posts
    17. apríla 2009 14:34:57 CEST
    wanda,nu vrei sa-mi wandalizezi si mie funduletzu?:))))))ma mai bag si eu ca musca in lapte sa ma certe divutza:)))
  • 17. apríla 2009 10:08:22 CEST
    Chiar nu inteleg ce se intampla aici, stiu doar ca fiecare (sclav,STAPANA) trebuie sa aiba o conduita fie ea in exprimare fie in practica....si...ceea ce vad aici ma cam uimeste, sunt sclav de foarte multi ani...dar am primit o lectie strasnica de la CINEVA intr-o simpla convorbire telefonica ce a durat cca 15 minute...tineti minte totusi, nu se arunca intr-o STAPANA cu noroi indiferent cat de suparati ati fi pe EA...incercati sa mentineti totusi respectul pt o DOMINA...multumesc acelui CINEVA care m-a mai luminat in acea simpla si banala convorbire telefonica...nu am vazut-o niciodata in viatza mea dar este persoana ce o poti adora pe nevazute...aceea este...STAPANA EZADA...multumesc STAPANA EZADA...
  • 17. apríla 2009 9:51:49 CEST
    si tie ce ti-a zis cand a vazut ce ai scris despre ea??? asta nu mai zici ?? sau ti-a zis tie treaba aia si tu din orgoliu ai transmis-o mai departe???
  • 17. apríla 2009 8:56:41 CEST
    bluesky, si eu am spus cateodata "ce acri sunt strugurii!" ....asa ca-ti inteleg frustrarile!
  • 16. apríla 2009 7:57:29 CEST
    toata stima pt. Stapana WAnda
    • 2 posts
    16. apríla 2009 6:52:07 CEST
    "bluesky30 - 15.04.2009 @ 08:56
    uite cum stau lucrurile
    Am realizat ca din lupta asta nu are nimeni de pierdut decat tu ... tu esti cea pt care imaginea in fata comunitatii BDSM conteaza ... tocmai de aceea am sa incetez sa mai postez si am sa-mi sterg posturile pt ca este vorba pana la urma de jobul tau ..."

Nu ma intereseaza imaginea mea in fata comunitatii BDSM iar jobul meu nu are legatura cu aceste practici.
    Ai sa te convingi cat de curand ca din lupta asta are de pierdut ...Ionut!