Ktora cast tela najviac?To nie az také jednoduché podla mna.Pekne tvary samosebou sú len hmota,ale punc im predsa dáva predovšetkým osobnosť nositela,jej alebo jeho vyzarovanie atd.
V takýchto ponímaných súvislostiach je to u mna predovsetkým zadok zeny s neodmyslitelnym vyzarovaním jej pohladu niecoho,co sa niekedy ani vyjadrit nedá.Samozrejme pekné prsia.Cize stupnica v tychto intenciach:mozog 10b,zadok 9b,prsia 8b.
tak u mna vlasy. tvar, postava, prsia. Toto musi ist dohromady. Ked ma zena dlhe vlasy peknutvar a postavu a k tomu pekne prsia....je to uzasne. A pokial by to mala byt aj partnerka takaj mozog fungujuci
no, niekedy som rychle stene strucne to bolo, ale zase konkretne a jasne :-) mam rad aj ine veci, ako tu uz pisali ini, nozicky v silonkach a kozackach, mnam...ale mozok, to je pre mna to naj...
urcite krasne nohy v silonkach a k tomu cizmy alebo lodicky na vysokom opatku, ked vidim taku krasnu damu na ulici,najradsej by som si hned klakol k jej noham a zacal ich jazykom umyvat
jednoznacne zadok-10bodov,
prsia-8 bodov,bradavky-9 bodov
celkovy pohlad na stavbu tela-7bodov
chrbat-7 bodov
pohlavne organy-5 bodov
nohy-1 bod
ako erotogena zona-usny lalocik-chcel som dat 10 bodov,ale na pohlad ho ma asi kazdy rovnaky.