Forums » Nekategorizováno

feminizacia??

  • 10. januára 2006 18:44:21 CET
    Neviem co je to feminizacia a poprosim vas aby mi to niekto vysvetlil, dakujem
  • 18. novembra 2008 20:28:53 CET
    Zdravím Vás madam!
    Však já také nikde netvrdím, že k profidominám chodí jen nezkušení, ale je to jedna z jejich prvních štací. je to totiž nejjednoduší kontakt k dominám - přes jejich inzeráty. Moje druhá odpověď se týkala věty o zamyšlení se... (viz předchozí sled psaní s Madamme)
  • 18. novembra 2008 18:51:39 CET
    Pre mna to urcite ponizujuce nie je, necitim sa byt menej alebo viac ako dievca dokonca sa citim sebavedomejsie a uvolnenejsie ked som prezlecena, "menej" je problem zapadnej spolocnosti kde maju muzi silnejsie postavenie a zenske vlastnosti a oblecenie sa spolocnostou akoby povazovali za menej a muzske za viacej, aj ked uz to rozdelenie kriva. Ponizujuce to moze byt pre chlapov ktori si na svojom muzstve velmi zakladaju a zena ich premeni na zenu proti ich voli napr za trest a necha ich sluzit jej, ale to je uz skor humiliation :)
  • 18. novembra 2008 18:11:15 CET
    A obvykle tyto inzeráty jsou spíš od lidí, kteří nemají moc zkušeností a chtějí spíše v životě experimentovat podle svých představ získaných na netu. Takže to jsou objekty pro profi dámy.-ANI BYCH NEŘEKLA.

    1.) K profinám nechodí jen nezkušení, o tom by jsi Kazouhu mohl něco vědět

    2.) Pokud "to" má onu Dámu, i když profi, dlouhodobě bavit a nechce si to nechat zošklivit, silně pochybuji o tom, že vyhoví kdekomu, jenom proto, že dotyčný zaplatí.

    3.) Spousta lidí neumí správně volit výrazy, nejen v zadání inzerátu, to ještě neznamená, že jsou nezkušení, či to myslí doslovně.Např.chtěl bych zažít znásilnění análu připínacím penisem, chtěl bych být nucen k orálnímu sexu, donucen obléci si ženské prádlo, atd. Ke slovu donucen je potřeba automaticky domyslet uvozovky, ve skutečnosti to znamená: Chci být nucen jen jako, potřebuji cítit nadvládu,.....
  • 17. novembra 2008 21:14:54 CET
    Inzerenti? Ti ani náhodou a ostatní , no ti podle navozené situace . Subíci, dlouhodobě praktikující, ostatně náležitou úctu mají, o tom jsem přesvědčen, a jejich ponížení je jejich touženým prožitkem a má ji na svědomí Domina.
  • 17. novembra 2008 21:08:17 CET
    to neviem. Mne by stacilo,keby sa nad tym trochu zamysleli
  • 17. novembra 2008 21:04:12 CET
    A obvykle tyto inzeráty jsou spíš od lidí, kteří nemají moc zkušeností a chtějí spíše v životě experimentovat podle svých představ získaných na netu. Takže to jsou objekty pro profi dámy.
  • 17. novembra 2008 20:59:38 CET
    presne tak,v suvislosti s CD povazujem napriklad za ponizujuce nasledne hry v style sissy maid alebo pouzitie ako slapky Chcela som tu prejavit svoj nazor na caste stylizacie v inzeratoch typu "milujem ponizenie ked som preobleceny za zenu", co by sa do istej miery dalo povazovat za urazku zenstva ponizujuca je az ta nadstavba,nie samotne CD Toto je myslienka, ktoru som chcela prejavit
  • 17. novembra 2008 20:50:48 CET
    Ano, latex je barevný a bylo by blbé, kdyby vše bylo jenom černobílé, ale latexovou anonymitu parlamentním existencím bych nedopřál, stačí, že mají imunitu.
    CD taky nepovažuju za ponižující, ale mohou nastat, a to cíleně, situace, kdy se z toho ponížení vyvrbí, ale to si už obvykle řídí Madam.
  • 17. novembra 2008 20:42:44 CET
    No,ved latexove oblecky nemusia byt len cierne, dali by sa obstarat v cervenej,modrej,ba i zelenej farbe Ja sama samotne CD za ponizujuce nepovazujem, zmena imidzu nie je podla mna postacujuca podmienka
  • 17. novembra 2008 20:41:19 CET
    Možná je feminizace poctou ( zvlášť když se na něj těší obě strany, i když z různých důvodů), ale ponížením je důsledek feminizace - tedy vizáž takto změněného tvora a pak už záleží i na postoji stvořitelky, jak se bude k tomuto výtvoru chovat.
  • 17. novembra 2008 20:36:14 CET
    co by mohlo viest damu k tomu,aby pretvaranie muza na svoj obraz videla ako nieco ponizujuce? Dobre,pomozem ti Ako ponizujuce moze byt to,ze k tomu muza prinuti proti jeho voli napriklad ... i ked, ak ju povazuje za nadradenu,tak preco to chape ako ponizenie a musi sa nechat prinutit pri poziadavke,ktora by vlastne mala byt poctou?
  • 17. novembra 2008 20:34:12 CET
    No hodně by se mi líbilo chodit v "univerzálním" latexi po ulici a patřičně "upraven". Parlament bych do toho netahal, aby jsme na ně dobře viděli , ale ponížení chlapa v dámském převleku není o tom, že bychom zneuctívali tu čest aby se z něj na chvíli stala žena, koneckonců makeup hodně těchto submisivních tvorů vzruší, ale výsledek, vzhledem k mužské fyziognomii a konstelaci s tolika ženskými doplňky působí hodně komicky. A dochází k degradaci mužského ega, portože ne každý je rád terčem cílené komiky.
  • 17. novembra 2008 20:31:17 CET
    v podstate ano, tie uvahy su pravne, ale ina otazka znie, ci sa na tok diva aj dama co feminizuje. Ak ano, tak je to ako pises, ak nie a diva sa na to ako na ponizenie, je to ako pise napr. Kazouch :-)
  • 17. novembra 2008 20:24:00 CET
    Myslim,ze si trosku okolo toho presiel ano, su TV dievcata, ktore to nevnimaju ako submisivny zazitok, ale ako naplnenie svojho druheho ja, bez ohladu na vysledny efekt :-) Nakoniec, je aj vela TV domin, takze cross dress sa neda automaticky povazovat za nieco ponizujuce. Su vsak submisivni muzi, ktori sa necitia byt zenou ani kusok a ustrojenie do zenskych siat povazuju za ponizujuce. V tom vidim, vzhladom k teorii o nadradenosti zien, ktora im je zrejme vlastna, urcity rozpor. Ano,latex stiera rozdiely medzi narodmi a pohlaviami takze je svojim sposobom velmi demokraticky , mozno by bol vhodny ako uniforma do parlamentu
  • 17. novembra 2008 20:17:53 CET
    Myslím si, že jde o to, že ze škaredého chlapa neuděláte hezkou ženskou, i kdyby jste se na hlavu stavěla, takže feminizovaný chlap s dámským oblečením a makeupem je spíš k smíchu, než ku cti, i když mnohé chlapy to vzrušuje, ale jejich velitelky se obvykle baví. Znám ale situaci, kdy si to obě strany užijí aniž by někoho ztrapňoval posměch - kdy jsou oba v celotělovém latexu s nutnými doplňky, včetně masek a to mnohdy nepoznáte kdo je kdo, mnohdy ani pohmatem
  • 17. novembra 2008 20:05:35 CET
    no dobre,ale z coho si robia tu prcu? Ved ony same su zeny, co je na tom prčerobeniahodne? Chapem, ked sa muz ustroji za zenu a dama sa k nemu sprava ako k sluzke,ale samotny ten fakt, ze je feminizovany, sa mi sice zda zabavny,ale neshledavam na tom nic ponizujuce Povazuj to za akademicku debatu, nie ako moju nechapavost Ale nie je vari pravda, ze zena je nadradena bytost? Ak je na tejto axiome postavena teoria o zenskej dominancii, potom prezlecenie muza za zenu je vlastne uvedenim muza do vyssieho, kultivovanejsieho stavu a tento fakt sam o sebe nie je dovod na to,aby sa muz citil ponizene,naopak,mala by to byt pre neho cest ... su moje uvahy nelogicke?
  • 17. novembra 2008 19:55:19 CET
    Ano, být ženou je úžasné do momentu, než si z takto upraveného muže dělají autorky přeměny prču, pak je to to poníží, tedy možná
  • 17. novembra 2008 19:23:35 CET
    obcas sa zamyslam, preco sa pouziva formulacia "byt ponizovany tak, ze budem preobleceny za zenu" ... chapem, ze to muzov pritahuje,len nechapem, preco sa to nazyva ponizenim ... co je na tom to ponizujuce? Ved byt zenou je uzasne
  • 17. novembra 2008 17:42:05 CET
    jedno je pravda ze zeny maju vacsiu volnost v obleceni ako my chalani a preto chcu poniektory skusit ake to je a aj ja som to skusil a je to nieco uzasne ako perfektne to sedi ake to je prijemne na dotyk. rad by som skusil byt v moci nejakej dominy ktora si ma oblecie ako dievca a odda sa orgiam myslim ze to moze byt super ved preco nie
  • 30. októbra 2008 18:27:00 CET
    tiez sa rad prezliekam od malicka,vysoke boty,silonky,minisukienky,saten,makeup,paruky a cely ten zensky svet je uzasny:-)ide o to,ze si chalan a urcitu dobu sa snazis zistit co a ako funguje,nechces si to pripustit a pod...v takomto pripade je skvele ak stretnes napr.dominantnu zienku,ktorej sa to paci a mozrte zacat s feminizaciou-to znamena,ze bude potlacane tvoje muzske ego a vyzdvihovane to zenske a je v topm urcite aj nutena homosexualita:-)no a ked je to vsetko ok,tak po case zistis,ze ti to je uplne prirodzene ked sa nahodis ako cica:-)a mozes pokracovat aj dalej a nastupit na hormoniky a ked este chces ist dalej,tak je tam aj plasticka chirurgia...ale to si s partnerkou dobre rozmyslite:-)pekny vecer vam prajem laura
  • 30. októbra 2008 17:59:32 CET
    mna tato predstava fascinuje od malicka :) niekto hovori ze chlapi tak obdivuju zensku krasu ze sami tuzia podobne vyzerat :) zeny maju naozaj vacsiu slobodu co sa tyka obliekania, pre vela chlapov je zenska sexi aj vo flanelovej nocnej koseli :) ci to plati aj o chlapovi v nocnej kosielke som si uz neni taky isty :)

    urcite vsak feminizacia nie je to iste co transsexualita, feminizacia je skor hra/proces v ramci postelovych aktivit, ako uz bolo spomenute, zena si zo svojho partnera spravi "kamaratku" :) urcite je za tym viacero moznych motivov - niekomu vyhovuje pocit zahanbenia, a mozno sa dakej zene nechce upratovat tak si spravi sluzku z muza :))
  • 25. októbra 2008 17:46:01 CEST
    ahojte,

    co sa mna tyka tak u mna boli prvotnym popudom k noseniu zenskech siat - a ako tu uz bolo spomenute ze silonky hraju prim,tak aj ja som si ako prve obliekol mamine,alebo sestrine silonky (nepamatam sa koho boli - bolo to uz davno - mal som asi 8-10 rokov) odjakziva ma fascinovali a vzrusovali pekne zenske nohy v silonkach lodickach a kratkej sukni,takze detska zvedavost ma doviedla k tomu ze som si aj ja chcel vyskusat ake to je mat dokonale hladke nohy obtiahnute jemnymi silonkami,vklznut do lodiciek,skusit si ako je to chodit v sukni ,sediet tak ako sedia zeny - nohy sposobne spolu,alebo prehodene jedna cez druhu...a pacilo sa mi to,ten pocit bol a je fantasticky,zavidim zenam ze tak mozu chodit denne,ze mozu prist do predajne s topankami a mozu si vyberat a preberat a kupit tie krasne veci -- asi som sa nechal uniest :))
    kazdopadne u mna je feminizacia vyjadrenim mojich tuzob,obliekat sa ako zena,a kedze som submisivny tak byt sluzkou,dokonale upravenou,v kratkych satach,silonkach ihlickach,je to ponizenie a radost sucasne,
    dufam,ze si raz najdem partnerku,s ktorou si budeme navzajom vyhovovat...
  • 12. marca 2008 19:13:45 CET
    xyz333

    Ooops, ospravedlnujem sa. Omylom to bola nutena de-feminizacia

    Ako to beru vseobecne .. neviem. Sam mam na to uz uplne iny pohlad ako kedysi.
  • 12. marca 2008 16:38:02 CET
    To je nedorozumenie. U mna nie je riziko odhalenia... Ja som zena.

    Len sa snazim zistit, co sa robi v muzskej hlave, ked je v zenskej "garderobe". Znamka pri feminizacii je v mnohych profiloch vysoka... ;)
  • 12. marca 2008 10:50:53 CET
    No ved prave v tom je rozdiel - ako spominas, u teba je to riziko odhalenia, u mna je to asbsolutne normalna vec