24. apríla 2009 14:18:32 CEST
E timpul sa aduc lumina (in 'topicul asta imputit') in posturile care ma privesc si nu numai.
Am sa plec de la ce spune SUPUS: 'am inteles ca esti foarte frumoasa dar si foarte dura'. Frumusetea e relativa dar sunt o femeie ingrijita si preocupata sa arat cat mai bine. Nu sunt dura ci corecta. Cel putin in relatiile D/S cu barbatii din Romania.
Am doi sclavi menajeri carora le indeplinesc toate poftele bdsm-iste atata timp cat vad ca ei ma respecta, dar simt o atractie deosabita catre asa-zisii submisi rebeli si naravasi pe care ma straduiesc sa ii agat si sa ii dresez astfel incat sa imi manaince din palma.
Si unde poti sa ii gasesti mai usor decat pe astfel de site-uri unde, din spatele tastaturii se dau mari si tari, de unde pot fi mitocani, critici si judecatori nemilosi a tuturor dominelor care ii resping sau nu sunt de acord cu ei.
Despre relatia mea cu Dan.
Dan e persoana cu care am dialogat cel mai mult pe acest site. M-a surprins insistenta lui de a-mi deveni sclav menajer, mai ales ca intre timp aflasem, fara sa stie, cam totul despre el. Am acceptat sa dea o proba de lucru si l-am chemat acasa. A recunoscut ca a mintit, zice el, din dorinta de a ma cunoaste. Lui ii place hard spanking si, ca sa fiu sincera, nici mie nu imi displace sa il ofer. Pedeapsa, 200 la fund, si obiectul, un bullwhip scurt el a ales. Dupa 50 de lovituri nu am mai avut in cine sa dau. La despartire l-am prevenit sa uite ca m-a cunoscut si sa nu se joace cu focul dar nu a ascultat. A inceput sa ma bombardeze cu mesaje ca vrea sa continuam. Si pentru ca nu i-am raspuns a devenit portar in fata casei mele si a postat ce se vede.
Pentru ca sunt o feminista si consider ca intre soti nu sunt secrete am trimis sotiei lui dialogul pe care l-am avut pe private messages. Vad ca ea a reusit sa il potoleasca.