23. marca 2007 15:41:36 CET
Taky mi ty módní vlny, co šplouchají ulicema, vyjdou vstříc jen občas, bohužel. No ale semtam se to povede, před několika málo rokama například dost dam chodilo v kožených kalhotách a kožených kabátech. To jsem byl tak v sedmým, osmým nebo eště dalším nebi, protože to je přesně moje, to jsem celý dny lítal po městě a hltal očima všechny takhle oblečené, které jsem potkal, a v duchu prosil, ať tohle vydrží co nejdýl.
Loni se aspoň nosily kozačky pod vyhrnutými džíny, aspoň že tak, a letos vídám zase dost kozaček natažených přes nohavice, to je sice taky hezký, ale uměl bych si představit i víc ;)
Semtam umí něco pěknýho vypotit i některej z větších návrhářů - před časem Blanka Matragi, oblíbená to šatotvůrkyně mé Paní (btw: shodli jsme se, že "Ta to má určitě taky", což je naše soukromé označení pro Dámy, které si dovedeme představit jako Dominy), představila výstup, při kterém měly na sobě snad všechny modelky černé kožené rukavice nad lokty. To jsem taky volal prozřetelnost, ať se to ujme i tady. Nepomohlo to.