Forums » Nekategorizováno

statok na vycvik otrokov

• 11. apríla 2013 9:31:02 CEST
    OWK zaniklo takmer po 20 rokoch. Bol niekto z vas host? Myslite, ze na slovensku by to slo, ak v cz to vydrzalo tak dlho a preslavilo sa po celom svete? Byvali tam dominy z celeho sveta.
  • 24. júna 2013 16:32:33 CEST
    Dobré je najprv do análu celú tubu s celaskúnu a potom 4 celaskony ma topálivé učinky aj na druhý deň
  • 24. júna 2013 12:30:31 CEST
    potrebujes ludi ktory ti dotiahnu dalsich ... ono tento byznys je bud dobre spravit ako poriadnu jednorazovku alebo slabsiu dlhu trat ... to je taka diskutabilna tema ze po tyzdni nedospejes do konecneho zaveru ako to spravit ... stale su to ludia ludia ludia .. potrebujes ludi co ti tam pojdu " makat " a ludi ktory budu platit zato ze si budu uzivat - zadarmo necakaj absolutne nic !!
  • 3. júna 2013 20:16:44 CEST
    nebolo by na skodu nieco podobme znova zalozit

podla mna by sa to ujalo
  • 8. mája 2013 22:32:20 CEST
    Moc to nevykrikuj, lebo tie 20rocne sliepky, ktore si z toho spravili podnikanie, ta budu hate.
  • 8. mája 2013 13:08:01 CEST
    Ja robim tiez nieco podobne ale ja platim aj pre chlapov. Tak to je to férovo.
  • 8. mája 2013 10:15:48 CEST
    Vikend vypraskov a chcani, zadarmo. Kde su odvazlivci?
  • 7. mája 2013 17:45:02 CEST
    hektar pody okolo a moze sa zacat.... :-)
    • 8 posts
    7. mája 2013 10:48:51 CEST
    Kto z vas by teoreticky suhlasil ucinkovat ako otrok bez masky cez vikend (4× ) ?
    Video project.
    • 1 posts
    28. apríla 2013 11:26:13 CEST
    Otroci by nic neplatili, ak by to vyslo. Podmienka-zive vysielanie.
  • 27. apríla 2013 21:59:27 CEST
    21 - 23 .6 kde ???
    • 13 posts
    26. apríla 2013 7:25:23 CEST
    tak sa prídi ukázať. 21-23.6 bude stretnutie mnohých zaujímavých ľudí čo majú radi BDSM. Aspoň pochybovači uvidia že si fakt reálny človek. A je vcelku jedno či máš 1M alebo 1K.
  • 26. apríla 2013 5:23:09 CEST
    OK. Rob si co chces. Nemozes povedat ze sme ta nevarovali.
  • 26. apríla 2013 0:48:03 CEST
    Pomaly s tym name calling, bro. Ano, tak ako ja, rodeny slovak a dlhodobo zijuci v zahranici, moze tu byt dalsi enthusiast s kapitalom, ochotny investovat. Ale mam podmienku, ak je slovak (cech), musel tie peniaze zarobit mimo sk (cz). Inak nemam zaujem. Zbohatlici na slovensku su zlodeji. Zhora nadol.
  • 25. apríla 2013 22:30:28 CEST
    hlavne sa tu začnite zas vadiť jak 5 ročné detičky ........ tajže podla všetkého to tak vyzerá že ostavaju len akčnovky --
    • 5 posts
    25. apríla 2013 22:12:07 CEST
    ..odporuješ sam sebe ..najprv tvrdíš, že máš milion a chceš ešte jedného,alebo dvoch, čo by boli s tebou a potom píšeš, že neveríš slovenským ani českým podnikatelom ....proste si len jeden nadržany fracek a mysliš si, že si niekde užiješ ..alebo si myslíš, že dajaký rakúsky, nemecky investor vie slovensky????
  • 25. apríla 2013 22:07:13 CEST
    So slovenskymi ani a ceskymi podnikatelmi zasadne nespolupracujem. Jedine, ak roky ziju v zahranici. Komunizmus vychoval generaciu podvodnikov.
    • 5 posts
    25. apríla 2013 22:06:54 CEST
    ok ..je tu niekto ako pesotrok, ktorý tu akože ide s niečim ..a potom sú ľudia, čo naozaj niečo robia ..ale ako sa vraví ..existuje spoločenská objednávka a ta na slovensku je zatial taká, že občas sú akčné stretnutia , pre pozvaných a overených ...a to čo tu píšete je sice krásne, ale v súčasnosti nerealne ...
  • 25. apríla 2013 15:44:17 CEST

Naozaj zaujímavá hra. Sa tu na tom bavím.
  • 25. apríla 2013 14:13:06 CEST
    on len trepe .. ak by naozaj mal 1M USD tak by to tu nerozpraval.
    Po dalsie, za 1M USD sa da rozbehnut poriadna fetish pravidelna akcia a mat to financne zabezpecene na roky dopredu.. + bdsm salon
    a este by mu ostalo aj na charitu

inak ale kedze nic take na SVK este nie je, tak sa zabavme aspon na tomto

http://www.zahraj.sk/online-hra/bdsm-club/
  • 25. apríla 2013 13:50:13 CEST
    Chceš sa stať investorom? , nechcem ťa odradiť ale vieš ako sa vraví dva krát meraj a raz strihaj.
    Základom invest úspechu spočíva v napodobňovaní investovaní do odvetvia, ktoré vynáša. Dobrý investor rozmýšľa na úrovni nie mini ale maxi. Investor v tomto stadlu spadu vývoja dopytu, môže byť aj stratový .. je to trhový zákon kapitalizmu .
    Najskôr si to nechaj uležať v hlave, potom investuj do projektu a v neposlednom rade nás informuj pomocou kontaktného formulára, ktorý by mám, ale predovšetkým tebe slúžil ako informácia prípadných záujemcov.
    Som zvedavá čo všetko ešte zo seba „ vyprodukuješ “ Veľa pracovných úspechov Ti prajem! :*
    • 7 posts
    24. apríla 2013 22:48:52 CEST
    Gratulujem
    • 7 posts
    24. apríla 2013 22:39:02 CEST
    ale možno na jeseň budeme mať na Slovensku BDSM klub.Mal by som na tom participovať.
  • 24. apríla 2013 21:24:22 CEST
    Skor nez zacnes minat peniaze urob si prieskum.Prist o prachy je uzasne jednoduche.Nema vyznam otvarat disneyland ak nevies kolko oteckov chce pretiahnut Snehulienku.Ak sa chces o tom seriozne porozpravat napis mi.Denne pracujem s podnikatelmi poznam prostredie a podmienky a vela skusenosti.Je pekne ze si chces splnit sen ale lahko mozes padnut na hubu.Ked nic ine,naozaj si urob aspon ten prieskum.
  • 24. apríla 2013 21:10:45 CEST
    V raketoplane je vacsi fun, ako v skode alebo furiku.
    Som ochotny do toho investovat $1M najde sa este jeden, dvaja investori?
    Niekde na dobrom mieste, povedzme tatry.
  • 24. apríla 2013 13:09:13 CEST
    tento napad je odveci a absolutne nerealny na SVK.

A fakt mi nejde do hlavy, preco tu niekto vymysla raketoplan na dopravenie sa z Bratislavy do Kosic.

Ako sme sa presvedcili v AT a na CZ, OWK ako take je financne neudrzatelne. Pesotrok vymyslat nejaku slovensku odrodu toho je zbytocne

Madamme ma zopar dobrych pointov.
    vo vyspelejsich BDSM krajinach funguje kopa dobrych veci, ktore staci len prebrat a zacat robit na SVK, ak sa najdu ludia co do toho investuju cas a peniaze:

1. party - fetish party ako trebars uz bezia aj v Prahe. Netreba ten priestor vlastnit. Kluby kde sa kona Pedestal, Torture Garden, Subversion alebo cely Fetish Weekend v Londyne funguju tak, ze sa prenajimaju.
    Normalne je to klub kde sa kona hocico od techno party az po zasadnutia chovatelov skreckov.
    Raz do mesiaca, dvoch si to organizatori fetish akcii prenajimaju, donesu naradie, zabezpecia ochranku, vyber vstupneho atd
    chce to iste investicie ale s kopou nadsencou sa to da robit. Po istom case to zacne byt aj ziskove ak sa najde dost vela ludi chodiacich na party

2. domina parties - cisto komercna vec …
    pro dominy casto usporiadavaju tematicke domina parties - plne akcne, kde 5-6 pro domin sa stretne, dojde 20 sub, zaplatia 80-100 libier a 4 hodiny maju akcne stretko, foot fetish, CBT, spanking, strapon..
    Toto je tiez lahko realizovatelne a najma by to podla mna lakalo CFNM+ sub

3. workshops, munches - nieco ako sa uz deje aj u majora zemana. Staci tomu dat tematicke zameranie s nejakymi prednaskami, ukazkami a je to hotove (neviem moc ako to funguje teraz, len vravim. Naposledy som videl stretnutie u majora zemana pred 8 rokmi, mozno to uz tak funguje)

fakt tu netreba vymyslat raketoplan, ked staci skoda fabia