27. apríla 2013 23:57:50 CEST
aj tu sa o tom uz viac popisalo a celkovo maju o tom vacsinou ludia skreslene predstavy. Aj muzi aj zeny aj subici aj dominy nevraviac o vanilkovych.
financne otroctvo je jeden z fetisov ktory maju submisivne orientovani jedinci, takmer vyhradne muzskeho pohlavia.. tento fetis nemoze mat dominantna strana..ale moze si ho uzivat. Zvlastne je ale, ze je stale viac tych "dominantnych" ktore si to chcu prave uzivat a dokonca to pozaduju od submisivov ci masochistov ktori taky fetis vobec nemaju. Tam potom dochadza k nedorozumeniam (otrocka dan, fyzicka odmena a pod.
Pretoze ja ten fetis mam, mozem vysvetlit ako som k nemu prisiel a ako som ho rozvijal. V case ked som bol este na zakladnej a mal som prve sexualne predstavy a tuzby som si predstavoval ze sa z konkretnej obdivovanej dievciny stane miss skoly a vsetci Jej budu odovzdavat svoje vrackove a sluzit Jej ako kralovne krasy a Ona bude zit v prepychu a bude ziadat stale viac od nas Jej poddanych.. postupne som fantazie rozvijal a casom prisiel aj internet. V nejake zoznamke som zareagoval na inzerat Slecny a ta chcela sperky, kozmetiku, koncerty.. vysvetlovala mi, ze ako poddany sa musim uskromnovat pre Jej prospech, lebo Ona je mne vysoko nadradena. A ja som to stastne akceptoval, pretoze to splnalo moj sen a moj fetis. Bol som civilkar a nemal som vela penazi ale cez vikendy som mal pracu v internetovej kaviarni a ked som zohnal brigadu za viac penazi, zobral som si dovolenku na civilke a isiel robit tam.. cely den som bol vzruseny z pocitu ze vstavam o 5 rano aby som v lese od 6 pracoval na krasnu Pani, ktora si niekde este spi s Jej priatelom a ja obycajny otrok pracujem aby som Jej za to mohol kupit nausnice ktore si vybrala. Neslo vobec o to, ze by z mojich penazi zila a bola na mne zavisla..islo o to ze ja som sa uskromnoval a Ona si zila lepsie. Uz len tym ze sa mohla tesit na darceky. Darceky v inom zmysle. Nebo som grant ktory sa dvori a nosi darceky. Darceky si davala Ona sama sebe a bolo mojou otrockou povinnostou Jej ich co najskor splnit a nesklamat Ju..inak som bol pre Nu k nicomu. Nebola sadistka, ktora by potrebovala niekoho komplikovane mucit, prenajimat muciaren..bola normalna krasna mlada zena ktorej sa pacilo ze Jej moc z niekoho dokaze spravit taku babku a poskoka, ktory este vdacne prinesie k Jej noham vsetko co si Ona rozmaznana princezna zmysli. A otrok sa vdacne podakuje a Princezna sa vysmeje, ponizi a pozenie do dalsej prace. To je moj vysneny Ds vztah a ked maju ini ludia ine vysnene vztahy..nechajte ich riesit ich vztahy. Tento moj vysneny vztah existuje vo vela formach a napr vdaka intenrtu si krasne americke Princezny za peniaze desiatok svojich otrokov kupuju auta a domy a ziju naozaj luxusne a z prace otrokov. Aj ked ziskat taky vplyv na tolko submisivnych muzov je vlastne velka praca a zatial sa to v nasich pomeroch podarilo asi maloktorej financnej domine v ceskoslovensku. Rad zodpoviem nejake otazky a dotazy, ale ak tu zacnete ako to byva zvykom vydavat nejake sudy, urazat a pod. tak sa na to vykaslem samozrejme. Tesim sa snad na zaujimavu diskusiu od ktorej si slubujem, trochu viac pochopenia tohto fetisu na bdsm scene v ceskoslovensku.
6. augusta 2016 22:51:55 CEST
finacne otroctvo je moj fetis ale samozrejme funguje to iba vtedy ked ide o serioznu dominu a nie buzeranta skryvajuceho sa za zensky nick.
3. februára 2015 17:13:27 CET
Na Facebooku jsou taky nějaké diskuse. Vždycky nechápu, když se tam objeví někdo, kdo tam začne nadávat a moralizovat a nebo nějaké šlapky, co chtějí prachy.
1. februára 2015 12:30:41 CET
V poslední době na FO koukám jinak a začínám ho chápat, žel, ne všechny jsou dom a berou to jako formu "rychlých peněz". Jinak v ČR je server moneyslave.cz
7. februára 2014 13:32:13 CET
To je ok to nikto nevyvracia jedna sa aj o to ze sa tu vyjadruju aj vlastne skusenosti zo zivota.Je rozdiel ak niekto tak zije a dlho a ak je len niekto zlatokopka co Ta vyzmyka ako Wirpoolka a odhodi ako susicka a adios..
7. februára 2014 12:39:58 CET
Toto je asi moja prva reakcia na tomto fore :) velmi pekne je napisany ten prvy prispevok a nasiel som sa v nom asi ako este v nicom :) skoda, ze to ludia nechapu...
6. februára 2014 22:50:56 CET
...ked idu maturantky mestom...vtedy sa mi vsetko postavi...
6. februára 2014 21:48:31 CET
maturantky maju svoje caro :-)
6. februára 2014 15:50:28 CET
A co sa tyka toho psychologa tak toho by asi potrebovali vsetci ludia na tejto planete nie len bdsm.zamerani.
6. februára 2014 15:44:23 CET
.suhlasim s tebou jedna sa o ciste zlatokopky hrajuce sa na dominy len aby si financne pomohli a urobia cokolvek.
4. júna 2013 14:41:47 CEST
nerad sa vyjadrujem, ako sa idem vyjadrit, ale...
darkariaan ty trottel! ked uz musis zo seba nieco vytlacit, tak si precitaj celu zalezitost a az potom zo seba vypusti nieco, ak ti to tak vylmi drazdi crevo!
dakujem za pochopenie.
3. júna 2013 20:28:19 CEST
toto na na bdsm scene serie najviac lebo to odraza vela ludi ktory sa chcu zoznamit s dominou
9. mája 2013 21:35:16 CEST
mozes sa ho na to spytat osobne , myslim, ze ti velmi rad zodpovie na tvoje otazky na tuto temu :-)
9. mája 2013 20:33:05 CEST
nechcem Gorovi robit neprijemnosti...ale hod percentualny podiel tych, co spominal on a tych, co ty :D
mimochodom, ak zajtra uvidite wejra u zemana, tak on tu nedaval nikomu ziadne blbe otazky ani nic podobneho :D
9. mája 2013 12:16:38 CEST
...ako keby ani zeny neboli financnymi otrokynami...sem-tam..
teda su aj take pripady.
9. mája 2013 9:21:37 CEST
nemas za co, bol to moj nazor vo vseobecnosti.
ale...
kurnafix ludia co ste vydate znudene panicky, ze vsetci citate medzi riadkami, domyslate si co niekto myslel tym co povedal, napisal, ci nepovedal a nenapisal?!
basomvamrite! zacnite citat to, co je napisane tak ako je to napisane a nie vztahovacne! ja som ten QGckov posledny prispevok precital tiez a sakra sa ma dotklo, aky som nevzdelany, ze tam za boha neviem najst ziadne nadavky a podobne veci!
8. mája 2013 19:24:30 CEST
dakujem wyr.. a angelsoul za podporu a pochopenie
prosim pesotrok aby vysvetlil 5htp, lebo inak jeho odporucaniu nerozumiem
a quiet.guide zni dost dominantne..najpr ma sfukol ze som domyslavy..aj ked z toho ako to napisal sa to prave tak dalo pochopit..zvlast ked tie diskusie ktore ako sam hodnoti sa casto na take zvrhavaju..bola to ciste moja obrana pred a vyhybaniu sa mravokarnym reciam, o ktore na takomto fore fakt nestojim. No nijako som neutocil.. to sa v jeho poslednom prispevku povedat neda, lebo ma hodil do "hnutia psychicky narusenych jedincov". Na to by som len jednu vec este zareagoval a potom na jeho prispevky reagovat prestanem, lebo to nema vyznam: Dunning-Kruger efekt
8. mája 2013 13:29:14 CEST
Pokial dobre vidim, tak to tu naznacil iba jeden clovek, co je stale v norme.
Kazdopadne si treba uvedomit, ze prave financne otroctvo casto ohrozuje samotneho aktera. Hrozba/problem nespociva vzdy iba v "nasili".
Poznam ludi, co sa aj napriek svojej BDSM pozitivite od tohto hnutia distancuju prave kvoli tomu, ze sa pod nim zgrupuje velke mnozstvo nevyrovnanych a psychycky narusenych jedincov. A davam im v plnej miere za pravdu.. bez ohladu na toto forum, vo vseobecnosti vzate.
8. mája 2013 10:13:33 CEST
Odporucam 5htp kazdy vecer