7. mája 2013 20:22:23 CEST
....nemyslím si, ze je to ľuďom jedno...iba v našom štáte bojujú s inými "dolezitejsimi " problémami....riešia prácu, bývanie....a v neposlednom rade si myslim, ze sme národ, ktory veľa nechá so sebou zametat....kým v iných štátoch ludia hneď idú do ulíc, my sme ticho, pohundeme pred televizormi, ci v krčme...ja by som zdravo chcela jesť, ale nemam na to plat a podmienky. Ja poznám chuť paradajky zo záhradky mojej maminky a tu umelinu z obchodov. Ibaže som samozivitelka s dcérou a kým poplatim účty, na stravu mi ostáva mizivé percento výplaty. BIO potraviny su citeľne drahšie a naozaj velmi pochybujem, ze zdravšie....ak by som nemusela riešiť existenčné problémy a nemusela makať aby som nás s dcérou uzivila, urcite by som pobehala pestovateľov zdravej zeleniny a stravovala sa tak....a aby som nerozpravala len ako sa to nedá....ja som človek, ktorý nemá problém ist hlavou proti múru...iba mi povedz ako to urobiť, aby to bolo efektívne...bojim sa, ze ak by u nás vyliali mlieko do kanálov ako to urobili v ramci protestu v akejsi krajine, stali by tam desiatky ľudí s flaskami;-))))tak sa nediv, ze tí tu niekto napíše, ze postreky su vlastne neškodné. A este si myslim, ze Slovensko je príliš mala krajina, aby pohla svetom. Možno ak by sme si dokázali produkciou pokryť spotrebu.....u nás je aj tak veľa ľudí, ktori si dopestuvavaju potraviny.... Uvediem príklad ktorému rozumiem....farmakologicky priemysel....všetci vieme, aky to je neskutocnych kšeft a zároveň neskutocny podvod na ľuďoch. Skoro všetci uzivame nejaké lieky, lebo máme vysoký tlak, vysoký cholesterol....ibaže vsetko je umelo vytvorený a premyslený business....hranica cholesterolu sa umelo znizila, aby do nej spadala čo najvacsia skupina ľudí a tie" vraj" lieky su take svinstvo, že sa tu s tebou stavím, ze ani jeden z doktorov, ktori ho predpisujú ho neuzivaju a ani nikto z ich rodiny...o vitaminoch a podobných svinstvach ani nehovorím. Uz velmi dávno zvíťazili peniaze a zisk nad ľudským rozumom....a úplne vo všetkom.......preto opakujem...chorý je svet v ktorom žijeme....my všetci sme chorí....