15. novembra 2012 15:47:49 CET
Dik.
Este mam dalsiu tachnicku otazku.
Neda sa nejakym sposobom vo fore zmenit to okienko s textom spravy, ked clovek pise odpoved, aby bolo VACSIE ????? Z toho dovodu, ze takto si clovek nemoze pred odoslanim svoj prispevok precitat ako CELOK a upravit formulaciu, atd.
O nic ine nejde, iba aby bolo okienko vacsie - to by nemusel byt nejaky extra problem ci?
A to z toho dovodu, ze napriklad ja si zvyknem svoj text pred odoslanim precitat aby som pripaadne opravila nejaky ten preklep alebo doplnila nieco, ak som na to zabudla. v tomto malom okienku to nie je absolutne realne, a tak clovek vidi voj prispevok az po odoslani a niekedy aj trikrat pouzijem edit, kym vlastne nesformulujem spravne to, co by som chcela povedat, a tym editovanim je to dost pracne a casto sa stane, ze kym vlastne napisem kompletne co chcem, stihnem uz dostat reakciu.
Takymto sposobom obcas vznika k nedorozumeniam medzi uzivatelmi, ked si niektori myslia, ze niekto ,,edituje" naschval vo svoj prospech, ked niekto stihne odpovedat skor, ako ten prvy da nejak dokopy to, co vlastne chcel napisat a vyjadri to spravne (to uvadzam iba priklad).
Na sebe som spozorovala, ze ked pisem cez toto male okienko, robim ovela viac preklepov ako ked pisem normalne a vidim text ako celok. A vsimla som si ze toto robia aj niektori ini ludia, tak nadobudam dojem, ze asi nie som sama, ktora by to vacsie okienko ocenila.
Keby bolo to okienku ASPON minimalne tak velke ako je v sukromnych spravach...
Da sa to?