Forums » Nekategorizováno

feminizacia??

  • 12. marca 2008 10:20:52 CET
    Viem, ze ten moj predchadzajuci post bol pekne "suchy", ale bolo to len noje konstatovanie na zaklade debaty.

    Ved aj Trans_Betty pise: "Co sa tyka sexuality nosenia zenskeho odevu, verte mi, zoslabne to ked tak zacnete chodit von." A ked ja beham po svete cele dni v nohaviciach, nikto si to nevsimne. Sto rokov dozadu by to vsak chcelo dobru guraz. A mozno by to bolo aj celkom vzrusujuce. Teraz to uz tazko vyskusam...

    Preto sa mi zda, ze dost vyznamny faktor je roziko z odhalenia. Ale netvrdim, ze len to.

    Apropo...co myslis tym "nielen to"?
  • 12. marca 2008 1:43:17 CET
    nemyslim ze je to len o pocite odhalenia
  • 10. marca 2008 19:36:23 CET
    Souhlasím, termíny nejsou podstatné ... I když, crossdressing a transvestitismus, pokud jde o význam slova, jednou jsou. Pouze první z angličtiny a druhé z latiny ... A z hlediska medicínského zařazení existuje tzv. transvestitismus dvojí role (převlékání se za účelem přiblížení ženě) a transvestitismus fetišistický (erotický podtext, fetiš jedné či několika oděvních součástí). Já osobně narazila na popisy CD a TV oba, jakkoliv jsou protichůdné ... Což by asi odpovídalo i té Wiki, co člověk, to názor. Ale je faktem, že na několika amerických webech, které se mi zdály velmi konzistentní, se říká to, co jsem napsala v prvním příspěvku. Takže rozdělení je zřejmě smysluplné, i když nepodstatné :-)) Ještě bych tě ale doplnila, že není důležité jen to, zda to neuráží samotného CD nebo TV, ale hlavně též že to neuráží či jinak neubližuje jeho blízkému okolí...
  • 10. marca 2008 18:04:29 CET
    ...a vychadza mi, ze na feminizacii je najvzrusujucejsie to, ze je to nieco spolocensky neakceptovatelne. Vzrusujuce je riziko odhalenia.
    Vzrusujuce to moze byt aj pre cloveka, pre ktoreho su niektore casti zenskeho odevu fetisom (tusim silonky hraju prim).
    Moze sa k tomu pridat aj pocit ponizenia. Kedze uz malym chlapcom sa vtlka do hlavy: "Nesmies byt ako baba".
  • 10. marca 2008 17:39:35 CET
    no konečne som už tu s vami bubadielkami a hned Vás budem bumbulať v makovom košíku len si ho pripravím
  • 10. marca 2008 16:46:51 CET
    dávám bodku,, žena v kalhotech není vyjímečná, muž v sukni jo, i když ve Skotsku ne
  • 10. marca 2008 13:45:50 CET
    Som transka takze myslim ze nieco o tomto trosku viem.

    Zaklad je rozlisit BDSM feminizaciu a tu ktoru vykonavaju transexuali. Prvy pripad je nutena feminizacia, druhy pripad je dobrovolne zmeny na tele.

    bracesfan
    S definiciami crossdressing verzus transvestit nesuhlasim, podla mna je to presne naopak. Crossdressing je o ciastocnom prezliekani, transvestit oznacuje niekoho kto prida este viac. tak to uvadza aj Wikipedia. ALe oznacenia su vlastne nepodstatne pokym danu osobu neurazaju.

    Co sa tyka sexuality nosenia zenskeho odevu, verte mi, zoslabne to ked tak zacnete chodit von.

    A hlavne myslim si ze feminizacia, a to v oboch pripadoch je hlavne o psychickom stave, nie len o satoch.

    Posledne... Suhlasim ze nie je fair ze zena si da chicago styl nohavice a sako, koselu a kravatu, pripadne klobuk.. a nik jej nepovie nic. Muz sa nahodi naopak a hned je ohen na streche
  • 9. marca 2008 17:35:33 CET
    tak toto sme tiez rady robili v skole chlapcom :)) a to sme o ziadnej feminizacii ani vo sne nepoculi. parkrat sme si vyhliadli vhodnu obet a potom sme chlapca oholili , nahodili do zenskych siat, nalicili , ucesali a hor sa na diskoteku. mali sme z toho zabavu vsetci . najma ak nasa snaha bola korunovana uspechom a "nase dievcatko" zacal niekto balit... este teraz sa smejem pri spomienkach :))
  • jka
    9. marca 2008 10:23:22 CET
    S bdsm to až tak nesouvisí, ale skupinka žen se rozhodla, že si ze mě udělá dívku. Půjčily mi oblečení a nechtěl jsem jim kazit zábavu a nechal jsem si oholit i nohy. Můj přístup k tomu byl na bázi herec a režisér a navíc jsem se dvěma z nich udržoval intimní přátelství, ale ostatní ženy byly vzrušením bez sebe. I paruka a líčení a i prsa nahrazená preservativem naplněným vodou se v podprsence věrohodně pohupuvala. Tehdy se o feminizaci nemluvilo a bdsm bylo celé tabu. PS.: Nechat si holit nohy od dvou žen současně se kterými jsem se jinak normálně miloval je zážitek.
  • 7. marca 2008 14:13:38 CET
    2m a nieco malo pod 100 kg... nahodou...v podvazkoch a zasterke... az potom by bola z teba zenska "jak lusk".
  • 6. marca 2008 19:25:31 CET
    parkrat som bol vonku, aj v praci a mal som silonky, samozrejme pod nohavicami, aby to nik nevedel, to bol pocit (a ten strach z toho ze by to niekto odhalil)

    to Mazzic

    ano je to velmi vzrusujuci pocit :-)
  • 6. marca 2008 19:02:03 CET
    nemam atypicku postavu 2m a nieco malo pod 100 kg no zenska jak lusk nie? :-)
  • 6. marca 2008 11:21:12 CET
    Off topic: Vychova a prostredie, v ktorom vyrastame, ma na nase spravanie naozaj silny vplyv. (Podobne ako prva sexualna skusenost, ale o tom hadam inokedy.) Skoda, ze si nie vzdy rodicia a ludia, ktori vplyvaju na dieta ci mladeho cloveka, uvedomia, co vsetko mozu "spachat"...ci uz v pozitivnom alebo negativnom zmysle.

    Spolocnost a tradicie...jasne...chlap v sukni na Slovensku by bol urcite neprehliadnutelny. Apropo, skusal to niekto (nemam na mysli transvestitov a transseualov)? Alebo bolo niekomu prikazane obliect sa za zenu a ist na verejnost? Co tak sa podelit o zazitky?

    Zda sa, ze ponizenie a vzrusenie v suvislosti s feminizaciou idu ruka v ruke. Zeby preto boli take povacsinou vysoke cisla v profiloch uzivatelov tohto fora?
  • 5. marca 2008 16:38:27 CET
    Nadviazem na misina, pre mna je to pocit zakazaneho ovocia spojeneho s ponizenim. Nasa spolocnost este stale uvazuje o muzovi ako o dominantnom, o tom nas presviedca, tak nas vychovava a to od nas ocakava. Myslim, ze pocit dominantnosti je podvedome v kazdom muzovi. Teda feminizacia je priamym utokom% na jeho muzske ego. Ale aj tak je to vzrusujuce .
  • 5. marca 2008 14:30:59 CET
    Normalne si vzbudil moju zvedavost. Co to mas za postavu? Nejaku atypicku?

    Uz som sa viac krat stretla s tym, ze silonky povazuju muzi za vzrusujuce (ci uz na sebe alebo na partnerke). Dokonca aj ocko na pancuche moze byt sexy...
    Ale nepoznam ziadnu zenu, ktora by temuto kusu odevu dala privlastok "vzrusujuce". Mozno je taka, len ju nepoznam...
  • 4. marca 2008 14:05:33 CET
    co sa mna tyka ide asi o fetis a pocit ponizenia, nakolko pri mojej postave v zenskom vypadam urcite dost komicky. Neviem v com, ale je to hrozne vzrujusuce mat na sebe silonky, pripadne topanky na opatkoch
  • 4. marca 2008 9:45:13 CET
    Muzi sa casto stazuju, ze im zeny nerozumeju a naopak - zeny sa citia nepochopene. Kedze pochopenie bez komunikacie je len tazko mozne, skusme diskutovat na temu feminizacia.

    Zislo mi na um, ze muzi su v podstate diskriminovani. Ved nenalicena zena s kratkymi vlasmi a v nohaviciach...je predsa uplne bezna vec. Priznavam sa, ze tiez vlastnim viac nohavic ako sukni. Ale co "chudaci" muzi? Len tak si obliect slusivu suknicku na verejnosti...to by asi neslo (kedze nie sme v Skotsku).

    Na druhej strane, tym, ze nohavice pravidelne nosim, nie je to pre mna vobec vzrusujuce... Mozno som vlastne o nieco ukratena ja.

    Skratim moje zamyslenie a kladiem do "plena" otazku:

    Mili nositelia chromozomov XY, preco a co sa vam paci na feminizacii? Co je na tom vzrusujuce? Je to chut "zakazaneho"? Je to pokorujuce? Je to fetis? Staci vam len zensky odev, topanky na podpatku alebo k dokonalemu zazitku potrebujete aj nalicenie a zenske oslovenie?

    Nie je mojim cielom najst definiciu "spravnej" feminizacie. Je jasne, ze kazdemu sa moze pacit iny kusok tohto fenomenu. Som vsak zvedava na vase nazory a skusenosti.
  • 19. januára 2006 21:01:04 CET
    Je to len slovo vymyslene osobou alebo skupinou osob ktore chceli zaskatulkovat to comu nerozumeju. takze asi tak.
  • 12. januára 2006 22:42:45 CET
    Protože tady padlo poměrně dost nepřesností o feminizaci, transgenderismu a otázkách pohlavnosti, pokusím se to trošku osvětlit.
    Asi nejblíž je romco.
    Feminizaci je možno chápat jako jednu z praktik v BDSM a to především v D/s. V podstatě jde opravdu o stav, kdy si žena přeměňuje muže - submisiva - v ženu. Rozhodně to není trvalé a zavazující a už vůbec to není o hormonech či přeoperování.
    V oblasti transgender (čili nestandardní chápání pohlavnosti) je z nejznámnějších druhů možno vydělit transsexualitu, transvestitismus a crossdressing.
    O hormonech a přeoperování na ženu je transsexualismus, což je v podstatě nesoulad mezi fyzickým pohlavím a mentálním cítěním pohlavnosti, čili "jedinec v nesprávném těle" (fyzicky muž se cítí jako žena a naopak). Je to stav řešitelný pouze onou operací. Protože se jedinec jako žena cítí, není v tomto případě možno používat termín feminizace.
    Transvestitismus je stav, kdy se jedinec převléká do šatů opačného pohlaví výhradně za účelem sexuálního vzrušení. Je většinou vázán pouze na určité součásti ženského oblečení a jen výjimečně je spojen třeba s makeupem. Jedinec se cítí být ženou, ale v žádném případě netouží po operaci ani po hormonech.
    Crossdressing je kompletní převlékání včetně makeupu a na rozdíl od transsexuality je téměř výhradně vázán na muže. Nejde o převlékání za účelem sexuálního vzrušení, ale spíše o obdiv některých ženských vlastností a ženského pohlaví a snahu o podobné projevy a integraci těchto vlastností do typicky mužských. Jedinec se cítí být mužem a je zcela spokojen se svým pohlavím.
  • 12. januára 2006 17:18:58 CET
    skus oslovit damu menom /nickom/ BEEKY a ona ako zena ti povie svoj nazor na feminizaciu
  • 12. januára 2006 17:16:45 CET
    je to presne ako pise subik_ba,teda je to ak si z teba partnerka spravi zenu.povetsine je to na chvilu (den,vikend) a ukaja sa tak.chova sa k tebe ako k zene.veccinou dostanes nohavicky s vymodelovanym prirodzenim,umele presia,parochnu make-up,umele nechty,zbavi ta ochlpenia na celom tele
    a oblecie ta ako zenu.potom ta pouzije bud ako sluzku a cely cas si k sluzbam alebo ako stetku a znasilnuje ta do analu pripinacim penisom a musis jej ho cmulat ako zena chlapovi a tak podobne.vsetko je len na fantazii partnerov.

    asi tak a ak som na nieco zabudol prepacte a doplnte ma ale rozhodne si myslym ze to nieje o hormonoch a niakom neskorsom preoperovani na zenu.
  • 12. januára 2006 14:10:26 CET
    znamená to, že chce ten dotyčný muž být předělán na ženu. Ne jen oblékání do dámského oblečení a makeup
    ( což je tranvestit)ale i chování. Berou i hormonální tablety a později se nechají operovat na ženy.
  • 10. januára 2006 20:44:50 CET
    to je ked si ta partnerka oblecie do zenskych siat a necha ta nosit vlozky