4. decembra 2008 23:15:16 CET
Dupa cum probabil unii dintre voi stiti, exista un site al comunitatii BDSM din Romania. Conceptul initial al forumului respectiv a fost ca pe langa informare si schimb de experienta intre membrii sa se organizeze petreceri lunare cu specific Fetish/BDSM. Pana in prezent au fost aproximativ 7 astfel de petreceri in ultimul an.
Locatia nu este o problema - se inchiriaza in regim hotelier orice si oriunde. In cazul petrecerilor mai restranse am folosit studioul meu care desi nu este prea incapator a fost un loc de joaca potrivit pentru un grup de maxim 6 persoane.
Jucariile nu sunt o problema - majoritatea celor pasionati avem dulapuri intregi. In plus cam orice dispozitiv poate fi improvizat :P
Costumatiile sunt inutile pentru barbati din punctul meu de vedere. Sclavii oricum stau goi in majoritatea timpului. Masterii se pot imbraca casual dar sobru (pantalon si tricou negru). Pentru femei e si mai simplu. Cred ca oricine are macar cateva articole de lenjerie sexy.
Marea problema nu sta in cele prezentate mai sus - probleme discutate de voi pe forum ci in calitatea oamenilor prezenti la petrecere.
Din experienta avuta in ultimele 13 luni in care m-am ocupat de administrarea forumului si organizarea petrecerilor am observat ca desi initial foarte multi isi doresc sa participe pana la urma foarte putin ajung sa fie prezenti (din varii motive). E imperios necesara strangerea unui avans pentru plata locatiei - ni s-a intamplat de mai multe ori sa isi anunte prezenta 20 de persoane si sa ne trezim cu 10. Evident ca toate costurile s-au dublat - nasol. In plus multi din cei care vin nu au curajul sa participe efectiv. Asta ii intimideaza si pe cei care se joaca. E nasol sa te lasi umilit cand altii te privesc de pe canapea.
In plus mai este si problema intimitatii si sigurantei. Cum poti sa stii ca toti cei care vin sunt persoane de incredere, ca nu sunt reporteri la vreo revista de scandal in cautare de articole "incendiare" sau ca nu au unele probleme comportamentale care ar putea pune in pericol integritatea celorlalti? Well - pentru asta este nevoie ca fiecare din cei prezenti sa fie autentificati de cineva de incredere - sau sa vina cu recomandare - dar asta ori exclude din start o mare parte din persoanele care ar vrea sa vina sau aglomereaza incredibil programul organizatorului, care trebuie sa isi ia si responsabilitatea deciziei de a invita la petrecere un om cu care a vorbit cateva ore la o cafea.
Ce am vrut sa spun prin postul meu? Ca desi nu este imposibil sa organizezi intalniri reusite este dificil. Lipsa unei organizari stricte va face ca petrecerea sa nu se realizeze sau sa fie un esec.
Sper ca aceasta petrecere sa aia insa loc si sa fie reusita. De altfel, in cazul in care ar fi ceva sigur mi-ar placea sa particip impreuna cu unul din sclavii mei.