16. júla 2011 22:08:24 CEST
Ja to neviem rozdeliť.... vždy vnímam celok, nie oddelene.
Ale môžem tu napísať, že napríklad nie som nejak extra založený na prsia (možno preto, že som bol kojený len 2 týždne...
), ale hypnotizuje ma zadoček...(so všetkým, aj s tým, čo je v jeho vnútri...), a o bodík nižšie sú to tieto časti tela : oči, pindulka, bruško, chrbátik, prsia (osobne ma chrbátik vzrušuje asi rovnako ako prsia...a prsia ma vzrušujú rovnako ako bruško...), nôžky....
Ďalej je pre mňa veľmi dôležité, ako súčinne vyzerá pusa v spojitosti s bradou. Ak sa mi nepáči na žene jej pusa a brada, tak už to nezachráni nič... (neviem prečo to tak je...).
Ďalej zbožňujem chodidlá...možno o pol boda viac než prsia...
Kolienka ma nejak nezaujímajú, ale rúčky (dlaň, prsty) a stehienka, to áno...
Veľmi ma vzrušuje podpazušie...vzrušuje ma všetko, čo je "na hrane", v záhyboch, "v rohu".... Prsia nie sú na takých miestach ako podpazušie, pindulka, zadoček..... Sú ale veľmi pekné na pohľad, no vzrušovali by ma na rovnakej úrovni ako pindulka a zadoček vtedy, keby dávali mliečko... :-)... a to dávať môžu, no len v určitý čas života ženy (vieme aký)...
A prečo ma (okrem výrazu v tvári, ktorý je pre mňa najdôležitejší) na ženskom tele najviac zaujíma zadoček ? Neviem.... možno preto, že produkuje "hnoj", vďaka ktorému je život na planéte, od kyslíka po potravu ?... MOŽNO. :-) Alebo možno preto, lebo je taký symetrický.....dve polovičky, a medzi nimi dieročka...
Proste som zadočkový, ale tak isto veľmi zbožňujem pindulku... no najradšej s chĺpkami a spotenú (no zdravú)... a možno v tom ohľade na mňa veľmi prsia "nefungujú", lebo ich ťažko vnímať čuchom a chuťou - je to dosť obmedzené. Ale zadoček a pindulka, pazušky, nôžky... tie cítiť :-)
Tak či tak, najviac ma na žene priťahuje výraz tváre - a to presne taký, ktorý hovorí : "Sme spolu, je nám krásne, máme krásny vzťah, vieme o sebe všetko, sme bez zábran, budujeme spoločný život...Miláčik...ľúbim Ťa... a som šťastná, že aj Ty mňa...
".
Ale to je ešte hudba budúcnosti...