Ja osobne by som prijala inak riesene spravy. Obcas sa mi stane ze precitam spravu hned neodpisem kliknem inde a sprava je fuc. Je to zle ze ak zavriete spravu a kliknete na nove mate po sprave.
Dalej k tym spravam. Prijala by som ak by som videla rozhovor ako na pr na pokeci. To ze napisem spravu a osoba mi odpise a vidim len jeho je moc zle. Niekedy si potrebujem precitat par sprav lebo stracam"nit".
Tiez sa priklanam k vyhladavaniu ludi podla veku vysky zamerania a pod.
Velmi ocenujem niekoho ignorovat to je vyborny napad! Zato dakujem adminovy. Okrem sprav by som asi ale nemenila nic az nato vyhladavanie. Ale tie spravy ma moc hnevaju asi zacnem posielat postoveho holuba lebo tie spravy su no des! :(
Posledny tyzden nikto novy,ziadne registracie,a vyskocia roky mrtve temy,bud blbne server alebo je total pomyleny cely program v domine,,je to divne tieto zmetky tu doteraz neboli,,
Zeby Trojani uradovali,,,?...
Bug report: zoznam užívateľov, zoznam nových užívateľov a registrácia hodí prázdnu stránku, naľavo navigačné menu je ale to je tak všetko. Žiadny obsah.
Neviem aj ja mam to iste len cez pc a tablet ale cez mobil mi vypisuje zamietnuty pristup,,bohvie co kto zasa robi,,,zeby koli prazdninam aby sa sem nenatrieskali predpubertaci,,,?.. Len tak uvazujem,neviem preco,,,
ako to ze to nevies zrusit ak si skutocne autorom vlakna,,,?.. v normalnom programe to ide,,,?.. tazko na dialku radit,,ak frcis aj na inych sietach tak si odskusaj na FC,, Gob,,atd ktory ta nepusti a budes v obraze,,,
Zaujímavé,sú tu všelijaké vlákna,ale to,ktoré som zalozil zmizlo asi po hodine!!!
Mozes mi k tomu aspoň nejaké vysvetlenie podať?
Alebo Ty,admin a Aragorn ste ta istá osoba a potom to dáva všetko,čo sa tu deje zmysel!
ano a nielen to, neposedny robot registruje novych uzivatelov, zaiste si mladik odhalivsi technicku nedokonalost lieci svoje ego na mojej oblubenej stranke
161000 uzivatelov online ;.) byt admin zacnem behat s rukami nad hlavou ;.)
ja som to pochopil ako odrstranovanie uzivatelov ktory sa sem regnu naloguju raz a tym to skonci ..... to by som prijal aj ja ... ostalo by nas tu mozno par stovak aktivnych
Neviem ako moc sa tu tomu správcovia venujú ale ako vidím nie moc. Sak je to aj pochopiteľne keďže sa tomu venujú vo voľnom čase.
Ale ak by si našli čas na pridanie menšej feature-ky a to filtrovanie prihlásených používateľov podľa nejakých kritérií. Myslím že by to ľudia ocenili a neni to až tak veľa roboty.