Forums » Nekategorizováno

statok na vycvik otrokov

• 18. apríla 2013 21:14:33 CEST
    Óóó... a ako by ich mal „automaticky vyselektovať“??!
  • 18. apríla 2013 21:07:50 CEST
    pani kazdopadne drzim palce ja sa toho ucastnovat urcite nejdem ale ak by som nejako vedel rad prispejem svojou pomocou :))
  • 16. apríla 2013 22:27:00 CEST
    Takyto statok alebo, ako to nazyvam ja, bdsm wellness, by automaticky vyselektoval skutocne dominy od zien, ktore zneuzivaju tento aspekt na obohacovanie a tym sa vobec nelisia od kuriev na ulici. Samozrejme sa tam plati za pobyt a udrzbu zariadenia, ale neprofitovali by mlade, hlupucke dievcata bez zamestnania a vzdelania, ktore sa na dominy hraju a nadrzani chlapi platia. Ja napr vzdy rad zajdem k jednej, ktora nielen ze ma skusenosti ale aj univerzitne vzdelanie v ludskej sexuology a psychology.
    • 13 posts
    15. apríla 2013 9:44:16 CEST
    info o akcii je na domine vždy pred akciou tak dva mesiace. Fakt sa to nedá prehliadnuť. Okrem zaplatenia poplatku za ubytko a stravu a drobného štartovného je podmienka ručenie od niekoho zo zoznamu ručiteľov. A stihnúť sa zaregistrovať skôr ako bude plno.
    • 1 posts
    15. apríla 2013 8:37:02 CEST
    Poplatky neboli v zavratnych vyskach. Cena za pobyt zavisela od druhu izby, ktoru si objednal a dlzky pobytu. Islo to za niekolko stovak $ za vikend plneho roznych hier od rana do noci. Americania tam jazdili a opisovali to ako z rozpravky.
    • 1 posts
    15. apríla 2013 8:27:11 CEST
    Rád by som sa zúčastnil na nejakej akčnej partii ... (Leon, Rajderka). Len ani nevieme že niečo také existuje. Mohol by som dostať info?
  • 14. apríla 2013 21:56:54 CEST
    ak založíte niečo na spôsob house of gord, dajte mi vedieť
  • 14. apríla 2013 12:56:27 CEST
    Chlapi prosííím Vás oboch neriešte tieto veci na skle. Veď sme aký sme, každý sme iný. A po pravde, čo sa deje na stretkach resp čo sa dialo neriešte. Nerobí sa to :-( Myslím si, že sme určite partia inteligentných a vzdelaných ľudí, ktorí sa radi bavia a zabavaju, experimentuju a hrajú sa. Nepatrí sa osočovať jeden druheho, každý z nás - aj ja, robíme chyby a snažíme sa im vyhýbať. D/s je niečo čo ma nás všetkých spájať a nie rozdeľovať.
  • 14. apríla 2013 12:26:03 CEST
    ja viem ze to tu nieje len tak mozne. ale ppekne by to bolo no nie ? , z mojich slov slo len o preestavu. ale az budem bohaty dam vediet hh
    statcne srdce _ musis pisat anhlicky kamko ? :-) dufam ze osobne na mna najblizsie prehovoris slovensky.
  • 14. apríla 2013 12:05:45 CEST
    Kolega - nekolega.. horsie, ze vacsina takychto "vymen nazorov" prameni z nepochopenia a chybnej interpretacie. Inak povedane, su absolutne zbytocne a v konecnom dosledku hlavne kontraproduktivne..

Osobne ma inak financna neutiahnutelnost OWK trochu prekvapuje. Podla toho kolko subikov ochotnych platit tu vsade okolo seba vidim, by som mal za to, ze nieco take musim maximalne propserovat s dlhym poradovnikom a cakacou dobou aspon rok. Aj ked ktovie ake tam boli naklady a ci sa uz nepohybovali poplatky v zavratnych vyskach.. neviete?
  • 14. apríla 2013 0:35:41 CEST
    neska som nad tymto rozmyslal .. sorry viem ze trosku OT ... ale musim sa vyjadriz lebo toto mi uz naozaj zere NERF !! ... pozri sa na nase skolkstvo , zdravotnictvo , cesty ... henta banda hajzlov co si nakradne ten najmensi " ma tolko penazi aby aspon cesty mohli poriadne pozalepovat ... ale ja sa nebojim lebo viem ze raz mi co sme normalny pojdeme vsetci do jedneho ruka v ruke a dame nasim drahym po prstoch !!!!!! a celu imunitu si mozu strcit akurat do prdele .....

A ::BADESAM HLADAJ NEPRIATELA TAM KDE JE ! A NIE TAM KDE NIEJE !! TO ZE MA NIEKTO INY NAZOR AKO TY ESTE NEZNAMENA ZE IDE PROTI TEBE ..... na slovensku je 150 DARMOZRACOV KTORY SEDIA V TEPLUCKU V PARLAMENTE A ZASLUZILI BY SI RIADNU PO PAPULI .... A TY SA TU IDES NAVAZAT DO " kolegu od fachu " ????
  • 14. apríla 2013 0:29:29 CEST
    no ok ale ak si to chcete zalozit tak z niecoho to proste "zit " ( fungovat ) musi ...
  • 13. apríla 2013 21:16:45 CEST
    Takyto statok by nemusel byt tazko profitable komercna zalezitost. Moze to byt nieco ako wellness center pre bdsm. Vikendove pobyty so zameranim na unik z reality.
  • 13. apríla 2013 19:39:22 CEST
    Nuž, prísne vzaté, neviem, či by to bolo zbožné želanie, skôr diabolské, ale keby sa uplatnili pravicové „riešenia“, tak by tu boli statky na výcvik otrokov snáď v každej továrni.

Zbožným želaním by bolo skôr to, aby sa Vajčák, miniser zahraničných vecí a zbytočných európskych záležitostí, začal konečne zaoberať tým, čím by sa mal... namiesto riťolezectva globalistom (=imperialistom).
  • 13. apríla 2013 17:33:02 CEST
    to bola moja pointa - to je zbozne zelanie tu mat OWK a rozpravat, ze ako by to pomohlo scene na SVK.
    scene na SVK pomoze hoc i slabsia odroda TG ci club pedestal alebo nebodaj fetish weekend .. uz to by bol obrovsky skok dopredu
    • 5 posts
    13. apríla 2013 15:49:40 CEST
    tu ani nikdy niečo také, ako je TG nebude, je to v mentalite ľudí a nastavení v spoločnosti tu na niečo také.
    • 5 posts
    13. apríla 2013 15:47:20 CEST
    OWK, by sa tu neuživilo ...kvoli peniazom skončilo v Rakúsku, skončilo v Čechách a ty si myslíš, že by sa to dalo finančne utiahnuť tu na Slovensku?
  • 13. apríla 2013 12:50:45 CEST
    jagoo, súboj je lepší
    napr. so žihľavami
    • 9 posts
    13. apríla 2013 7:59:57 CEST
    Uz zasa sa neviete dohodnut kto ma (je?) vecsi? Postavte sa vedla seba,vytaste ho na stol a hned to bude jasne
  • 13. apríla 2013 7:47:53 CEST
    Krasny:
    Citujem
    Stretni sa so mnou osobne,nie som žiadna hora mäsa,ale s takým debkom,ako Ty si poradím....

Chces sa so mnou stretnut a hned dodavas, ze nie si hora svalov ale si so mnou poradis... Vysvetlis nam neznalym, ze ked si to chces "len" vyrozpravat, ako s tym suvisi to ci si alebo nie hora svalov?

Uz tu fakt zo seba robis truhlika a ani nadavanie inym na fore z teba nerobi mensieho
  • 13. apríla 2013 0:40:35 CEST
    Debata sa zvrtla tradicne po slovensky. Kde koncia argumenty, zacinaju urazky, roztomile.
    Mozno preto nic na urovni nemoze na slovensku ani existovat. Na slovensku, ja to nazyvam absurdistan, su rozdiely dovodom na urazky a povysovanie, vsade inde (civilizovana spolocnost), su rozdiely dovodom na oslavu. Ako povedal starosta mesta NYC- we celebrate our differences!
    Nuz, evolucia dufam spravi pokrok aj v mojom rodnom malickom mieste na mape.
    • 7 posts
    12. apríla 2013 22:26:15 CEST
    Basically, your (as far as I am concerned about discussion - precise) argumentation is fruitless on the server of state where even the word undertaker is obviously used as offense. (LOL!) Words of Konfucius are speak-out-able here: "Even the broadest sea has its shores, the only forever thing is human fakeness." Btw, it`s intentionally in English, because I know you will comprehend and these sort of `tards cannot blame on me :D
    The most funniest circumstance here is when some folk start to tease graduates. Thats very, very infamous activity inhere, as we of course might witness here from time to time. Nevertheless, you have got my sympathy, by use of common sense. Best all.

f.e: lets see if somebody make effort to use google-trans to start another bull-shit-fire: this time on me..(rofl with disdain)

Best regards, though.
    • 7 posts
    12. apríla 2013 21:22:28 CEST
    nech sa rozbieha .. ak v nom budu ludia s takymto prejavom a pristupom ako ten tvoj, tak vela ludia nebude mat zaujem .. minimalne ja a moja polovicka urcite ani ked sa raz vratime na SVK

hugs & kisses
    • 7 posts
    12. apríla 2013 21:21:05 CEST
    … musim uznat, ze mi uz dosla trpezlivost. Uz si klesol az tak hlboko, ze sa tu vyhrazas fyzickym napadnutim.

Robis skvelu sluzbu organizatorom tej chaty. Ak si ludia citaju tvoje agresivne, arogantne a povysenecke prispevky, tak urcite sa budu hrnut na akcie.

co ti dava pravo na to? To ze si nejaky dominant a ze si bol na par stretkach ? Prd …

Vazne mam nulovy zaujem stravit svoj cas v spolocnosti kde sa nachadzas ty.

Predpokladam, ze rovnako aj ta s, ktorej si na jednom akcnom stretku stiahol nohavicky aj ked kricala ze si to nezela a zacal si ju drazdit .. ale necudujem sa, ked vidim tvoje reakcie tu na fore, ze Safe, sane and consensual ti asi moc nehovori

A to uz opomeniem to, pan dominant, ze motorkarske oblecenie ma vcelku daleko od fetish fashion, ale budiz.

a radsej nejdem pokracovat… skludni hormony radsej, lebo zo seba robis len …ehm

A mimochodom, dal som si tu namahu pozret sa kto sa mi to tu vyhraza fyzickym utokom. :)
    Jedna rada - vyberaj si ciele uvazlivejsie.
    .. nevravim, ze by sa ti to mozno nepodarilo, kedze nie som bitkar, ale vazne chces vyvolat bitku s niekym kto je mladsi, vyssi, tazsi, rychlejsi a ma viacej svalovej hmoty… par ludi co sem chodi vie, ze stale hram tu kde zijem najvyssiu sutaz vo volejbale

hugs & kisses
  • 12. apríla 2013 19:58:22 CEST
    osobne si myslim, ze na SK to D/s-kovo zije pekne, rozbieha sa to. Neviem preco si myslis, ze tu nic nie je. Osobne mam skor problem ako si najst volny vikend pre seba a rodinu koli akciam :-)...