16. júla 2011 16:23:31 CEST
Zdravim vospolok
Ako hovorievali uz nase stare matere, aj ked hold asi nie k tejto teme, proti gustu ziaden disputat, takze pokial niekto citi akutnu potrebu sa pochvalit svojim susedom praktikami, co doma stvara, dajme tomu, ze som schopny ho chapat. Treba sa ale podla mna zamysliet na par dalsimi vecami....
1. Maju o to ludia v okoli naozaj zaujem? Velmi ztazka si viem predstavit, ze by mi moj sused zacal rozpravat o tom, kedy a kde to so svojou manzelkou robili a aka je ta misionarska poloha popierdeli. (poprdeli v sarisskom dialekte...poznamka autora
) Je mi to fakt jedno, je to jeho vec. Nech mu zdravie sluzi, nech sa ma fajn, ale co ja s tym...?
2. Je naozaj korektne uvadzat ludi do rozpakov? Obojky, bice a urcite druhy oblecenia su predsa druhom vyjadrenia sexuality a vystavenia svojho fetisu. Je podla mna v poriadku, pokial to ludia robia na miestoch, kde su ini ludia s podobnou zalubou, ale preco to davat na obdiv sirokemu okoliu? Z ineho uhla...vacsine ludi sa paci obycajna hola zena :-)...jej pritomnost nikoho neprekvapi na nuda plazi, v strip klube, ci doma v kupelni. Ako by ste sa ale citili, keby vase pat rocne dieta kazdy den stretavalo nahu susedu pri vyberani posty...zena s obojkom je podla mna tak trochu ako keby bola hola...len predstavuje objekt tuzby pre inu skupinu ludi. Sexualita to ale je, a preto si myslim, ze by sa okoliu mala davkovat s rozumom. Nehovorim, ze by zeny nemali nosit nic pritazlive, ci na nohach vysoke opatky.
Spolocnost ale pomerne dobre chape, co je este v medziach rozumnej miery chochmesu a co uz posoby nevitane napatie. Myslim si, ze BDSM scena, uz aj v CR a SR, poskytuje dost vela moznost na pochvalenie sa novym outfitom, bez nutnosti obtazovat okolie.
3. Jednym z hlavnych hesiel Francuzskej revoucie, ktora bez ohladu na to, aky mala priebeh, znamena vacsi skok pre ludstvo ako krok pana Armstronga bolo: "Tvoja sloboda konci tam, kde zacina sloboda ineho cloveka." Treba si uvedomit, ze keby sme sa uz aj zmierili s dopadom zverejnenia svojej orientacie na seba, este stale mame rodinu a priatelov. Co ak moju babku (uz bohuzial ziadnu nemam, ale ako priklad sa to hodi...), kvoli zverstvam svojho vnucika vylucili zo spolku sikovnych ruk a tradicnych remesiel...akokolvek je to nelogicke a nemoralne, pre babku to znamenalo vela a vylucili ju kvoli mne. Co ked sa moj brat rozhodne kandidovat na prezidenta a mna sa tak media rozhodnu dostat na titulne stranky, najlepsie s fotkou pekne v obojku. Urcite sa potesi. Co ked sa budu mojim detom v skole smiat, lebo ich tato je uchylak...budem ich nahanat okolo skolskej jedalne s bicom aby prestali?...zavru ma a mojim detom sa budu smiat dalej, len uz v detskom domove.
4. A v neposlednom rade...neviem, co za prace ludia v tomto fore robia...ale nech mi nikto nehovori, ze zverejnenie takejto informacie nebude mat na ich zivot a pracu dosah...ano, mozete svoju pracu robit dobre a ano, stale sme vsetci hodnotni ludia...teoria za nami...ale da sa dopredu odhadnut, ci moj sef nie je puritan, ci to kolegovia nezneuziju...
Co takto iny priklad...pochvalim sa kolegom, ze som D-cko a ze rad simulovane znasilnujem zeny...dva mesiace na to musim vyhodit jedneho z podriadenych, tak vyhodim tu menej kompetentnu z dvoch kolegyn...ju to do krvy urazi, kvoli hypoteke pride o byt...2+2...a zrazu stojim proti zalobe, ze som sa ju pokusil znasilnit...na sud samozrejme predvolaju vsetkych kolegov, ktorym som sa pochvalil.
Takze zaverom...dva krat meraj a raz rez...a ked uz niekoho zrezes, dva krat sa zamysli komu to povies...