Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 24. augusta 2012 21:36:39 CEST
    ...aj mne sa to robí na HTC cku..myslela som, ze mi odchádza telefón;-)))
  • 24. augusta 2012 19:25:29 CEST
    Posledny mesiac-dva mam problem s ovladanim tejto stranky cez HTC smartfon. Jedna sa hlavne o menu vlavo. Ked tuknem na zelanu polozku, ta sa mi na zlomok sekundy oznaci, no vzapati mi to preskoci na susednu polozku (niekedy vyssiu, inokedy nizsiu, zda sa to byt nahodne). Zvycajne pomoze extremny zoom (font ma zhruba 1cm), ale aj vtedy to niekedy zblbne. Pripada mi to, ako keby boli redefinovane klikatelne oblasti. Zacalo to zhruba v case, ked sa tu objavili nove upravy.
    Stretol sa tu s tym este niekto?
  • 24. augusta 2012 15:43:31 CEST
    Nejak viazne komunikacia, zbiera sa tu off topic a hlavne SPAM... Mozno by uz sa mali zaviest nejake pravidla, lebo spamu pribuda.

Ak dovolenka, tak si to uzi, ak vela prace tak nech rychlo ubehne =)
  • 23. augusta 2012 16:21:32 CEST
    http://www.domina.sk/forum.php?act=viewall&menopic=2629&counter=1&lang=sk
  • 13. augusta 2012 12:17:36 CEST
    ale ako iste poznáš........účel svatí prostriedky.........
    • 5 posts
    13. augusta 2012 11:50:06 CEST
    Asi nielen ja som si vsimla, ze sa tu vytvaraju temy o zenach ponukajucich sluzby.

Nebola prave na toto ta sekcia ,,rebricek domin" ? Lebo myslim, ze taketo ,,reklamne" tahy na forum fakt nepatria
    • 9 posts
    11. augusta 2012 19:15:37 CEST
    Skoda ze niesom prasa,ale len hovado
  • 11. augusta 2012 13:33:54 CEST
    ...na tejto stránke ten, kto ma väčšiu hubu, patent na rozum a do kolonky zamestanie si píše riaditeľ/ka zemegule:-))))a ešte by som zabudla...ujo admin:-))))dnes mam s nim robotu:-))) a v normálnom živote ten kto má moc... čo už narobíme, že v drvivej väčšine sú to tie najväčšie prasce...
    • 9 posts
    11. augusta 2012 13:23:01 CEST
    Casto si kladiem otazku,kto vlastne urcuje co je mimo a co este nie?
  • 11. augusta 2012 12:47:03 CEST
    :-))))))))no vidíš, na čele s ujom adminom:-))))
  • 11. augusta 2012 12:42:00 CEST
    tuším sme všetci......
  • 11. augusta 2012 12:39:51 CEST
    ...no a?...kašlať na to, veď na zadok nedostaneme, len nás admin spraví neviditeľné...ale povedz mi, kto tu na domine nie je trochu mimo:-)))))
  • 11. augusta 2012 12:36:50 CEST
    ani nehovor......často lietavam ...len sme trošku mimo témy
  • 11. augusta 2012 12:32:55 CEST
    ..a k tomu veku..aj ja som zistila, že priznať si kto som, aká som a čo chcem dáva neskutočnú slobodu a KRIIIIIIIDLA:-))))
  • 11. augusta 2012 12:30:15 CEST
    ...tak teda?:-))))ty nebudeš potrebovať vnukom ukazovať a objasňovať kto si a aká si...ver, ze gény sa nezaprú...normálne ti tie deti začínam závidieť:-))))
  • 11. augusta 2012 12:27:55 CEST
    ta máš skoro pravdu....čím som staršia,tým si viac užívam......deti ma podporujú......sú tiež +
  • 11. augusta 2012 12:22:28 CEST
    ...ale no tak:-))))určite to nebude trvať roky:-)))admin je zda sa šikovný ujo a dúfajme, že aj detailista a tak vychytá tie najmenšie nedostatky...ozaj a čo s tým ma dôchodok?...veď to nič neznamená...
  • 11. augusta 2012 12:12:01 CEST
    jasne.....raz ak budeme velkí a bohatí......som dost trpezlivá...sem tam.........že by som sa do mojho dochodku dožila?že by moje vnúčence videli z koho pochádzajú?
  • 11. augusta 2012 12:08:38 CEST
    ...tak jasné, len to už je o dotiahnutí všetkých detailov...raz snáď dôjde aj na takéto jemné kozmetické úpravy...teraz som však rada, že vôbec fungujeme. Zažili sme tu všetko možné, od dlhodobej nefunkčnosti, cez absolútny nezáujem admina o naše dotazy a pripomienky....všetko chce čas, tak buďme trpezliví...
  • 11. augusta 2012 12:03:20 CEST
    možno by bolo dobré,keby tam nebola len kolonka na frázy,ale zvlášt aj pre nicky......aby sa nezobrazovalo všetko pokope
  • 11. augusta 2012 9:49:08 CEST
    ..ale corwin ma pravdu, ukazuje to co o danom človeku napíše niekto kto reaguje na neho, alebo jeho príspevok vo fóre ale aj to, co napise on...tie príspevky sú premiešané, nasledujú v časovom slede za sebou. Čiže sa prelínajú reakcie iných a aj jeho príspevky..... a ak prispel nick, ktorý hľadáte, nie je v tej lište v ľavo (autor) uvedené kto ho napísal ako je to vo fórach, lebo ten príspevok automaticky patrí hľadanému nicku...
  • 10. augusta 2012 15:27:05 CEST
    NO to hej, ale mňa by viac zaujímalo to čím niekto prispel, nie čo píšu o ňom.
    Mne to ukazuje len ak bol spomenutý v príspevku, to čo napísal mi nenájde.
    • 5 posts
    10. augusta 2012 15:05:21 CEST
    ano, mne to ukaze vsetko kde je spomenuty dajaky nick :-)

ad ikus. mno, ked mas taky nick, nie je sa co cudovat, ze to najde podstatne viacej ako by si myslela :-)
  • 10. augusta 2012 9:04:54 CEST
    Tiež som to teraz skúšala a vyšiel mi len jeden výsledok napriek tomu, že ten nick čo som zadala prispieva pravidelne. Aj to nebol jeho príspevok ale taký v ktorom ho spomenuli.
    Tak asi to nie je celkom to čo som myslela. Tebe to ukazuje všetko čo pridáva, ked si niekoho zadáš?
  • 9. augusta 2012 23:42:58 CEST
    klikla som na tú funkciu....zadala som svoj nick......objavila sa každá konverzácie,kde sa nachádza toto slovko...aj v rámci iného slova......čiže sa objavila taká konverzácia,do ktorej som nikdy nevstúpila,len zhodou okolností sa náchádzajú rovnaké písmenká v nejakej vete