Forums » Nekategorizováno

financne otroctvo

• 8. mája 2013 9:57:28 CEST
    zaujimave a prekvapujuce... viem ta pochopit a len sa trochu cudujem, ze ta prave ludia z tejto stranky odporucaju k psychiatrovi:) myslim, ze tu by sme mali mat kazdy svoju krasnu uchylku, ale ked nou neohrozujeme niekoho nasilu, alebo niekto nasilu neohrozuje nas, tak nie je co riesit.
    drzim ti palce a dakujem, ze si nam vysvetlil, ako to citis.
  • 4. mája 2013 14:57:27 CEST
    preco by to bolo zrele na sedenie u psychiatra/psychologa? ved tu crowlie si uvedomuje co aj preco robi, vsetky nasledky aj priciny, takze sa nejavi ako zavislak-kedze uz spominas to gamblerstvo...mimochodom, masochisti ti nepripadaju zreli na take sedenia? subici, ktori sa pre dobry pocit radi nechavaju ponizovat a este si za to zaplatia, ti ti nepripadaju zreli na take sedenia? sadisti, ktori maju radost z radosti masochistov, ktorych mucia pomaly do odpadnutia, ti ti nepripadaju zreli na take sedenia? a co dominantni jedinci s chutou ponizovat? ti tiez nie?
    ja si rad uzijem hanbu mojej malickej, aj jej bolest, aj bolest, ktoru mi pre moju radost sposobi ona...mam sa dat tiez liecit?
  • 3. mája 2013 23:04:07 CEST
    Ja mam taky pocit, ze nie len tato Domina.sk, ale cely svet je len o financnom otroctve :D
  • 2. mája 2013 18:18:39 CEST
    "tak sa zo mna nesnaz urobit psychopata len preto ze Ty to tak necitis"

Upusti zo svojej domyslavosti a vztahovacnosti, ziadnu radu som ti nikdy nedal, iba ma uprimne zaujimalo na co si prisiel..

Diskusie na internete su casto neuveritelne vycerpavajuce, prave z takychto dovodov. Niekedy mam pocit, ze ludom absolutne chyba schopnost podchytit suvislosti v pisanom texte, adekvatne ich analyzovat a reagovat v spatnej vazbe.
  • 30. apríla 2013 20:07:29 CEST
    @ footser..preco si Ty na domine registrovani? nieje to zrele na sedenie u psychologa? dostanem sa k tomu este v odpovedi na tu druhu reakciu. V jednom mas pravdu a uz som to naznacil nizsie..ked to niekto nepochopi, myslim teraz "zlatokopky" alebo "podvodnicky" tak su nestastne z toho aj ony samy, pretoze taki subici ako ja na ne nereaguju, lebo to hned vidia, ze to nie su tie Bohyne. A neiekdy su z toho sklamani aj sami subici, ktori su bude este neopatrni, alebo taki naivni ze im naletia.. kazdopadne by to malo vychadzat od submisiva.. prosba o moznost prispievat, uctievat, zboznovat.. a nie od dominanta, ziadost ci dokonca prosba o prispevky, rozkaz o zboznovanie a podobne nezmysly.. a skutocne bdsm dominy to malokedy robia ako hlavnu napln:
    http://www.mistresscz.cz/asociace-domin/vice-o-nas/financni-otroctvi/
    kazdu bohynu, ktoru som kedy mal to stastie zboznovat som musel prosit o moznost Ju obdarovat, o moznost sa Jej klanat a sluzit. Ak je to ta spravna..staci ked zverejni svoju fotku a Jej krasa zotroci takych ako ja. Ale su bohuzial take, ktore ak uz vobec fotku zverejnia, tak vyzera na nej ako posledna amaterka z amaterov.cz s rozmazanou ci odstrihnutou hlavou alebo v horsom pripade rovno s cudzou fotkou. Kto je ako ja, hlada a najde aj bez toho aby sa Pani snazila zoznamit sa v zoznamkach. Ja som moju Pani nasiel nahodou na lide.cz a pisal som si s nou dlhsie, kym sme nasli spolocnu rec.
    @escarmel co mi povedal psychiater? bol som u dvoch..prvykrat ked som bojoval so svojou vasnou este ako student a mal som VELKU chut prijat job "statneho otroka" v OWK (vedel som jazyky a mal som predpoklad vyhoviet ich poziadavkam) ..ale zaroven som vedel ze tym sa moj zivot moze uzavriet pre vsetko ostatne.. psychitaer mi robil vysetrenia na neurozy a psychozy a nakoniec to zhrnul, ze na sex (nech je to akakolvek fantazia) ako mlady clovek mysliet neprestanem. Ak som z toho zufaly, mozem brat antidepresiva (ktore som nebral) ..druhykrat som mal prave po vztahu, ktory pre moju uchylku zlyhal a volal som sexuologovi..ten ma odkazal na psychiatra a ten po vysvetleni o co ide mi navrhol terapie s psychologom. Jednak to bolo dost drahe (ale aj tak som viac vzdy zaplatil na otrockych daniach a daroch) a jednak mi to prislo, ze ma bude ucit len naucit sa to potlacit a vyrovnat sa s tym, ze vlastne v sexualnej oblasti nikdy nedosiahnem to po com tuzim naozaj. A tak som terapie ani nezacal. Nemam ziadny vztah a jedna moja znama povedala ze 100x radsej by sa vzdala Ds nez by mala zit a zostarnut sama. Ale Ona je D a mne ako s, ktory sa vlastne vyzivan na ponizeni byt a zostarnut sam, vlastne vyhovuje. Len popritom byt nevyuzity by ma hrozne HROZNE frustrovalo.
  • 30. apríla 2013 8:15:03 CEST
    Finančné otroctvo ? Podvod vykonávaný na naivných ľuďoch. Dávať niekomu finančné a materiálne darčeky len pre pocit ? Fakt zrelé na sedenia u psychológa, či dokonca psychiatra. Pochopím tzv. otrockú daň, ale toto určite nie. Ešte by som porozmýšľal nad možnosťou, ak sa sám od seba niekto rozhodne takýmto spôsobom zahŕňať zbožňovanú, či obdivovanú osobu, ale ak s takou požiadavkou príde "domina"je to podľa mňa z jej strany čistá špekulácia, ako zarobiť na naivných subíkoch. Len brať a nič za to nedávať ? Pocit ? Iná forma gamblerstva. Ale ak to niekomu vyhovuje, nech sa páči.
  • 30. apríla 2013 6:46:33 CEST
    sívc nechápem, ale neodsudzujem

každý má to svoje, čo ho teší....
  • 30. apríla 2013 2:09:45 CEST
    mna by zaujimalo co ti na to povedal psycholog/psychiater.
    Mozes kludne napisat do spravy, ma to zaujima aby som to pochopil
  • 29. apríla 2013 23:41:27 CEST
    ano presne o tom tu chcem pisat, ze kazdeho nieco ine a aby ludia trosku chapali ako vnimaju financne otroctvo ti, ktori s tym maju nieco do cinenia...ktori to vymysleli ako svoju fantaziu a svoj fetis.. su tu v bdsm predsa rozne fantazie a fetise
  • 29. apríla 2013 23:21:35 CEST
    No zaujimave rozpolozenie:) ale kazdeho vzrusuje a naplna nieco ine:)
  • 29. apríla 2013 23:07:34 CEST
    samozrejme, ze som sa zamyslel.. odkedy som to objavil sa zamyslam.. prosim nesklzavajme do nejakych psychiologickych rozborov, neviem kto si a dakujem za rady.. uz som sa radil s psychiatrom ..toto tu pisem, aby ludia chapali v com je podstata financneho otroctva, tak sa zo mna nesnaz urobit psychopata len preto ze Ty to tak necitis. dakujem za pochopenie
  • 29. apríla 2013 22:31:50 CEST
    Zamyslal si sa niekedy nad tym z coho pramenia tieto tuzby u teba?
  • 29. apríla 2013 19:04:43 CEST
    dakujem za reakcie a dotazy.
    su to dva okruhy: ake mam pocity a co/ako ma to vzrusuje a druhy dotaz na kontakt a vztah k zboznovanej
    pocity mam ASI ako niekto, hlboko veriaci ked sa dostane napriklad na posvatne miesto, ked ma tuzbu urobit obet pre svoje bozstvo, ked citi tu potrebu a vie, ze je to spravne
    rodi sa to ale najprv v pocitoch obycajnych, prejavenie naklonnosti obdivu.. to predsa pozna kazdy, ake je to davat darceky a pripravovat prekvapenia, potesit niekoho.. na mojej deviacii je to uchylne, ze ma vzrusi az ten fakt, ze nech je dar akykolvek velkolepy a obeta akokolvek velka, u zboznovanej sa dockam vzdy len vysmechu a pohrdania.. je to nekonecny sled obdarovani a snahy a nekonecy sled zhadzovania a ponizenia.. citim sa vinny, ak Pani nedostane hned to, co rozkazala a citim sa vinny ak niesom schopny dostatocne ukazat svoj obdiv k Jej bozskej krase, Jej bozskej bytosti.. preto sa pred Nou este viac ponizujem, klaniam a ospravedlnujem.
    Vztah som mal aj cisto platonicky, ze som Pani nikdy nevidel nazivo..ale vzdy som si musel byt isty, ze je to Ona, s kym komunikujem, nie nejaka, ktora len pouziva pekne fotky alebo dokonca nejaky muz vydavajuci sa za zenu. Chcel som vediet, ze ten "vztah" je so skutocnou mladou kraskou, a fakt ze taka krasna dokaze byt taka kruta a arogantna ma vzrusoval. Mal som vztah s profidominou..najpr lekcia a peniaze za nu som ja uz vtedy chapal ako zaplatenie za Jej cas, ze sa so mnou zahadzuje. Nemal som ziadne naroky a nic si nediktoval. Hned som Jej povedla ze Ju chcem len zboznovat. A tak som Jej smel bozkavat topanky, a nohy..a potom zrejme urobila par trikov, ktore predvadzala zakaznikom..vozila sa na mne, dovolila mi bozkavat Jej zadok, plula mi do ust.. ale ked sa spyatal ci chem stirekat s hanbou som priznal ze by som si to nikdy pred nou nedovolil (aj ked ma to potom este pol dna bolelo) Ano, uvolnovat napatie smiem len potajme myslinekami na Nu..alebo ak ma Pani uz taku kontrolu, ze ma ma zamknuteho v pase cudnosti, tak len s Jej dovolenim, za odmenu a ponizujucim sposobom. Su muzi, ktory zaroven s tymto fetisom maju komplex z toho ze maju maleho, alebo z toho ze su este panici..a tento komplex si takto len prehlbuju. Previedcaju sa o svojej podradnosti a Pani zaroven ako alfa jedinca uctivaju a obetuju svoje pohodlie pre Jej. Odmenou im je moznost byt vo vztahu aj ked jasne definovanom Ds hranicami so Zenou s velkym Z, aku by inak ani nepoznali, ani nemali moznost s Nou inak komunikovat.
  • 29. apríla 2013 2:02:44 CEST
    aky to ma potom vplyv na tvoju sexualitu? kedze predpokladam, ze k dotycnej sa v tomto smere nedostanes.. aky druh sexualneho uspokojenia ti to prinasa?