Forums » Nekategorizováno

Financne oroctvo

    • 2 posts
    7. apríla 2006 8:39:40 CEST
    Ja to mam radsej v jednom, som trapne monogamna :-)
  • 6. apríla 2006 23:42:55 CEST
    ved nech ma partnera a nech ma aj otroka..otrok je na sluzbu, partner opora. tazko to kombinovat v jednom
    • 2 posts
    6. apríla 2006 19:51:18 CEST
    Jarmilka
    Asi sa nebudes divit ked s tebou nebudem suhlasit, ze? :-) Domin poznam viacero, aj profi ale tie co maju partnersky vztah vyzeraju nejak spokojnejsie. Kedze navyse 24/7 nie je nic pre mna tak ani trvala submisivita partnera ma nelaka.

    Crowlie
    Povedala by som to tak, aj ty aj my ocakvame od vztahu nieco uplne ine. Teba vzrusuje absolutna submisivita, mna zase trosku vzpurnosti ale oddanosti a vlastny nazor mimo sexu. Proste partner o ktoreho sa mozem v zivote opriet (aj ked vacsinou je to opacne). Lenze ani Domina nie je stroj a aj ona potrebuje partnera, nie len handr co sa jej stara o topanky.
  • 6. apríla 2006 11:15:30 CEST
    A ja sa este chcem spytat.Ked uz hovorime o financnych otrokov.Existuje napriklad aj financna otrokyna?
  • 6. apríla 2006 6:59:12 CEST
    POložil jsi otázky, které považuji za zcela zásadní pro jakýkoliv D/s vztah. Vidím to asi takto: Pokud budeš zdatný a schopný v životě, pak tě ta správná partnerka bude respektovat jako partnera, i když budeš vůči ní submisivní. V D/s hrách a a v erotice třeba výrazně submisivní, v běžném životě méně, ale do jisté míry taky (koneckonců, ve většině rodin má žena dominantní postavení, ale zpravidla to není podbarvené BDSM, takže to není nijak vzrušující). Ale to neznamená, že jsi luzr a hadr na podlahu.

    Pokud se týče toho přiznání rovnocenné partnerce - nemyslím, že by to mělo být na škodu. Erotické fantazie v tomto směru má spousta lidí, ale mají je potlačené. Zkus to nenápadně nadhodit ńejprve jako oživení hrátek, myslím, že budeš příjemně překvapený její reakcí.

    Pokud se týče fantazií o finančním otroctví, můžou být sice vzrušující, ale není to nic pro život. Ve fantaziích prožíváme věci, které bychom v realitě prožívat nechtěli. Peníze nejsou k tomu, abychom je rozházeli za blbosti, nýbrž k tomu, abychom je shromažďovali pro potřeby svého hnízda :-)
  • 5. apríla 2006 21:50:04 CEST
    asi v tom je najvacsi problem..priznat to rovnocennej partnerke? najst si inu popri? a ak to priznam, budem este rovnocenny? a ak ostanem rovnocenny? budem vlastne submisivny? da sa prezit nieco naplno? alebo je to len fantazia na ozivenie?..ja som financneho otroka tiez nevydrzal robit a len sledujem do kedy to vydrzia ti, ktorych poznam..jeden tak funguje uz druhy rok..
  • 5. apríla 2006 21:04:18 CEST
    Ale ano... ona i dominantní žena potřebuje partnera, kterého může respektovat a kterého si může vážit
  • 5. apríla 2006 20:50:28 CEST
    ja teiz nie som luzer..ale pri dominatnej kraske 'vymeknem' a skakal by som podla Jej palicky..aj ked sa snazim hrat ze nie..Je mi ale jasne, ze jesitnost maju aj otroci, ktori uznavaju FEMdom a ze Zeny su nadradene a ze oni su len otroci v prachu a blabla..a nakoniec by chceli byt respektovani a doknca brani na rovnakej urovni ako je Ona..kdeze!
  • 5. apríla 2006 20:02:59 CEST
    Myslím, že jsme u jádra věci. Já osobně se za luzra ani nulu nepovažuji, to bych ani neměl nick temného anděla :-) Vidím to asi takto: Jsem temný anděl, podřízený své Bohyni, ale jen jí. A v běžném životě jsme partneři. Pokud se se mnou nějaká domina pokusí jednat jako s luzrem, tak bye bye...
  • 5. apríla 2006 18:33:46 CEST
    Aha, takže ty, které k láskyplnému vztahu inklinují, tedy podle tebe nejsou výrazné .... Nemyslíš, že to, kdo je jaká domina, záleží na úplně jiných věcech, než jestli by chtěla nebo nechtěla finančního otroka? Tvého omezeného výhledu je mi líto ...
  • 5. apríla 2006 18:11:26 CEST
    Vyrazna domina ma otroka za handru nevhodnu pre partnersky vztah, ale len na bitie, kopance a ine extremnejsie ponizovanie, sluziaceho len pre jej potesenie. Vyrazna domina neinklinuje k laskyplnemu DS vztahu aj s prijemnymi dotykmi (napr.lizanie kundicky, sitting a pod.) aj so vzajomnou vernostou. Ale aj vacsina takych by si rada pribalila k svojmu otrokovi pre potesenie financneho otroka.
  • 5. apríla 2006 18:09:48 CEST
    ano, kazdemu, komu by som to ponukol by sa ta myslienka pacila..ale len malo kto by to akceptoval, pretoze by z toho mal zly pocit..a hovorim o dominach, ktore sa na to zameriavaju..necapu niekoho po zadku a nehraju sa na vztah, pretoze ako moze mat niekto, kto sa sam povazuje za luzra, ponizuje sa pre Bohynou, nazyva sa nula..ako taky clovek moze chciet byt vo vtahu - rovnocennom s Bohynou..moze byt rad, ze prispieva Jej luxusnemu zivotu, ze si moze odtrhat od ust a ze Ona to s usmevom akceptuje a este ho nabada aby sa viac snazil..a to musi byt tiez iny domina ako su tie pekne, ktore si nechaju zaplatit, poskytnu sluzbu..aj ked by mali byt obsluhovane, a pri ktorych este clovek usetri :)..myslite len na seba otroci..a Nenufer, ked je to mimo Tvoj pochop, co Ti pomoze ked poviem, ze som to zazil? Ze som poslal trikrat za sebou kredit na telefon Slecne, ktora ma ponizovala v case ked som mal posledne prachy do vyplaty a zvysne 4 dni som bol na vietnamskych polivekach a Ona mi skodoradoste napisala /oo dakujem Jej/ ze ten kredit pretelefonovala s kamoskou a na mna si ani nespomenula...
  • 5. apríla 2006 15:54:01 CEST
    Mám rád svůj zadek zmalovaný prutem, který drží v ruce krásná slečna. Finanční otroctví by pro mne určitě nebylo. Ale každý jsme jiný ...
  • 5. apríla 2006 14:56:07 CEST
    Neviem co moze byt na takom vztahu ohromne vzrusujuce.Ale ako sa hovori,100 ludi sto chuti Ked uz by som mal stale tolko penazi,ze by som uz nevedel co s nimi,tak ich uz radsej rozdavam.A samozrejme tym ludom,ktory ich nutne potrebuju.Urcite by to bola lepsia forma financneho otroctva,masochismu ako ich davat nejakej... a mal by si aj urcite lepsi pocit.A vobec,krasne domini sa daju najst bez toho aby si nejaku takto zivil.Su sice platene ale zarucene urcite by si vela usetril ako na tej co spominas A mas taky isty rovnaky pocit ako pri tej
    • 2 posts
    5. apríla 2006 9:38:19 CEST
    Čo považuješ za výraznú dominu? Tomuto pojmu nerozumiem. Keď dvaja ľudia okrem D/s vzťahu majú aj vzťah partnerský tak je ten presun peňazí trochu iný ako keď je Domina niekde ďaleko a len na zbožňovanie.
  • 5. apríla 2006 7:31:26 CEST
    Reci, keci, dristy. Radsej mi skus najst aspon jedinu vyraznu dominu, ktora by takeho otroka nechcela. (ak sa nekupe v peniazoch)
    • 2 posts
    4. apríla 2006 22:46:33 CEST
    Toto je mimo moj pochop a preto sa znovu pýtam: "Zažil si to o čom tu píšeš?"
  • 4. apríla 2006 20:38:01 CEST
    diskutujete ale nikto si nepozrel ani jednu stranku skutocnej financnej dominy..jedna napr. pise co Ju na tom bavi: vytvorila si male imperium svojich poddanych, ktori Ju nadialku online a niekedy aj v reale uctievaju,rozmaznavaju a posluchaju..bavi Ju vidiet ich stale viac a viac zavislych od Jej bozskej vole, od Jej nalad.. samozrejme ze si moze zit slobodny zivot a nieje zavisla na svojom otrokovi..ako sa casto v D/s vztahoch snazia otroci svoju Pani zviazat..v tomto vztahu je hore naozaj len Ona. a tu je link na jednu poviedku o tomto:
    http://pages.prodigy.net/gomezabel/stories1/corrine1.htm
  • 4. apríla 2006 19:01:44 CEST
    Proboha, to si opravdu myslíš, že subík svou Paní baví jenom svými penězi ??? Ano, jistě jsou Dominy, kterým tento způsob něco říká, ale potom je jejich otrok (a nic víc) pouze zdrojem laciného příjmu, ale určitě ne zábavy. A naopak, takový vztah (pokud se to vůbec dá vztahem nazvat) bude IMHO velmi stereotypní a nikdy nemůže přinést to, co opravdový a láskyplný D/s vztah.
  • 4. apríla 2006 18:39:21 CEST
    V kazdom pripade nemozes mat nudzu o potencialne partnerky, pretoze si neviem predstavit dominu, ktoru by takyto otrok nebavil.(ak mas dost penazi)
  • 4. apríla 2006 14:59:25 CEST
    dakujem za posledne dva prispevky..zda sa, ze som to uz trochu ozrejmil. tiez ma to zaujima z badatelskeho psychologickeho hladiska..ale velmi ma to aj vzrusuje..je to forma bezpravia, nerovnosti, ktora je tolerovana prave pre povysenost a aroganciu krasnej Zeny..je to prirodzenejsie ponizenie ako pripraveny scenar s bicikom a kozackami. V oboch prispevkoch je vyslovena obava /samovrazda, tazka forma masochizmu/ to je zas nieco, co asi nikto z otrokov nedosiahne..aj ked z pohladu financneho otroctva je to vrchol..cely sa obetovat a ked uz nieje schopny zarabat a platit dalej..nechat Bohynu zdedit co po nom ostane. Samozrejme ze to je uz len sen..pochybujem, ze to niekto naozaj urobil. A ak ano, mozno ani nepocul o financnom otroctve.
  • 3. apríla 2006 22:46:30 CEST
    Z toho, co jsem finančním otroctví slyšel a četl, i z toho, co píše Crowlie, ususzuji, že se jedná o opravdu těžkou formu masochismu - masochista touží být zneužíván až do té míry, že ho to ničí, znemožňuje mu to normální život a působí to na něj celkově destruktivně. Valná většina submisivů a masochistů si přeje prožívat normální život s láskou, rodinou, pracovním a společenským úspěchem a s tím, že se jejich partnerka občas v soukromí změní v přísnou dominu, ale nepřejí si být opravdu zničeni v celém životě. Musím říct, že mě fenomén finančního otroctví a zejména jeho psychologické aspekty velmi zajímají z badatelského zájmu, sám bych nikdy takto žít nechtěl.
  • 3. apríla 2006 22:24:55 CEST
    Cital som vase prispevky ale tusim najlepsie to vystihol CROWLIE.Ale ak je to tak ako opisuje v poviedke,tak potom taky vztah nema logiku.Neviem teda ako vy ale aj keby som bol Bill Gates,tak by som o taku dominu ani nezakopol.Neviem si predstavit takeho otroka,ktory by svojej domine daval stale peniaze,kupoval drahe auta,sperky a pod. len za to,ze je krasna a napise mu zopar krat nejake e-maili,co ma robit a pritom sa vlastne ani len s nou nestretne a dokonca nedostane ani odmenu v podobe nejakeho trestu.Samozrejme myslim to v reale.A ona si uziva jeho peniaze a dary so svojim manzelom alebo priatelom.Neverim,ze taky otrok je ale ak aj je,tak by sa mal ist co najskor liecit,lebo skodi nielen sebe ale aj manzelke alebo rodine.A taky ktory na to nema a je schopny sa aj kvoli takemu vztahu zadlzovat,je najlepsi kandidat na samovrazdu.Ved aj v manzelstve funguje financne otroctvo.Muz donesie vyplatu domov ale za to aspon ma navarene,oprane,upratane a aj na vecer nieco prijemne. Ale vie,ze s toho nieco ma ako v tomto vztahu
  • 3. apríla 2006 16:10:21 CEST
    Rozpravam o otrokoch ktory si tam svoje uz urcite odsluzili. Podla mna niesu novacikovia.No ako opisujes aj tam musi byt urcita bolest ... Snazil som sa opat upresnit pojem Otrok.
    • 2 posts
    3. apríla 2006 9:05:12 CEST
    Zbit do krve nemusi automaticky znamenat obrovsku bolest, v pripade este neotrieskaného zadku so svetlou pokožkou, prípadne ešte podporené lahkou tvorbou modrín máš krvavý zadok hneď.