12. apríla 2013 21:21:05 CEST
… musim uznat, ze mi uz dosla trpezlivost. Uz si klesol az tak hlboko, ze sa tu vyhrazas fyzickym napadnutim.
Robis skvelu sluzbu organizatorom tej chaty. Ak si ludia citaju tvoje agresivne, arogantne a povysenecke prispevky, tak urcite sa budu hrnut na akcie.
co ti dava pravo na to? To ze si nejaky dominant a ze si bol na par stretkach ? Prd …
Vazne mam nulovy zaujem stravit svoj cas v spolocnosti kde sa nachadzas ty.
Predpokladam, ze rovnako aj ta s, ktorej si na jednom akcnom stretku stiahol nohavicky aj ked kricala ze si to nezela a zacal si ju drazdit .. ale necudujem sa, ked vidim tvoje reakcie tu na fore, ze Safe, sane and consensual ti asi moc nehovori
A to uz opomeniem to, pan dominant, ze motorkarske oblecenie ma vcelku daleko od fetish fashion, ale budiz.
a radsej nejdem pokracovat… skludni hormony radsej, lebo zo seba robis len …ehm
A mimochodom, dal som si tu namahu pozret sa kto sa mi to tu vyhraza fyzickym utokom. :)
Jedna rada - vyberaj si ciele uvazlivejsie.
.. nevravim, ze by sa ti to mozno nepodarilo, kedze nie som bitkar, ale vazne chces vyvolat bitku s niekym kto je mladsi, vyssi, tazsi, rychlejsi a ma viacej svalovej hmoty… par ludi co sem chodi vie, ze stale hram tu kde zijem najvyssiu sutaz vo volejbale
hugs & kisses