24. apríla 2013 13:09:13 CEST
tento napad je odveci a absolutne nerealny na SVK.
A fakt mi nejde do hlavy, preco tu niekto vymysla raketoplan na dopravenie sa z Bratislavy do Kosic.
Ako sme sa presvedcili v AT a na CZ, OWK ako take je financne neudrzatelne. Pesotrok vymyslat nejaku slovensku odrodu toho je zbytocne
Madamme ma zopar dobrych pointov.
vo vyspelejsich BDSM krajinach funguje kopa dobrych veci, ktore staci len prebrat a zacat robit na SVK, ak sa najdu ludia co do toho investuju cas a peniaze:
1. party - fetish party ako trebars uz bezia aj v Prahe. Netreba ten priestor vlastnit. Kluby kde sa kona Pedestal, Torture Garden, Subversion alebo cely Fetish Weekend v Londyne funguju tak, ze sa prenajimaju.
Normalne je to klub kde sa kona hocico od techno party az po zasadnutia chovatelov skreckov.
Raz do mesiaca, dvoch si to organizatori fetish akcii prenajimaju, donesu naradie, zabezpecia ochranku, vyber vstupneho atd
chce to iste investicie ale s kopou nadsencou sa to da robit. Po istom case to zacne byt aj ziskove ak sa najde dost vela ludi chodiacich na party
2. domina parties - cisto komercna vec …
pro dominy casto usporiadavaju tematicke domina parties - plne akcne, kde 5-6 pro domin sa stretne, dojde 20 sub, zaplatia 80-100 libier a 4 hodiny maju akcne stretko, foot fetish, CBT, spanking, strapon..
Toto je tiez lahko realizovatelne a najma by to podla mna lakalo CFNM+ sub
3. workshops, munches - nieco ako sa uz deje aj u majora zemana. Staci tomu dat tematicke zameranie s nejakymi prednaskami, ukazkami a je to hotove (neviem moc ako to funguje teraz, len vravim. Naposledy som videl stretnutie u majora zemana pred 8 rokmi, mozno to uz tak funguje)
fakt tu netreba vymyslat raketoplan, ked staci skoda fabia