Forums » Nekategorizováno

Financne oroctvo

  • 19. februára 2007 7:21:32 CET
    Financie ano vecný problém.
    Ale preco Dáma Je Dámou bez kozenného oblečenia Pravá "rodená domina ani pravý "rodený sub to nepotrebuje .
    Nástroje ? Ved to máme večsinu doma po ruke.ˇˇco je lepsie ako dostať po zadku opaskom Pani ktori práve dala dole alebo bit priškrtny stým.
    Neide o nástroj ale o Osobu a sposob, vynaliezavosť a úmysel.
    Zolo
  • 18. februára 2007 21:49:47 CET
    ahoj, akoze nevidel? napr. tuto dominu moes vidiet, ak jej budes poctivo sluzit tak ti po nejakom case mozno da tu moznost vidiet a rozpravat sa s Nou aj nazivo online.. jasne ze nerovny vztah je nerovny, nemozes chciet z neho rovnako vela ako Ona..ale je hodna obdivu nemyslis?
    http://www.valentinedeville.com

  • 18. februára 2007 13:16:15 CET
    ako tak citam, niekto za mna komusi pise, asi sa dobre bavi aj to je o tom, asi si musim davat ine hesla a nie rovnake s menom, hned to napravim:-)))
  • 18. februára 2007 13:14:31 CET
    nepisal som, ze davam vsetky peniaze, iba, ze davam vsetko, t.j. tolko, koko sama potrebuje. Nikto, s kym mas dlhy vztah ti nevezme vsetko, lebo by si bol viacej nepotrebny. Som rad, ze sa pekne rozbehla diskusia, osoobne som nemal zaujem rozpisovat sa o svojom vztahu a uz vobec nie rozoberat ho . Viem vsak ako je ked niekto nema a tuzi. Je dobre stale hladat a snazit sa. Inac je frustracia az to boli. Je dobre byt aktivny.
  • 18. februára 2007 12:48:19 CET
    to crowlie:tiez som mal podobne predstavy.ked som koncil zakladku,snival som o tom,ako ma moja baba s najlepsou kamoskou zotrocia,budu ma nutit pred nimi klacat,vykladat si namna nozky a ja im budem musiet robit sluhu a samozrejme davat im svoje vreckove. to vlastne boli moje prve masturbacne fantazie,pokial si pamatam.
  • 17. februára 2007 23:26:47 CET
    jaj a este jedna drobnost,
    zo zvedavosti som si chcel pozriet tie cr odkazy co su tu uvedene, nefungovali :-(
  • 17. februára 2007 23:24:33 CET
    zaujimeve forum,
    ak mozem vyjadrit svoj nazor, nie je to isto nic pre mna, na to som asi prilisny realista, a zboznovat niekoho, koho som ani len nevidel a ani neuvidim, no neviem, ale proti gustu ziaden dipsutat, inak mam podobyn nazor ako Nenufer a Asdareel
    tot vsjo :-)
  • 17. februára 2007 18:32:16 CET
    fin.otroctvo je zvlastna forma Ds vztahu a ako prekvapujuca je niekedy odmietana i samotnymi masochistami. Zvlastne je, ze aj taki ludia, ktori v 'normalne' spolocnosti nevedia priznatt farbu lebo sa boja odmietnutia, nepochopenia, vysmechu ci kritiky, sami nekompromisne odmietnu a hodnotia ucastnikov vztahu zalozenom na financnom otroctve. Na druej strane som sa stretol s uprimnym zaujmom niektorych Dam a Slecien.. myslim, ze financne otroctvo je pre tych, ktori si ho vedia predstavit. Nie sa iadit odkukavanim stranok a spehovanim, kdo a ako to robi. Al naplnovanim vlastnej fantazie. Ked som bol na zakladnej snival som o tom ze MISS skoly by kazdy vratan ucitelov a riaditela skoly odovzdaval nejaky obnos..bola by najbohatsia krasna a este by ju vsetci povinne uctievali..mohla by si vybrat vlastne sluzobnictvo spomedzi jej spoluziakov..neskor som zistil, ze nieco podobne je mozne vdaka internetu..ale tu MISS som este nenasiel
  • 16. februára 2007 9:34:58 CET
    a kedy bolo?
  • 16. februára 2007 7:09:49 CET
    finanční otroctví je úchylnost nejtvrdšího kalibru hraničící se zlodějnou a rozhodně to nemá s hrátkami už pranic společnýho. Divné je že mnohé se pozastavujete nad tím, že chce mít někdo kompletně vyholené tělo nebo, že chce mít subík dámský prsa. Chápu, když některá vyžaduje otrockou daň, ale již jsem se setkal s tím, že to bylo k ničemu. Subíci taky musí investovat do vybavení a připravit je o veškerou hotovost ( pokud se tedy nejedná o milionáře) je sprosťárna.
    • 2 posts
    16. februára 2007 6:59:52 CET
    ale to co tu ladenci pisu a co pises ty spolu az tak nesuvisi
  • 16. februára 2007 1:03:47 CET
    Niesom profi domina.Ale. Napriklad take kožene šaty tie nestoja v dnešnej dobe malo a oblečiete si ich raz za čas. Do normalnej spoločnosti si to dať nemožete.Dalšia vec su nastroje ( bič, puta a.t.d)dalšie peniaze.A kde mam ich uložiť aby to niekto kto o takyh veciach nevie nič neobjavil.Taka skrinka na zamok tiež niečo stoji. A ešte ked mi nejaky zmrd napiše či mam vlastnu mučiaren... tak sa uvedomte!!! V dnešnej dobe neni nič zadarmo!!!
  • 11. februára 2007 17:13:27 CET
    Zaujimave prispevky dokonca pribehy. Tiez ma oslovilo financne otroctvo aj ked iba ciste zo zvedavosti, ale poviem Vam ze ste ma tu iba doplietli. Ale vase nazory su pekne preto sa na Vas nehnevam. Prave naopak som rada ze aspon pisete.
  • 9. februára 2007 0:22:19 CET
    nechapem, ako mozu niektori z vas tak rozmyslat..ked davas oko penazi domine zaco rozmanavas priatelku..ved on pisal ze ju miluje..aka priatelka prosim vas? ved on uz nasiel, to za prve, za druhe by mu to predsa Pani ani nedovolila..a za tretie, celibat suvisi s financnym otroctvom. Zit v chudobe na ukor Pani..odopierat si vsetky pozitky..tie su tu len pre Pani

    tolko teoria

    prax je, ze rohozka mi pisal spravu a pytal sa v nej na moju Pani..vraj by jej chcel sluzit..tak neviem
    • 8 posts
    11. decembra 2006 8:17:57 CET
    Ahoj tak ma napadlo..
    No je to pekny vztah... ale clovece s coho zijes ked jej vsetko das? No moze byt fajn to mucenie a ponizovanie, ale davat zene vsetky prachy
    To by som fakt nezvladol... ale je to zaujimavy druh otroctva a ked Vas to oboch bavy tak je to OK. Ale este jedna vec ty nemas ziadnu zenu, ani priatelku a co sex-- sak zena zje tolko penazi? A ked das vsetky svojej domine za co rozmaznavas svoju zenu- priatelku??
  • 11. decembra 2006 6:28:27 CET
    opall, to sa paci kazdemu a naozaj ani namusi byt submisiv. Ved laske znesie milujuci aj modre z neba. Videl som Liin portret. Veru necudujem sa, ze sa jej to zda ako sen. Zbytocne vsak rype do veci o ktorych moze ona leda snivat. Chcem vsetkym iba povedat, ze sa to da aj v reale. Treba iba zabojovat, aj krasna zlatokopka moze byt dobra Pani, alebo aj kolegyna. Zenam to ozaj lichoti, ak sa chlap pre nu obetuje a nie je to tak, ze za to nic nedostane. Ten pocit stastia, byt uzitocny svojej Bohyni je nicim nenahraditelny Nemusis byt ani milionar, je to len otazka vyberu, cim krajsia, tym ma vacsi vyber. Ver mi, ze ak sa iba oddas, najdes aj ozaj krasnu, ale nesmies prekrocit svoj tien a ist do vztahu! Budes odmietnuty. Viem o com hovorim. Netreba sa ani pokusat o manzelku multimilionara, ked sa da ponuknut leda stotisic, to je logicke. Leda, ze by bola ozaj na TO. Je to ale aj vzdy o dvoch. Aj ty musis citit, ze Ona za to STOJI a robi ta to stastnym.
  • 10. decembra 2006 21:43:15 CET
    no chlapci moji, tak toto by sa mi pacilo :)
  • 10. decembra 2006 21:03:13 CET
    Prepac, ale si niekde inde, skoda odpovedat, mne nejde o tvoj nazor na mna a toto ani nie je o mne, ale o fin. otroctve o ktorom si asi iba pocula a nie o mne. tak prepac, ak nemas nic k teme, zaloz si forum o mne a uvidime:-))
  • 10. decembra 2006 16:32:38 CET
    A čemu se divíš? Tomu, že napíšeš takovýto příspěvek a když ti člověk koukne do profilu, máš tam uvedeno, že hledáš paní??? Tomu se divím já:) Ale vidím, že už jsi změnil údaje.... Aspoň tak.. když už chceš něco tvrdit, musíš působit hodnověrně:)
  • 10. decembra 2006 15:03:44 CET
    Trochu utocne, ale od dominy to beriem. Skutocne zijem ako v rozpravke, ale chcel som povzbudit aj inych, ze to ide. Zil som dlhsie aj v Cesku a nemal som s tym take problemy, ako u nas, preto sa cudujem tvojmu prispekvu. A ty sa necuduj mojej ode, lebo aj ty si ma presvedcila o tom, ake mam stastie, ktore prezivam.
  • 10. decembra 2006 14:56:12 CET
    A tvoje manželka nemá námitek?? :))A proč tedy hledáš paní, když máš??:-))
    Jako povídka, masturbační textík je to fajn, ale asi sis spletl místo - tady je to diskuzní fórum, ne povídková sekce:))
  • 4. júla 2006 17:00:15 CEST
    Tak to ti teda verim.Urcite by ani jedna domina nechcela ukoncit takyto vztah.
  • 4. júla 2006 13:48:57 CEST
    vacsinou to nevydrzi otrok..ak vydrzi, tak ho ma Pani, dokym Jej ma cim posluzit..ked prestane sluzit prestane aj D/s vztah a Ona ho odkopne
  • 3. júla 2006 22:10:31 CEST
    Ako sa hovori 100 ludi,100 chuti. Ale jedno by ma zaujimalo:Ako dlho vlastne moze aj takyto vztah vydrzat?Nechce sa mi verit,ze po cely zivot
  • 3. júla 2006 19:25:06 CEST
    este by som rad upozornil na to, ze 'skutocna' Bohyna, je dost protirecivy pojem. Bohyna je oslovenie prave toho, absolutne dokonaleho, nedosiahnutelneho. Preto je vo financnom otroctve mozny aj virtualny vztah. Ale ludia /a aj otroci su ludia..aj ked ich Pani mozno ani tak nevnima/ potrebuju ludsky kontakt..preto je mozne ponizenie o akom som cital v nemeckom fore. Ked otrok cestoval 10 hodin aby sa poklonil svojej Pani, odovzdal Jej peniaze a kvety, kotre rozdupala a vysmiala sa mu. Po 10minutach mohol 10hodin cestovat spat. Chapete to?