Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 8. marca 2007 11:27:04 CET
    Praxe se ukázala býti jinou, než jsou tvoje obavy. Příliš despotický správce fóra se ztrácí svůj kredit a stává se předmětem všeobecného opovržení, výsměchu a jím založené fórum rychle zaniká..
    Každopádně konečné rozhodnutí o tom, zda zakladatel fóra dostane pravomoc k mazání cizích příspěvků je na adminovi a předpokládám, že ten dokáže zvážit všechna pro a proti..
  • 8. marca 2007 11:19:01 CET
    Ak bude mat zakladatel fora pravo selekcie, tak bude prispievatel pisat podvedome pod tlakom, aby nebol vymazany a nenapise to, co si skutocne mysli, alebo iba skreslene.
    Potom by som to uz nenazval forom ale "klubom priatelov mojej myslienky".

• 8. marca 2007 10:47:47 CET
    Ano, fórum vzniklo jako řečnické... ale když se nějaký oponent na fóru choval jako hovádko, někdo mu na hlavu vylil nočník, nebo ho hodili do kašny, aby si zchladil hlavu:))
    Vycházejme z toho, jaké podmínky máme teď a tady.. Nemyslím, že účelem možnosti odstranit příspěvek by mělo být odstraňování příspěvků nesouhlasných, ale možnost zasáhnout v případě, kdy dochází k hrubým osobním útokům, nebo třeba tapetování a podobně. Takovéto věci stejně odstraňuje admin - tedy by mu mohlo ubýt trochu práce..
  • 8. marca 2007 10:12:40 CET
    Forum vzniklo ako recnicke, nie ako pisane.Niekto "hodi na plac" myslienku a ostatni s nou bud suhlasia, alebo oponuju protinazorom.Myslis, ze autor myslienky moze nazory, ktore su podla neho nespravne, vulgarne, alebo duplicitne vymazat? Asi tazko.:-)

• 8. marca 2007 9:53:24 CET
    já vím:)))
    • 2 posts
    8. marca 2007 9:45:58 CET
    ja som admin
  • 8. marca 2007 8:52:37 CET
    Myslím, že zda-li je, či není zakladatel fóra jeho majitelem určuje vyšší instance, tedy admin serveru..:)) Ale také se domnívám, že zakladatel fóra by měl být jeho správcem a tedy by měl nést určitou zodpovědnost za to, aby se v jím založeném auditku udržel pořádek a jistou, řekněme komunikační úroveň.. K tomu ovšem potřebuje i jistou pravomoc. Pokud by tuto pravomoc zneužíval, jistě by se někdo ozval a v takovém případě, by měl rozhodující právo admin, který by mohl toto "správcovství" odebrat a přidělit je třeba někomu jinému, nebo si je ponechat sám.. Tímto způsobem to funguje na mnoha serverech a to ku prospěchu jak diskuzních fór, tak diskutujících a nakonec i admina, který tímto část své práce (kontrola fór a mazání nevhodných a společensky neúnosných příspěvků) přenese na další lidi..
    • 2 posts
    7. marca 2007 18:49:23 CET
    toto prosim vas neberte ako nazor stranky Domina.sk, ale ako moj skuromny ...

podla mna zakladatel fora nieje jeho majitelom, je to len clovek ktory dal namet na diskusiu, ako sa potom odvyja samotna diskusia je vecou tych co boli ochotny sa do nej zapojit
    • 2 posts
    7. marca 2007 12:45:29 CET
    pretoze to tomu foru podla mojich skusenosti vo vacsine pripadov pomaha. A ked tam nikto nebude prispievat tak sa proste strati v prepadlisti.
    • 2 posts
    7. marca 2007 12:05:59 CET
    A preco by mal mat zakladatel fora nad nim kontrolu?(pripomina mi to stare dobre casy)
    Ved forum je institucia, kde si kazdy moze vyslovit svoju mienku, nazor a to bez cenzuri.
    • 2 posts
    7. marca 2007 11:46:32 CET
    Na druhej strane potom majitel toho fora nema akukolvek kontrolu nad jeho obsahom a vzhladom na to ze ked sa mi nepaci sposob akymje nejake forum vedene mozem si zalozit vlastne videla by som pravo mazat prispevky vo vlastnom fore ako plus.
    Nehovoriac uz o duplicitnych prispevkoch.
  • 7. marca 2007 10:11:26 CET
    Podla mna je to dobre tak, ako to je.Prispevok si moze mazat iba ten, kto ho tam dal.
    Ak si bude moct zakladatel miestnosti mazat prenho neziaduce prispevky, tak to bude o nicom.Budeme si tu vsetci iba pochlebovat, alebo co!?

Mozna aj Milos raz pochopi, ze nie vsetky prispevky, ktore tu napisal, trebars v alkoholickom opojeni, su OK a sam ich vymaze.(aj to je mozne, ze nevie, ako sa to da vymazat - treba mu vysvetlit)

• 7. marca 2007 6:58:38 CET
    Upozorňovala som ťa na Petru Volákovú v rubrike Celebrity. Máš ju tam 2x Ak s tým niečo neurobí tak ťa budem musieť potrestať Nemám nič proti nej ale nie je to dobre ked musím hlasovať 2x
  • 6. marca 2007 16:44:01 CET
    mazani prispevkou yo yo yo - yo yo to by mozno ze aj slo ten co si zalozi diskusnu miestnost tak by mohol v nej aj neziaduce prispevky mazat ale konecne slovo za to da ad mini strator. Alebo programator tejto stranky.
  • 6. marca 2007 9:41:59 CET
    To on jistě začne i tak:((
    • 2 posts
    6. marca 2007 9:28:10 CET
    ja by som ho radsej nechala :-) inak nam Milos zacne exhibovat v dalsich miestnostiach a neviem ako ty ale o to ja nestojim :-))
  • 6. marca 2007 8:14:29 CET
    Prosba - bylo by lze odstranit fórum facefarting?? Má nulovou informační hodnotu a jediné co se tam děje je exhibice Miloše...
    • 2 posts
    20. februára 2007 1:50:14 CET
    diky
    • 2 posts
    20. februára 2007 1:49:57 CET
    urobene ... este mate niekto nejake navrhy ?
  • 18. februára 2007 15:09:32 CET
    ak ti to pomoze, prisiel jeden, asi ten co ste aj chceli a na druhy den, naraz prisli tie 2, navlas rovnake tomu prvemu :-)

dik.
    • 2 posts
    18. februára 2007 9:31:17 CET
    no to sam budem musiet vypatrat preco prisli 3 ... povodny zamer bol jeden :(
  • 17. februára 2007 23:36:16 CET
    docital som sa tu o nejalych bodoch, tiez mi to nic nevravi a je nas tu asi viac, nemohol by to tu teda niekto objasnit?
    Inac som rad, ze domina.sk opat fuguje, a priel mi aj mail, ze uz ide, a potom dalsie 2 take ist :-) preco? ci sa to len nejak ztrojilo?
    vdaka
  • 16. februára 2007 15:50:37 CET
    eště něco: líbilo by se mi, kdyby se při hlasování o fotku měsíce zachovával výběr tematických okruhů zvolených v tom formuláři s těma checkboxama vpravo. Takle sice když si vyberu a kliknu na change, se mi tam objeví fotka z okruhu, kterej jsem vybral, ale jakmile pro ni hlasuju, další fotka už bude z kategorie "Všetky". Neměl bych s tim problém, kdyby v tom "Všetky" nebyly i maledom. Ty nemusim.
  • 16. februára 2007 9:41:41 CET
    Když chci editovat vstup do fóra, va kterým jsem použil odkaz, musim tam ten odkaz vytvořit znova, protože do toho editačního text-area se vypíše jenom text příspěvku a tagy jsou v čudu. Nešlo by to tam loupnout ve tvaru, v jakým jsem to zadal? Vždyť musí bejt uloženej...
  • 16. februára 2007 9:29:34 CET
    No tak ide to podstatne lepsie. Co som rada. Ja pouzivam firefox tak ako som tu docitala tak by mi to aj malo ist dobre.